Frizone.dk Følg Fotografen

Torsdag 23. september 2021 kl. 16:27 293
Frizone for frisprog, frihed og drama.

Nøgenfoto.dk

Nøgenfotograf i Aarhus betaler 1.000 i timen

Som nøgenfotograf er det menneskets inderste væsen, der er interessant. Med nøgenfotografi er vi ovre i kunstfoto, hvor billedet forsøger at indfange det der ikke kan udtrykkes i ord. Unge kvinder får taget nøgenfotos, for at udforske muligheden for at arbejde som model, og for at fejre skønhed, erotik og integritet. Andre kvinder hos nøgenfotografen får taget nøgenbilleder for at give deres kæreste en kærlighedseklæring, som han kan beundre - eller de har bare selv lyst til at beundre sig selv.

Det vi ønsker at fotografere, det er stemninger, drømme, håb og længsler. Følelser og nydelser. Vi søger i det nøgne billede at udtrykke kærligheden fra hjertet i kombination med lysten fra livskraften - glæden ved at leve.

Fotografen er også nøgen

Som fotograf er jeg nøgen, når jeg fotograferer nøgne mennesker, fordi så er vi samme niveau og det er nemmere at slappe af. Og fordi jeg tror på mennesket er helt okay, fint og smukt når det er nøgent. Vi har ret til at være den vi er, uanset alder, køn og udseende. Som fotograf vil jeg lave de smukkeste og bedste billeder af dig.

A.Happy
fotograf
[email protected]
Tlf. +45 26 13 41 11 (Ring/SMS)

Friheden og retten til at være nøgen

Jeg kan lide at være nøgen. Er det typisk dansk? Måske, men nøgenhed er udbredt i Sydamerika og Afrika - en del områder i Europa, samt kulturer i Asien. Nøgenhed er en global ting, men fortrinsvis populær blandt naturfolk og i højere udviklede kulturer hvor vi elsker menneskers frihed til at være sig selv og stræber efter ligeværd mellem mand og kvinde.

Den kommercielle opfattelse af hvilken type af kroppe der er "lovlige", den er jeg modstander af. Hvis vi skal have en perfekt 17-årig krop for at gå på stranden i solskin, så er der altså 99,5% af os som skal gemme os i store klædedragter under parasollen og skamme os. Det vil vi ikke. Vi vil ikke skamme os, vi vil være stolte.

Alle mennesker er smukke. Man er født med en eller anden kropstype, og den har man lov til at være glad for, og være stolt af, og være nøgen i solskin på stranden eller nøgen på billeder.

Skønne billeder!
Kære Ambjørn
Jeg synes det er nogle skønne billeder! Jeg er meget vild med at vi fik lavet nogle billeder hvor jeg binder mig selv op! Det passer rigtig godt ind. Jeg er vild med vores arbejde - og samarbejde!
kram fra Julie

Jeg synes det er en menneskeret at være stolt og glad for at leve, grine, pjatte, være nøgen. Folk som har det svært med nøgenhed, de kan lade være med at kigge eller tage et kursus i at slappe af og bare være sig selv.

Dansk kultur er afslappet omkring nøgenhed

Dansk kultur er afslappet omkring nøgenhed. Du må rende rundt i skoven nøgen. Hvorfor du skulle gøre det, det ved jeg ikke, men det er okay i Danmark. Det er lovligt at være nøgen i Danmark, være nøgen på billeder og på video. Det er naturligt. Det er okay. Vi er et vikingeland, et land med en naturlig forståelse af nøgenhed, og en respekt for folks frihed til at være nøgne. Slap af og vær nøgen i dit sommerhus, på stranden, i skoven, i naturen. Det er lovligt og bare dejligt, hvis du kan li' det.

Du fik mig virkelig til at slappe af

Hejsa fotograf. Vil bare skrive tak for en super fotoshoot, du fik mig virkelig til at slappe af og føle mig godt tilpas. Håber de er blevet gode. Dejligt du er så frigjort som fotograf!
----
WOW!!!
Jeg er lige kommet hjem fra job og har lige set dem igennem. Hold da op, de er virkelig fantastiske!
Ida

Nøgenfotografering

Når du kommer til nøgenfotografering, så tag lidt smykker, sminke, accessories med. Der er mulighed for at tage et bad, både før og efter hvis du har brug for det. Vælg at tage noget af dit tøj med, som kan udtrykke forskellige sider af menneskets væsen. Noget der er spraglet, eller stramt, eller blomstret, eller blonder, lette kjoler og svømmedragt og hvad som helst vi kan lege med, for at komponere et sjovt, sanseligt og erotisk billede.

Mine nøgenbilleder bliver set af andre mennesker, så målet er at man er glad for at blive beundret på kunstneriske nøgenfotos.

Følte mig meget tryg

Tak - og du er en virkelig dygtig fototgraf!
Jeg kan rigtig godt lide to af dem hvor jeg står med det orange sjal.
Det var en god oplevelse hos dig og følte mig meget tryg.
Anja


Nøgenbilleder 1. Kærlighed 2. Erotik 3. Begær 4. Orgasme 5. Nøgenfotograf 6. Model søges
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Erotik & Drama E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfoto.dk Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.239.58.199 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Happy

Søger du en fotograf i Aarhus? Køb et foto eller flere. Se priser for fotograf i Aarhus. Også videofilm, speak og journalistik.


Sand Historie


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,00 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg