Frizone.dk Følg Kontakt

Lørdag 25. september 2021 kl. 19:58 295
Frizone for frisprog, frihed og drama.

Lykkeland.dk

Drilleånderne slår til igen!

Historie A.Happy • Fredag 23. juli 2021

Kender du det, at el-pærerne springer for dig hele tiden? Du trykker simpelthen for hårdt på kontakten. Pæren bliver bange. Jeg anbefaler at du først synger et par strofer af en beroligende sang for pæren, og derefter trykker ganske blidt på kontakten.

Elektrikeren troede fejlen var fysisk.

Jeg kender det fra en gammel bil, der var vanskelig at starte om morgenen, særligt i koldt og fugtigt vejr. Sådan en bil har jo også følelser. Når jeg skulle afsted en råkold vintermorgen og ikke kunne få den startet, så forstod jeg at bilen havde svært ved at vågne og var vrangvillig.

Efter nogle forgæves startforsøg, klappede jeg bilen på instrumentbrædtet og sagde venligt: "Godmorgen gamle ven". Så sprang motoren i gang når jeg lidt senere drejede nøglen!

En af mine venner sælger gamle biler, og han foreslog jeg skulle tjekke batteriet, justere tændrørerne og fjerne fugten fra tændrørshætterne.
Men det så jeg ingen grund til. Du ved jo hvor overtroisk nogle mennesker er, og i øvrigt kan man ikke stole på bilsælgere.

En anden af mine venner er clairvoyant, og hun mente at jeg havde et karmisk kompliceret forhold til bilen. Bilen repræsenterede mine ubevidste skyggesider fra en tid i 1400-tallet hvor jeg som munk brændte et kloster ned til grunden, og det bremsede min personlige udvikling, for at jeg ikke igen skulle flamme op, så at sige.

Derfor burde jeg bruge enhver lejlighed til at gøre mig gode venner med bilen - altså komme overens med mine skyggesider. Se dét var jo et svar, man kunne forstå. Og som sagt virkede det også, når jeg klappede instrumentbrædtet venligt om morgenen.

En elektriker vil påstå el-pærerne springer på grund af ledningsnettet, pærens egen tilstand, eller noget lignende. Når det gælder computere er de desuden følsomme overfor den statiske elektricitet, som mennesket rummer. Også modtagelsen af tv og radio er påvirkeligt af vores krops fysiske tilstedeværelse.
Men du ved hvor overtroisk elektrikere kan være.

Sidste vinter oplevede jeg selv et højest foruroligende fænomen i min lejlighed. Det var ikke kun pærerne - det var sikringerne der sprang. Nogle dage brugte jeg op til 150 kroner på sikringer. Situationen var uholdbar, og det bekymrede mig meget, for jeg forstod selvfølgelig straks at der måtte være en højere mening med det. Sandsynligvis var der tale om et ondsindet genfærd der ville hindre min oplysning.

Jeg fik så besøg af elektrikeren, og han undersøgte samtlige kontakter og lampesteder, og trak stikkene til alle elektriske apparater ud af kontakterne. Jeg vidste jo godt hvad der var galt, så jeg stod blot og betragtede hans nytteløse bestræbelser. Da intet var koblet til ledningsnettet, satte han en ny sikring i og koblede HFI-relæet til med et triumferende knips. Selvfølgelig sprang sikringen!

"Det var sørens! Højest mystisk!" Elektrikeren sank sammen i skuldrene, kløede sig i håret og rynkede panden. Så brugte han en time på at skrue kontakterne ud af væggene og følge strømmen rundt i lejligheden. Imens stod jeg og mediterede for at jage det onde genfærd bort. Det forbavsede mig ikke, at elektrikeren stadigvæk ikke kunne finde nogen fejl, idet der jo var tale om indvirkningen fra et genfærd.

Til sidst påstod elektrikeren, at en spante under gulvet i soveværelset havde gnavet isoleringen af en ledning som den skurede mod, når man gik på gulvet.

Jeg lod ham blive i troen, fordi nogle mennesker er virkeligt meget overtroiske. Det var selvfølgelig ikke gulvet, men derimod genfærdet der havde gnavet i ledningen, det forstod jeg straks. Jeg bad om beskyttelse fra det hvide broderskab, og sidenhen har jeg ikke haft problemer med genfærdet. Det hvide broderskab har lagt et beskyttende felt omkring mit sikringsskab, så nu har jeg fred.

Jeg vil gætte på at det genfærd der plagede mig, det har slået sig ned i dit nabolag for at hindre din oplysning. Hvis elektrikeren påstår fænomenerne skyldes din krops statiske elektricitet eller fejl ved ledningsnettet og elpæren, så ved jeg at du hurtigt kan gennemskue situationen og klart se sandheden.

Sun in Heart
A.Happy

PS: Skriv hvis du mangler sikringer. Jeg købte en palle af dem, dengang jeg havde problemet.

Skriv en kommentar
Lykkehjulet 1. Tænkning 2. Krig & Kamp 3. Krop & Sex 4. Livskunst
Nyeste i frizonen

Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Erotik & Drama E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Lykkeland.dk Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.238.95.208 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Happy

Søger du en fotograf i Aarhus? Køb et foto eller flere. Se priser for fotograf i Aarhus. Også videofilm, speak og journalistik.


Sand Historie


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,03 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg