Frizone.dk Følg Om Finn Storm

Mandag 27. september 2021 kl. 21:55 297
Frizone for frisprog, frihed og drama.

Hele.dk

Storm og fisk og fodbold

Satire Finn Storm • Mandag 2. august 2021

Mit navn er Finn Storm. Det er mig der skriver Hele Danmarks historie (hele.dk) 35 år gammel, hankøn uden at være for køn. Fodbold og nordsø-fiskeri efter laks, det har alle dage været vigtigt i mit liv. Født i Hanstholm, uddannet som revisor i Aarhus. Gift med Johanne fra Svendborg, 2 millennium børn.

Jeg er stadigvæk i tvivl om, hvorvidt de to børn er mine. Solcreme har de i hvert fald ikke brug for.

Nå, sidenhen flyttede jeg til København, hvor jeg i dag ernærer mig ved at være vejviser for byens turister. Har lært en del japansk. De plejer at give gode drikkepenge, når de for eksempel spørger (og det gør de fleste, med mindre konen er med rundt): "大きな女性とのセックスはどこで買えますか". De er helt pjattet med det.

Nordsø-fiskeri og fodbold, jeg er fan.

De fleste politikere stjæler vores penge og vores frihed

Mine politiske holdninger har jeg arvet fra min oldefar (plus et danskproduceret Madsen maskingevær, som jeg har gemt inde hos naboen under hans garage). Min oldefar var modstandsmand og hadede alle de nederdrægtige socialdemokrater, fordi de indførte racehygiejnen i Danmark (før Hitler!), og de fjernede ham fra hans mor og sendte hende på kvindehjemmet på Sprogø, hvor hun blev tvangssteriliseret. Det kom hun sig aldrig rigtigt over, sagde han.

Jeg går ind for frihed. Nazister er noget lort, og jeg synes der er blevet for mange af dem. Folk der vil blande sig i vores liv, puritanere hele røverbanden. Hitler drak ikke alkohol. Han røg ikke. Han knaldede ikke. Hitler var vegetar og nazister elsker dyr. Beskyttede dyrene i Tyskland og sendte flere jægere og fiskere i KZ-lejr. Min oldefar gjorde alt for at nakke Hitler. I dag synes folk godt om Adolfs synspunkter. Folk mener, at staten skal bestemme hvad vi må drikke, æde og ryge, og skal betale vores kunstige befrugtning. Vi lever i et socialdemokratisk diktatur, ja det er bare min mening. Du kan have en anden.

Mange politikere er psykopater og korrupte, ligesom politikerne i alle andre lande

På Hele.dk skriver jeg om politik. Danske politikere er ikke værre end dem de har i Korea, Rwanda, Rusland, USA, Kina. Magt korrumperer, og de fleste fremtrædende politikere er stenhårde psykopater. De er i spillet for deres egen skyld. Politiske ledere er nogen banditter som stjæler og lyver, men som sagt ikke værre end dem man har i andre lande.

Man skal holde dem i ørerne, skal man, men ikke tage det så tungt. Vi er jo heller ikke sure på løver der æder små gedekid. Sådan er politikerens natur.

Socialdemokraterne står bag mange frygtelige forbrydelser mod danskerne, synes jeg

Mette Wuns er en af de farligste politikere vi har haft, synes jeg. Hun er fuldblods-politiker. Min onkel hængte sig, fordi hun gav ordre til at udrydde al minkavl i Danmark. Men Henry var nu også altid temmelig følsom, og det tæller nok også med, at min tante Erna rejste fra ham, ugen forinden. Måske det ikke er Mette Wuns skyld, at Henry er død, det kan være noget jeg siger i et øjebliks raseri, blindet af min sorg. Henry er død, vi ved ikke hvorfor han hængte sig. Men vi ved vi skal holde øje med dem, socialdemokraterne.

Et rædselskabinet af politiske overgreb

Blandt danske socialdemokraters forbrydelser mod frihed, lighed og menneskerettigheder har jeg samlet en håndfuld her. Du kan læse mere om forbrydelserne, ved at klikke videre til google, så du kan danne din egen mening om sagerne.

Racehygiejne
Sterilisering af uønskede, kriminelle, kunstnere, åndssvage, ludere. (1929)

Legalt drab på uønskede børn
Cirka 500.000 danskere aflivet til nu, inkl. mongol-drab. (1937)

Lobotomi, det hvide snit
4.500 danskere blev gjort til zombier af gale læger. (1939)

Kommunistloven
Indfangning af danske kommunister, og sendt i KZ-lejr for at dø. (1941)

LSD-behandling
400-500 danskere misbrugt i frygteligt eksperiment i psykiatrien. (1962)

Tvindloven
Ulovlig lukning af landets kommunistiske friskoler. (1996)

Mink-loven
Ulovlig aflivning af landets 18 mio. mink. (2020)

Min kone er socialdemokrat

Min kone er i øvrigt næstformand for socialdemokratiet her lokalt, hvor vi bor i København. Hun påstår højrefløjen er meget værre end socialdemokratiet, og hun elsker Mette Frederiksen. Det er i orden, vi er lige gode venner for det. Desuden elsker jeg min kone, og vi har et godt liv sammen. Politik er ikke det vigtigste i verden. Kærlighed er det vigtigste, (efter fiskeri og fodbold).

Kast en kommentar i min retning

Hvis du har læst så langt som hertil, så kan du lige så godt skrive en kommentar til mig. Husk, her har vi ytringsfrihed! Skriv hvad du vil, tidsler og roser, alt er velkommen. (Ellers sletter jeg det bare).

Venlig hilsen
Finn Storm
Revisor og guide i København.

Skriv en kommentar
1. Virkeligheden 2. Christiansborg
Nyeste i frizonen

Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Erotik & Drama E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele.dk Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.44.192.254.246 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Happy

Søger du en fotograf i Aarhus? Køb et foto eller flere. Se priser for fotograf i Aarhus. Også videofilm, speak og journalistik.


Sand Historie


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,03 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg