Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 13:21
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#19: Uden gummi er en nøgen pik ren økologi

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 19 =

København. Maja var dagens sidste kunde, inden Alvin skulle hente Julie og tage hende med til Aarhus. Maja arbejder på et af bordellerne i Helsingør. En velmoduleret stemme. Smukke øjne. Perfekte bryster. Helt glat venusbjerg.

"Goddag", sagde hun korrekt.

Lange øjenvipper. Dansk luksus babe som velhavende svenskere køber stort ind i. Men hun er bange. Han kan lugte det.

Derfor masserede han Majas yoni på ydersiden, så hun kun fornemmede undersiden af lemmet der gled hen over læbernes åbning ned til skeden og hendes klitoris.

"Er der ikke mere", spurgte hun da han senere lagde sig ned ved siden af hende, drejede hende rundt så hun lå med ryggen mod maven, bagdelen i hans skød lige ovenfor hans bløde køn.

"Er du skuffet, ville du gerne have haft massage med lingam i din yoni i dag?"

Maja trak vejret ind, holdt det et øjeblik og pustede det derefter ud gennem næsen.

"Næ, jeg kan godt lide når du holder om mig, det gør jeg også med mine kunder. Åh gud, træk mig ind til dig, det er så dejligt", sagde hun.

Der var tårer i hendes stemme, en af dem trillede ud på kinden og kyssede hans hånd. De lå tæt sammen i lang tid. Faldt i søvn.

Da de vågnede, kyssede han venskabeligt Helsingør kollegaen farvel, ryddede op, vækkede katten og slæbte sine ting ud til bilen. Det er solskin. Triller til Hovedbanen, indgangen ved Istedgade.

Samler Julie op.

"Det er dejligt jeg kan køre med, det er 140 ikke, jeg lægger dem her", sagde Julie. Hun er så ung og fuld af livsmod.

Snart ruller de ud mod motorvejen. Udveksler høfligheder om hendes studie til sygeplejerske og Alvins arbejde med tantra.

"Jeg kunne godt tænke mig at prøve det engang, jeg har læst virkelig meget om tantra, og nu er jeg klar til at prøve det."

"Så skal du invitere din mand med på tantrakursus."

"Jeg tror ikke han tør."

Kvinder er glade for sex. Bare fordi de har lyst. Han kan mærke hvad hun tænker på.

"Kan jeg komme på kursus, uden han er med og jeg bare kommer alene?"

"Ja."

"Hvordan foregår det så?"

"Så arbejder du sammen med mig."

"Hvornår er næste kursus?"

"Det er på Mors, men det er allerede på lørdag."

"Så vil jeg gerne det."

"Hvad?"

"Jeg vil gerne med til Mors på tantrakursus og lære massagen sammen med dig. Så kan jeg bagefter lære David det som du og jeg øver sammen."

Han sagtnede farten og krydsede mellem opmarch-rækkerne ved betalingsanlægget nedenfor broen over Storebælt. Den gamle Audi 100 spandt dovent. Standsede ved en automat. Den registrerede hans kreditkort og åbnede bagefter bommen så de kunne fortsætte op på broen.

"Dejligt, jeg glæder mig rigtig meget", kvidrede Julie.

Alvin drejer hovedet. Lægger mærke til hendes lyse hår, den søde næse, den lille mund med de strålende tænder, ansigtets rene hud, den lille krop. 22, ikke en dag mere.

"Hvordan foregår sådan et sommerkursus i tantramassage egentlig? Altså den praktiske del, når vi har snakket om teorien?"

Han sagtner farten på grund af en stor lastvogn foran dem.

"Altså, jeg går ud fra at man lærer både at massere lingam og yoni", tilføjer Julie uskyldigt. "Det er vel en del af tantramassagen."

Holder blikket stramt rettet mod lastbilen. Hastigheden er for høj, så han tjekker sidespejlet og skæver i bakspejlet for at overhale vognen som tydeligvis er fyldt med øl.

"Ja, det er med i massagen", svarer han neutralt.

"Det glæder jeg mig altså til", siger Julie meget tilfreds."Og det er jo ikke sex, vel?"

"Nej, nej."

"Altså, jeg forstår godt man bliver man ophidset, men vi kan vel lave øvelserne sammen, selvom vi ikke er kærester, mener jeg."

"Ja." Han er nødt til at slække farten og falde tilbage. Et uventet vindstød skubber den store bil en meter frem og tilbage på tværs af vejbanen. Sorte tordenskyer. Lummert i vejret.

"Hvad med yoni massage med lingam?"

"Ja, hvad med den?" Han kan høre hvad hun tænker på. Kvinder fortæller med tonefaldet hvad de gerne vil have.

"Du må meget gerne vise mig hvordan du masserer min yoni indvendigt med din lingam, det synes jeg er meget spændende. Det er jeg meget interesseret i at prøve, og så lære David det bagefter."

"Ja." Et nyt vindpust kaster bilen til højre, men han undgår behændigt at ramme lastvognen. Bestemmer sig for at opgive overhalingen og falde tilbage, men i det samme lukker en varevogn han inde ved at køre helt op bagved.

"Kan man risikere at få udløsning?"

"Ja, det kan ske, både for manden og kvinden."

"Nå, men jeg bruger p-piller, så det skal du ikke tænke på, for det er vel uden kondom?"

"Ja, men jeg er steriliseret og helt rask." Ordene kom halvkvalt ud af munden på ham. Hvordan kan kvinder være så ligefremme, så modige? Aldrig på film, men i virkeligheden er de.

"Gudskelov, jeg hader den følelse af gummi, en nøgen pik er altså det bedste, synes jeg, det mest naturlige." Julie tjekkede sin telefon.

"Det mest økologiske", tilføjede hun.

Han trykkede speederen i bund og de overhalede ølvognen på ingen tid.

Julie lagde telefonen. "Smart du er steriliseret, det er jo vildt", kvidrede hun. "Jeg kan godt lide mandens sperm. Alt ved kroppen er rent og naturligt, det tænker jeg som sygeplejerske. Alt ved mandens pik er helt vidunderligt og dejligt."

"Tantra handler om altid kun gøre det man har lyst til", svarede han.

"Ja! Det siger jeg også til mine veninder. Jeg elsker at slikke pik, ellers ville jeg aldrig gøre det! Mandens lingam er da det smukkeste i verden. Hvorfor skulle man slikke en mand hvis man ikke kan lide det?"

Han rømmede sig.

"Puh det er godt nok varmt." Hun rystede nederdelen for at skabe cirkulation. "Jeg går aldrig med trusser, det synes mine veninder også er mærkeligt", sagde hun med et suk.

På vej ind i Aarhus ringer hendes telefon. "Det er Julie! Hej Adam, uh hvor har jeg savnet dig!

De snakkede et par minutter. Alvin mærkede hvor det bar henad. Ingen Julie på sommertantra, kan høre det på tonefaldet.

"På lørdag? Jamen det vil jeg vildt gerne. Jeg skulle egentlig på tantrakursus. Ja, kan du også det? Fantastisk. Ja ja, tantra ude på bugten i din fars sejlbåd, glæder mig for vildt, vi ses!"

Han standser ved banegården. Julie hopper ud af bilen og småløber hen ad fortovet. Fuld af energi og livsglæde. Så komplet levende i nuet. Så ung og frisk. Ren tantra.

Det bliver tordenvejr inden han når hjem. Katten rejser sig fra forsædet og spinder mens den nusser sit ansigt mod hans hals. De er så udspekulerede, kattene. Han er blevet gammel, kan han mærke. Den bruger hans ru hud som kløbræt.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg