Frizone.dk Følg Fotografen

Lørdag 25. september 2021 kl. 19:44 295
Frizone for frisprog, frihed og drama.

Nøgenfoto.dk

Model søges af fotograf som betaler 1.000 kr. i timen

Nøgenfotograf i Aarhus søger nøgenmodel

Nøgenmodeller - f.eks. croquis-model - søges til kunstneriske nøgenbilleder - fotomodel til NudeArt

Fotografen betaler kontant 1.000 kr./time. Kontakt mig hvis du er croquis-model i Aarhus, eller du er fotomodel, og har lyst til at blive fotograferet til nude art.

Vil du være nøgenmodel i Aarhus?

Jeg søger kvindelige nøgenmodeller i alderen ca. 21-30 år som vil fotograferes nøgen mod et kontant honorar, plus smukke billeder du kan bruge privat til hjemmesider, som gave til din kæreste, hvad du vil.
Jeg viser billederne i mine egne projekter, bøger, film, hjemmesider, kunstudstillinger og lignende.
Ring, eller send en mail med et vellignende foto af dig selv, nøgen eller påklædt som det passer dig bedst.

A.Happy
fotograf
[email protected]
Tlf. +45 26 13 41 11 (Ring/SMS)

Skønne billeder!
Kære Ambjørn
Jeg synes det er nogle skønne billeder! Jeg er meget vild med at vi fik lavet nogle billeder hvor jeg binder mig selv op! Det passer rigtig godt ind. Jeg er vild med vores arbejde - og samarbejde!
kram fra Julie

Fast honorar for nøgenfotografering

Fotografen i Aarhus betaler 1.000 kr. for en times fotografering. Honoraret udbetales kontant, bare du har noget ID med.
Forvent at bruge et kvarter til en lille halv time inden fotograferingen på snak, spørgsmål, make-up og lignende.

Du får penge i hånden og 20 digitale fotos

Du får kontant honorar for fotografering, når vi er færdige. Du får også de 20 bedste fotos af dig til download via din mail. Lav en forstørrelse til kæresten, eller et flot billede bare til dig selv, en plakat, en fotobog til julegave. Du må bruge de billeder som du har lyst i dine egne projekter.

Vær tryg ved at blive fotograferet nøgen

Måske har du erfaring som croquis-model i Aarhus, du er allerede model, eller du er bare nysgerrig efter at prøve et job som nøgenmodel. Du kan være ganske tryg, uanset om du har stor eller lille erfaring som nøgenmodel. En frimodighed og afslappethed omkring nøgenhed er et godt udgangspunkt.

Du fik mig virkelig til at slappe af

Hejsa fotograf. Vil bare skrive tak for en super fotoshoot, du fik mig virkelig til at slappe af og føle mig godt tilpas. Håber de er blevet gode. Dejligt du er så frigjort som fotograf!
----
WOW!!!
Jeg er lige kommet hjem fra job og har lige set dem igennem. Hold da op, de er virkelig fantastiske!
Ida

Alle kropstyper er smukke

Alle mennesker kan være smukke, fordi den egentlige skønhed kommer indefra. Mine billeder forsøger at fange din indre skønhed, gennem et kamera. Det er en krævende kunstart, så det er godt hvis du er glad for livet. Tilfreds med din krop. At du er tryg når du er nøgen.
Som nøgenmodel skal man være glad for at blive set og beundret af andre mennesker. Tanken om at blive set helt nøgen skal gerne give lidt sommerfugle i maven som kildrer med lyst og glæde.

Fotografens forhold til nøgenhed

Som nøgenfotograf er mit forhold til nøgenhed og seksualitet afslappet, og jeg er nøgen når jeg fotograferer nøgne modeller. Ligeværdighed er vigtigt, og derfor har du også brugsret til billederne.
Gennem mange års undervisning i tantra har jeg lært at se menneskets indre skønhed. Det nøgne menneske er smukt i mine øjne. Jeg elsker at være nøgen.

Hvordan har du det med nøgenhed?

Du er nøgen, men billederne fokuserer på kvindens indre skønhed. Den livskraft der stråler ud gennem dine bevægelser, huden, ansigtet, armene. Billederne er portrætter af styrke og følsomhed, erotik og begær efter livet, tanker og følelser. Der kan også være humor og inspiration i billederne. Kunstneriske nøgenfotos ser dybden under huden, din indre skønhed. Kan du li' at blive betragtet og beundret når du er nøgen?

Følte mig meget tryg

Tak - og du er en virkelig dygtig fotograf!
Jeg kan rigtig godt lide to af dem hvor jeg står med det orange sjal.
Det var en god oplevelse hos dig og følte mig meget tryg.
Anja

Ring eller skriv hvis du vil være fotomodel

Ring hvis du har spørgsmål, eller send en mail med et foto af dig selv, så vender jeg tilbage til dig.


Nøgenbilleder 1. Kærlighed 2. Erotik 3. Begær 4. Orgasme 5. Nøgenfotograf 6. Model søges
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Erotik & Drama E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfoto.dk Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.238.95.208 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Happy

Søger du en fotograf i Aarhus? Køb et foto eller flere. Se priser for fotograf i Aarhus. Også videofilm, speak og journalistik.


Sand Historie


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg