Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 14:07
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#2: Ung norsk pige vil have tantra uden ejakulation

Forfatter Ambiorn Happy • Lørdag 31. juli 2021

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 2 =

Meditationlejrens tre telte ligger på en mark i udkanten af granskoven. Midt på dagen er der pause. Solskin, kun fem kilometer fra svenskernes hovedstad Stockholm bygget på 14 øer.

Alvin sidder indenfor i skyggen i et af teltene med 100 mennesker omkring sig. Spirituelle typer, religiøse, rene i sjælen, udviklede. Ikke som ham. Unge. Økonomisk godt stillet.

Teltets sider er pillet ned for at skabe gennemtræk.

Guruen har meldt afbud til at guide Phowa meditationen. Alvin ærgrer sig. For 1600 kroner kunne han have skudt sin sjæl ud gennem toppen af hovedet, miste alt frygt, og indfange sjælen igen med vilje og med lidt held.

"Ingen kommer til at dø frivilligt på denne her kursus, ser det ud til. Alvin", han præsenterer sig overfor en ung kvinde. Hun har længe siddet og gjort øjne til ham.

"Da må vi øve på noe annet. Ikke at dø, men at leve, jeg er Eva", svarer hun med et smil.

Så snakker de. Om parkeringspladserne i Oslo til en million stykket, små jagtstuer i fjeldet, myseost. Tantra, det danske frisind, nøgenbadning på stranden.

"Åh, tantra massør? Det er virkeligt dit job? Du underviser i tantra?"

"Ja, jeg lærer kærester at elske dybere med hinanden, og giver tantra massage for at kvinder kan mærke sig selv dybere."

"Det er vældig fint, det du gør, Alvin. Jeg elsker tantra, fordi i tantra lærer manden at holde sin rejsning i lang tid. Det er greit", siger den unge pige.

Eva rører hans knæ og smiler kærligt til ham. Hun har fine lyse hår på armen.

"Min seneste kæresten stod af på den filosofi, men han var nu også vældigt glad for sex, jo det var han. Jeg er glad for sex også, men tantra den er fantastisk. Jeg kan blive vældigt glad hvis en mand holder tilbage sin ejakulation. Så er det nemmere for mig som kvinde at glæde mig over sex."

Hun smiler til Alvin med varme øjne der lyser i skyggen fra teltdugen over dem. De glimter derinde.

"Har du en kæreste?"

"Nej."

"Vil du med ud og gå en tur? Fortælle mig om tantra?" Hun retter på sin blomstrede sommerkjole så han kan se brystvorterne er blevet stive. En blond ung pige. Der er flere af mændene i teltet der holder øje med hende ud af øjenkrogen. Tilfældige kast med blikket og et stort smil i hendes retning.

Tantra har nogle fordele i konkurrencen om kvinderne. Alvin rejste sig, de gik, fandt noget græs og hun lagde sig på ryggen med kjolen under sig. Bare hende og ham alene på en varm dag, nøgne under solen.

"Tantra har ingen regler", sagde han. "Derfor kan jeg godt lide den filosofi. Du skal ikke noget, men du må alt. Altså det modsatte af de fleste menneskers liv, hvor vi skal alt muligt, men vi må ingenting. I tantra skal du ikke noget. Konsekvens, det findes. Men regler du skal følge, de findes ikke", siger han.

"Hvad så?" Evas klingende norske sprogtone fik en fugl til at svare igen.

"Ja, så er du fri. Du må alt, men du skal ingenting."

Hun rynkede panden. "Ingen regler? Du må ikke få udløsning i tantra, det er en regel."

"Hinduerne siger det, min tantra er buddhistisk. I buddhistisk tantra må både kvinden og manden få udløsning, hvis de har behov for det. Men de skal ikke. Tantra har ingen regler, ligesom livet, men altid mærker vi konsekvensen af vores handlinger. Konsekvensen er vigtig. Vi lever, vi dør, det er konsekvensen."

"Ah, nu forstår jeg."

Hun drejede sig og løftede sig op på den ene albue, hvorved det højre bryst mærkede tyngdekraften. Et vældigt fint bryst. Alvin nikkede til hende, tilfreds med sig selv. Han synes han er god til at forklare komplicerede ting.

"Nu forstår jeg. Du bruger tantra for at forføre en kvinde. Til at komme i ret position mellem en kvindes ben, og få penge for det!" Så lo hun, kyssede ham på munden og lod sig tumle bagover med armene spredt ud til siden. Og spredte ben.

De havde sex under solen. Det var ikke tantra, men det er dejligt. Bagefter mærker han længslen efter at møde sin egen kvinde. Hun er derude et sted. Han må finde hende, kvinden, hende han kan elske dybere og mere fuldstændigt.

"Tantra er fantastisk", sagde Eva. "Det skal jeg prøve igen hos dig når jeg kommer til Danmark. Tak, Alvin. Jeg vil gerne betale for din tantra levering, det var alt værd, også selvom du kulminerte i meg", drillede hun."Nej, det var fantastisk, det var lige hvad jeg behøvede. Tusind tak."

Hun viftede med en pengeseddel foran hans næse. "Min familie er rig. Du ved, alle er det hjemme i Norge. Vi har så meget olie. Vi har så mange penge, men ingen tantra. Det er forbudt. Det er prostitution, synes vi, og vi er et kristent land, så det får man ikke gøre."

Alvin smilede uden at føle sig glad og rystede på hovedet.

"Nej, penge skal jeg ikke have." Han kunne mærke hjertet trække sig sammen. For lidt plads i brystkassen.

"Du er så fin, Alvin, lad mig nu give dig en gave." Hun lavede en lille brydekamp med ham hvor hun kæmpede for at give ham pengene, mens han forsøgte at undgå det.

"Kom nu, Alvin, det er bare for sjov."

Til sidst lod han hende gøre det. Med et grin satte hun pengesedlen i hans skridt, mellem låret og pungen.

"Sådan Alvin, og se hvad der sker... din kølla kan lide pengene, den får ereksjon igjen."

Så bøjede hun sig frem og kyssede hans kind. Inderligt. "Jeg håber du finder en kvinde der vil elske dig, du fortjener det så meget. Du kan tage hende på en date med de penge."

Da han sad i flyet tilbage mod Danmark næste morgen, og det løftede sig op fra startbanen mens de var presset tilbage i sæderne, kunne han stadigvæk mærke Evas varme læber på sin kind.

Han strakte hals og kiggede ud af vinduet fra sin plads i et midtersæde på række 16, da flyet svingede og satte kursen mod vest. Dernede lå Sveriges stenfyldte landskaber med granskov, strimler af mark og små klynger af huse. Solen glimtede i søerne.

"Huha, bøger påstår alt muligt", siger kvinden ved vinduespladsen i flyet. Hun lukker bogen sammen om sin tommelfinger og smiler til Alvin.

Pæne bryster, dejligt hår, små ører der afspejler hvordan hendes yoni er udformet.

"Hvad læser du?"

"Det er sådan en dansk bog om tantra", svarer hun. Deres øjne mødes. Et kvart sekund for længe, hvorefter de fortsætter i flere sekunder. Det er dejligt at se folk i øjnene hvis sjælen derinde er kærlig og rar, og det er hun.

"Hvad hedder den?"

Hun viste ham forsiden. "Det er om en fyr der har haft sex med 300 kvinder", sagde hun."En tantramassør som hjælper kvinderne til at blive oplyst. Han skriver godt, men det kan jo ikke passe, at man bliver klog af tantra", spurgte hun.

"Man kan blive meget klog af tantra", svarer Alvin. "Men ord i en bog kan ikke skabe den forandring. Tantra behøver berøring. Har du lyst til at mærke tantra på din egen hud, fremfor at læse om det?"

Kvinden smiler til ham. Hendes øjne er to glimtende stjerner. "Det vil jeg", siger hun."Nu?"

"Ja."

"Hvor?"

Han giver et kast med hovedet i retning mod flyets toiletter bagest i flyet.

"Nej? Er du sikker?"

"Ja, hvorfor ikke? Tantra kan man dyrke alle steder."

Hun griber hans hånd. Hendes grønne øjne er lysende. Han kan se hun har lyst. Det er grundlaget for alt liv. At vi har lyst.

Helt nøgne er de, og han giver hende tantra massage stående på flyets toilet indtil stewardessen banker på døren og spørger,"er alt okay derinde."

Så kommer hun med en lidende dyrisk lyd dybt nede fra struben, efterfulgt af et langt suk.

Alvin kigger på hende beundrende. Håret og ansigtet minder ham om Gina, ude på landet i nærheden af Kolding. Årsagen til at han blev tantramassør. Ginas mand står bagved laden og hugger brænde.

"Skal du ha’ massage", spørger han.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg