Frizone.dk Følg Kontakt

Lørdag 25. september 2021 kl. 19:47 295
Frizone for frisprog, frihed og drama.

Lykkeland.dk

Den Dansende Abe

Historie A.Happy • Fredag 6. august 2021

Jeg så det fordi jeg elsker hende. Så hende og denne her fyr sidde ganske tæt på hinanden, ovre på den modsatte side i cirkelen, og jeg vidste at hendes krop var tryg ved min, men noget mere stiv i det ved siden af ham.

De fleste af os har en dansende abe.

Lige pludselig, med den hastighed som kun aben mestrer fuldt ud, fangede fyren hendes hånd og forførte den til at gribe fat i hans ben, lige under knæet. Aberne vekslede hænder og fandt hinanden med et fast greb. Så smilede han stille ud til hele gruppen, uden egentlig at kigge nogen direkte i øjnene. Og hun, mit hjerte bliver anspændt ved at se det, hun var lammet.

Sollysets glimten i hendes øjne forsvandt, jeg så hvordan hun mistede sin indre glød, fæstnet til hans kolde ben med den venstre hånd, paralyseret. Jeg holdt et øje på det mærkværdige par, mens fyren sugede livskraften ud af hendes krop. Spekulerede på om hun ville overleve at miste sig selv. Hvis det blev nødvendigt, ville jeg redde hende på en eller anden måde, men jeg tøvede afventende, fordi jeg ønskede at hun selv ville optage kampen med Den Dansende Abe. Fordi jeg elsker hende så dybt, blot tanken om hende udløser bølger af gysende velbehag i mig. Jeg vil have hende. Vil have hun er lykkelig.

Hun overlevede virkelig. Aben fik et smæk over nallerne, efter nogle minutter. Det gjorde mig stolt da jeg så lyset vende tilbage til hendes øjne, fordi på denne måde gav hun også en hjælp til fyren - også selvom han ikke umiddelbart så ud til at nyde den måde hun sagde nej på. Jeg var opløftet da jeg hørte styrken i hendes stemme. Det er godt for mig at se hvordan folk kæmper med aben.

Senere den dag, gik jeg ned til stranden sammen med en meget smuk kvinde. Jeg satte mig ned og lænede ryggen op ad et solidt fyrtræ, og hun lagde sig i min favn. Solen skinnede ned over det rolige hav, jeg kunne høre hvordan mågernes skrig bad sommeren om at komme, mærkede varmen i hendes krop, hun var så blød, jeg kunne føle alle hendes emotioner og hendes tanker. Så fortalte jeg hende om Den Dansende Abe. For at beskytte hende.

Hver gang vi deler denne historie bliver aben afsløret. Vil du være med? Du kan aldrig vende tilbage, hvis du hører denne historie. Jeg ved den vil forandre dit liv. Hvordan jeg ved det? Fordi de fleste mennesker i vestlige verden har en dansende abe indeni. Vil du se hvordan din ser ud? Pas på så. Nu forandres dit liv.

Hver gang jeg udnytter et åbent hjerte, er min vilje i abens hånd. Det ses ofte i forbindelser mellem børn og voksne. Du ved børn, de har så meget kærlighed i sig? Generelt er børn mere tæt forbundet til den guddommelige kilde, end vi voksne er. Det ser ud som om forbindelsen mudrer til i løbet af livet. Det er meget nemt for børn at udtrykke den guddommelige kærlighed, den som er uden betingelser. Blot ved at berøre et barn kan vi føle kontakten til den guddommelige kærlighed, vi kan føle bølger af healing ramme vores trætte hjerter. Det er vidunderligt at blive healet af børn. Det er også meget forkert.

Det er de voksne som skal heale barnet. Det er os der skal overskylle barnet med oceaner af kærlighed, det er os der skal skænke barnet fryd og latter som fødselsdagsgave. Vi vander denne spæde begyndelse til et nyt stort træ i skoven, vi passer på spiren og vi værdsætter når den lille begyndelse begynder at udfolde sine lysegrønne blade. Når som helst barnet har et behov, så ønsker vi at opfylde behovet hvis det er muligt. Vi giver alt til børnene. Med mindre... Du ved hvad jeg snakker om. Med mindre aben vender kærlighedens naturlige forløb og sætter det i bakgear. Bakgearet, det kalder jeg incest - det kan være fysisk, eller følelsesmæssigt eller socialt.

Første gang et barn misbruges af en voksen, oplever barnet hvordan aben vågner i dets indre. Hvis du har en abe indeni dig, så er du engang blevet misbrugt. Du havde dette åbne hjerte, og så var der nogen som udnyttede det, de satte kærligheden i bakgear. Jeg ved at du dybest nede kan huske det. Hvis du ligner mig en smule, så kan det være ubehageligt første gang at føle hvad det var der skete. Måske du ønsker at fortrænge det, men nu er det for sent. Fordi, hvis du har en abe så har du allerede set den på nuværende tidspunkt. Du føler ubehag? Det er kun godt. Ubehaget vil blive forvandlet til livsglæde. Eller elendigheden kan fortsætte, hvis du insisterer. Du vælger glæden? Okay?

Hvis jeg udsuger et barn for kærlighed, så efterlader jeg denne person med et meget stort behov. Aben gør det ved at manipulere barnet - dette gøres blidt og venligt, og helst på en måde som er acceptabel i vores kultur. Aben vil lave tricks med barnets forståelse af verden, den vil tvinge barnet til at overgive sig med vægten fra forførelsens store kraft, den vil føre barnet hen til et offersted hvor barnet villigt giver hele sin guddommelige kærlighed til den voksne. Ser du, abens fremmeste mål er at sikre sig, at barnet giver sig selv væk frivilligt. Og dette er netop den store smerte hos mennesker der er blevet misbrugt: "Jeg sagde ikke nej mens tid var. Jeg bærer også en del af ansvaret for det, der skete".

Aben har et stort talent ud i kunsten at forføre. Det kender den fra sig selv hvad der skal til for at binde et barn, udelukkende ved at anvende barnets egen kraft. Vil du høre hvordan aben lærte kunsten? Det er en hemmelighed. Hvis jeg fortæller dig hemmeligheden, kan du aldrig vende tilbage. Godt.

Aben er et kærligt og glad dyr. Du kan nemt skyde det, men hvis du ønsker at udnytte aben til din egen fordel, så opdager du hurtigt at en død abe ikke tjener dit formål. Derfor, tag hellere en kokosnød. I den ene ende laver du et hul ikke meget større end en lille barnehånd kan slippe igennem. Udhul nøden. Nu skal du lave en lille bold ud af noget klæbrigt ris og noget sødt. Sukkerbolden skal have den samme størrelse som hullet. Med en kæde skal du fastgøre kokosnøden til et træ. Gå så fra stedet, og vent på at aben fanger sig selv.

Dette er det første trin i abens dans. Den tilbyder dig sukkersød empati, den giver dig opmærksomhed, den vil se på dig med kærlige øjne. Dernæst stikker du din lille hånd ind i kokosnøden, fordi du har behov for den dulmende empati. Du griber omkring sukkerbolden frivilligt, med din egen vilje, og nu er du fanget med din egen kraft. Du kan ikke få hånden ud af hullet, med mindre du giver slip på sukkerbolden. De fleste mennesker holder fast i sukkerbolden, og du ved godt hvorfor: De har et stort behov for medfølelse, kærlighed, tryghed, overlevelse. Særligt når vi oplever stress, nægter vi at give slip på bolden. På den måde sidder vi fast i dårlige parforhold, rigide strukturer, urealistiske drømme, dumme job. Det er sukkeret som holder os fanget.

Når vi lader aben hjælpe os med at fange en person, og forføre denne person til at opfylde vores egne behov, så underviser vi samtidig personen i hvordan man klarer sig i livet. Det gør vi, fordi vi selv er blevet opdraget på den måde. Sådan går kærligheden baglæns fra den ene generation til den næste. I nogle familier bliver det et en helt normal måde at tilfredsstille sine behov. Børnenes opgave er at være til rådighed for de voksne.

Men det er meget mere kompliceret end det. Den Dansende Abe forbinder sig med alle de mennesker vi møder. Vi binder folk til vores liv, fuldstændigt bange for at lade dem have deres fri vilje. Fordi hvad nu hvis de forlader os? Det kan være de foretrækker andre menneskers selskab, og lader mig stå alene tilbage? Uopfyldte behov er farligere end en bombe. Faktisk er det smerten fra uopfyldte behov der skaber bomber.

Abens dans omfatter alle mennesker omkring os. Selv i forhold mellem voksne, hvor aben arbejder hårdt for at binde folk. Det er derfor jeg fortæller dig:
"Jeg elsker dig så højt. Uden dig ville jeg hellere dø. Jeg kan ikke leve uden dig!"

Nu har du set det andet trin i Den Dansende Abe. Aben udtrykker altid sin kærlighed i kombination med trusler. Måske er det en smart abe, så det kan være at den venter en dag eller en uge inden den afslører sin trussel. Men vær sikker, aben giver dig aldrig noget, med mindre den ved at gaven vil knytte dig mere fast.

Så du tog empatien, og du accepterede truslen, nu er det tid til illusionernes store forestilling. Aben er tæt forbundet med det guddommelige, den har store evner for at imponere. Enhver følelse og enhver tanke kan den bevidst bringe ind i auraen. Den kan imponere dig. Sådan ser du også at mennesker med store aber, de arbejder ofte med massekommunikation. De ved hvordan de kan føre dig hen til det sted, hvor du frivilligt giver dem din stemme, eller dine penge, for at tilfredsstille deres behov. Aben kender sit job.

Tro mig, du kommer til at give det hele væk. Din livsglæde suges ud af din krop. Måske er det en smart abe, så vil den lade dig leve i mange år inden du til sidst falder udmattet omkuld. Hver gang aben giver dig sin kærlighed, bliver du svagere og svagere.

"Nej!" Kan du høre aben råbe i dit indre?
"Jeg kan hjælpe dig! Jeg vil ikke have at du falder udmattet omkuld! Jeg vil hjælpe dig med at få dækket alle dine behov. Det er nemt for mig! Jeg kender spillet. Hvad vil du have? Pigen derovre? Giv mig 30 sekunder og så vil hun berøre dig direkte på dit skød, kunne det ikke være rart? Lad mig hjælpe dig!"

Ja, Den Dansende Abe er ikke andet end stor kærlighed til dig selv. Den ønsker virkelig at hjælpe dig. Hver gang du er træt, vil den arbejde dag og nat for at binde folk fast til dig, fordi den ved du har et stort behov.
Og for hver dag arbejder aben hårdere og hårdere. Det er ser ud som om at dit behov ikke i sandhed dækkes gennem forførelsen af åbne hjerter, det ser ud som om dine behov vokser sig større og større, dag for dag. Du har brug for stærkere og stærke bekræftelser fra de mennesker, som aben forfører.

Til sidst bliver aben desperat. Og når du bliver gammel bliver det stadigt mere vanskeligt for aben at forføre folk. Din krops bløde hud og faste kød forringes og bliver til rynker og alle mulige underlige skavanker.
Aben arbejder som i helvede.

Hver gang vi lader aben om at dække vores behov, vokser vores længsel sig større og større. Så en dag blev det klart for mig, at jeg var nødt til at bryde den kæde jeg var en del af. Var nødt til at forlade systemet, selvom jeg havde et stort uopfyldt behov i mit indre - og jeg vil tage hele ansvaret for mit behov.

Måske bliver mit behov aldrig opfyldt, og det må jeg acceptere. Fordi jeg ønsker virkelig at lade kærligheden strømme fra mig, jeg har lyst til at dele. Jeg vil ikke længere være bange. Jeg vil sige farvel til depression og undertrykkelse. Jeg vil helst modtage gaver som ikke er gemt i en kokosnød, og jeg vil dele på samme måde. Fordi ellers ville jeg aldrig blive lykkelig, helt inde i knoglerne.

Måske er der nogen der vil dele med mig, og måske ikke. Den overvejelse skal vi alle gøre os. Er du klar til at løbe risikoen? Folk kommer kun til at dele med dig, når de føler sig parate til det i hjertet, uden manipulation og uden frygt. Det gode er, at hvis folk deler kærlighed med dig ud fra et åbent hjerte og fuldstændigt frit, så kan du stole på deres kærlighed. Det er derfor at abens arbejde kun gør hullet i brystkassen større og større. Kærligheden fra de forførte mennesker er nemlig besmittet med mistro som forkrøbler din rygrad. Når folk i stedet giver dig hvad de har lyst til at dele, og uden nogen regninger i baghånden, vil deres kærlighed virke healende på dig.

Jeg gætter på at du er klar til at tage alle konsekvenserne. Men først.... Jeg tog min indre abe op til min brystkasse og gav den masser af kærlighed. Jeg sagde til aben:
"Jeg værdsætter alt hvad du har gjort for mig, og jeg kan se at du hjalp mig fordi du virkelig elsker mig. Du har sørget for at jeg har overlevet, du har lært mig så meget. Nu er jeg klar til at dele mig selv med andre og tage alle konsekvenserne. Det er tid til afløsning, jeg sætter dig fri, du skal ikke længere hjælpe mig, jeg ønsker selv at opfylde mine behov fra nu af".

Sådan vågnede aben op for anden gang. Den kiggede på mig med et forbløffet udtryk i ansigtet.
"Ja, min kæreste ven, du skal blive hos mig og slappe af hos mig. Du er fri nu og skal ikke gøre andet end lege og spise bananer, du er fri hver dag i resten af dit liv".
Sådan tager du din abe til hjertet. Befri den stakkels fyr og slip den dybeste smerte i livet.

Når du har læst så langt, så kan du lige så godt tage imod medicinen også.
Hver gang du giver din kærlighed til andre, så vær sikker på at der ikke er nogen regning de skal betale bagefter.
Når du virkeligt elsker et menneske, så sæt det menneske fri.
Se for dig hvordan alle smukke mennesker er sommerfugle. Du ved ikke hvilken blomst de ønsker at besøge næste gang, og alligevel er du i stand til at elske deres skønhed.

Nå, den smukke kvinde i mit skød lagde hovedet tilbage og kiggede op på mig. Jeg kunne føle varmen fra hendes krop, hendes bryster hvilede 2 centimeter fra mine hænder, og hun spurgte mig:
"Ambjørn, jeg ved ikke hvordan jeg skal elske min abe. Hvad skal jeg gøre?"

Uden at forgribe mig på hendes lokkende bryst, delte jeg min kærlighed med hende. Uden hjælp fra aben delte hun kærlighed med mig. Bare fordi vi havde lyst. Det endte med at vi havde masser af medfølelse mellem os. Da vi forlod hinanden, var der ingen regninger som skulle betales.

Og ved du hvad, min abe var så glad og let om hjertet. Den følte sig lykkelig over at se mig dele min kærlighed, helt uden dens hjælp. Så den kildrede mig, og jeg kunne ikke holde op med at le igen. Stranden og græsmarkerne betragtede mig i stilhed. Selv mågerne tav stille for et øjeblik. Sommeren ankom, netop da.

Sun in Heart
A.Happy

Skriv en kommentar
Lykkehjulet 1. Tænkning 2. Krig & Kamp 3. Krop & Sex 4. Livskunst
Nyeste i frizonen

Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Erotik & Drama E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Lykkeland.dk Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.238.95.208 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Happy

Søger du en fotograf i Aarhus? Køb et foto eller flere. Se priser for fotograf i Aarhus. Også videofilm, speak og journalistik.


Sand Historie


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg