Frizone.dk Følg Om Finn Storm

Lørdag 25. september 2021 kl. 21:14 295
Frizone for frisprog, frihed og drama.

Hele.dk

Offer for #MeToo: Jeg var fuld, undskyld

Satire Finn Storm • Fredag 13. august 2021

En mandlig folketings-politiker, Kristian (R), siger han var fuld og er frygtelig ked af det. Han husker ikke hvad der skete til dén fest i Det Radikale Venstre, men en kvinde siger hun fik "krænket sit seksuelle frirum".

Foran enhver mand står en kvinde.

Det vides ikke om der har været tale om et klap i numsen, et kys på halsen eller måske ligefrem noget med babs og nutte. Eller om kvinden bare blev stødt over at blive begramset af en mand i kørestol. Jo, det er sandsynligt. Særligt blandt de reneste politikere kan der være frygt for at handicappede smitter.

Men i hvert fald, Kristian trækker sig og forlader Folketinget. Det har du ingen grund til, Kristian. Alle mænd laver dumheder når vi er fulde. Det er skamfuldt, ja, men den primære funktion ved at drikke sig fuld er netop at dumme sig. For en gang skyld at slippe fornuften og lukke lidt damp ud. Du bliver tilgivet igen, Kristian.

#MeToo er fortsat en sump af drabs-liderlige kvinder. Tiden er blevet nazist. Du må ikke være ufornuftig, du skal være ren og ædru. Dine ord skal være rene. Dine private forhold finpudset og støvsuget for nylig. Det er tiden uden navn. Puritanerne marcherer igen.

Kom igen, Kristian.

Skriv en kommentar
1. Virkeligheden 2. Christiansborg
Nyeste i frizonen

Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Erotik & Drama E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele.dk Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.238.95.208 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Happy

Søger du en fotograf i Aarhus? Køb et foto eller flere. Se priser for fotograf i Aarhus. Også videofilm, speak og journalistik.


Sand Historie


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,03 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg