Frizone.dk Følg Kontakt

Lørdag 25. september 2021 kl. 20:43 295
Frizone for frisprog, frihed og drama.

Lykkeland.dk

Nøgenbadning

Når det er sommer, har jeg en fornøjelig måde at begynde dagen. Tidligt om morgenen klæder jeg mig nøgen på stranden og svømmer i det morgenkølige hav. I skoven ovenfor stranden synger fuglene på det tidspunkt, og på strandbredden er vi ganske få mennesker. Vi er nøgne, men holder en sådan afstand til hinanden, at vi samtidig er i fred for hinanden.

Alle nøgne mennesker er smukke, og forskellige.

De menneskekroppe vi kan beundre digitalt online, de blegner noget sådan en morgen på stranden. Fordi på stranden er vi mennesker og ikke kun billeder af kroppe.

Den unge voksne kvinde med vidunderligt frodige bryster og kærligt glatbarberede venusbjerg, hun smører sin nye, ranglede sommerbrune kæreste ind i solcreme. Den tykke mand der døser i solen, mens hans hvide hud suger begærligt til solens stråler. Den unge sportsmand som hver morgen løber forbi stranden. Han smider skoene og kaster sig i bølgerne for en svømmetur, derefter løber han videre henad stranden med drivvåde sportsklæder. Den ældre dame der hurtigt dypper sig i havet, og derefter befriet trækker badedragten af sig, så hun kan sidde nøgen i solen og læse i sin bog.

Det nøgne menneske er sandelig smukt på morgenstranden, tænker jeg mens jeg svømmer mine tusinde meter. Gammel eller ung. Digitalt er det nøgne kun en illusion, et sjælløst billede. I den analoge virkelighed er mennesket meget smukt.

Så jeg trækker vejret lettet, og vader i land. For denne morgenstrand er for mig et billede af den lykkelige tilværelse. Den hverdag, hvor vi giver hinanden plads til at være præcis sådan som vi nu er. Forskellige.

Sun in Heart
A.Happy

Skriv en kommentar
Lykkehjulet 1. Tænkning 2. Krig & Kamp 3. Krop & Sex 4. Livskunst
Nyeste i frizonen

Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Erotik & Drama E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Lykkeland.dk Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.238.95.208 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Happy

Søger du en fotograf i Aarhus? Køb et foto eller flere. Se priser for fotograf i Aarhus. Også videofilm, speak og journalistik.


Sand Historie


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,03 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg