Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 14:07
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#3: Tantra giver orgasme som befrier sjælen

Forfatter Ambiorn Happy • Lørdag 31. juli 2021

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 3 =

Øksen rammer træets bund sådan at det det med et smæld flækker i to dele og falder ned fra huggeblokken. Han sveder. En stor mand. Tørrer panden med et langstribet skjorteærme da han løfter hovedet og omfatter Alvin med blikket fra et par nysgerrige øjne.

"Ja, jeg skal have massage."

Han nikker og smiler. "Hun venter på dig derinde, god fornøjelse." Slikker sine læber. Måske et par sveddråber. Han virker ikke til at være jaloux over hans kvindes arbejde, hvilket Alvin er taknemmelig for.

Gina åbner døren, straks han trykker på ringeknappen. En ung kvinde midt i tyverne i en tynd, nougatfarvet kåbe. Den er ved at åbne sig. Han fornemmer hun er nøgen indenunder. Bæltet om hendes talje er på nippet til at give slip og lade hendes krop gå ugenert fremad med kåben flagrende efter sig.

"Velkommen kære Alvin." Stemmen er dyb og kærlig, hendes brune øjne varme, håret samlet i en hestehale. Et legesygt smil om læberne.

"Daw."

"Du har rejst langt?"

"Ja, fra Aarhus."

"Kom indenfor min ven, vi skal have tøjet af dig og skyllet sveden af dig under bruseren, inden vi går i gang. Det er lige frem. Læg tøjet på stolen udenfor så det ikke bliver vådt."

Alvin kan ikke se hende i øjnene, men han lægger mærke til at tæppet i gangen er brunt. Der er en tæppeliste som er gået løs og en kat har kradset i tapetet.

"Åh den kat", siger Gina. Hun satte sig på hug og lod fingrene glide henover mærkerne fra kattens skarpe kløer. Han holdt hovedet på skrå som om han studerede skaderne i det hvide tapet, men øjnene sad helt ude til venstre i hovedet hvorfra han kunne kigge ned og beundre brysterne. Så blide og slanke, så glatte.

Han mærkede det rykkede i lemmet. Svært ved at trække vejret lydløst.

Hun så op. "Måske vi skulle ordne pengene med det samme. Hvad synes du? Så er det af vejen, det synes jeg er rarest."

Nervøst finder Alvin sin pung frem og giver hende de pengesedler som vil betale for hans første tantra. Tantra massage på en varm dag ude på landet hvor træerne har mørkegrønne blade, og skyggerne er fyldt med lyde langt væk fra, en dovent prustende hest og smagen af kold limonade.

Efter badet fik han massage. Hun gjorde noget ved hans hjerte, trak en splint ud af kødet. Hun forvandlede ham til et græsstrå i vinden. Med lukkede øjne sansede han hendes hænders blide massage ned langs rygraden, og samtidigt sansede han ånden i sig.

Det indre og det ydre, og der imellem sjælens nervesystem der sammenkobler det hele. Mennesket er en ånd i en krop. Vi trækker vejret, vi har åndedræt.

Ginas slanke hænder er som bølger fra kærlighedens hav som strømmer langt ind i Alvins rygrad. Som en rensende flod mellem knoglerne og musklerne. Så dybt mødes de med hans sjæl at bardunerne springer og ånden vågner og strækker sig ud i armene, som et skib der har været spændt fast til kajen men nu pludseligt får kappet linerne. Det rykker i kønnet så han er ved at sprænges.

Senere ligger han på ryggen, blottet med underkroppen i hendes skød. Nøgen og sårbar. Lårene er ud over hendes lår. Kønnet kan mærke brysternes glatte hud mod lemmets spændte sider. Lukker sine øjne, fordi han vil mærke mere. Vil finde mig selv.

Den unge kvinde masserer forsiden af kroppen så blidt. Som en begyndelse. Hænderne er delfiner der svømmer mellem hjertet i brystkassen og bunden af kroppen omkring kønnet. Delfiner er et godt varsel for søfolk og derfor letter hans indre skibe anker.

Derved får Alvins ånd vind i sejlene, den folder sig ud med et rystende suk der strækker hver en spante og mast, forløser sig selv i en bølge som sprøjter ud af kroppen og efterlader ham selv skyllet op på stranden.

Han er ikke længere skibbrud i verden. Kravlede op på land, fik jordforbindelse. Det var så effektivt, at han tænkte det var værd at lære. Tantramassage. Han vil give den gave videre til andre mennesker som tantramassør.

Hun lægger sig ved ham. Alvin ruller rundt på siden og kigger ind i hendes vidunderlige øjne. Da sagde hun de ord som hans ånd havde længtes efter i tusinde år.

"Det er dejligt at mærke din nærhed, Alvin. Hvordan har du det?"

Øjnene blev våde, han græd. Det er rørende at finde sig selv. Man længes et helt liv, og det sker kun én gang. På den måde.

På vej væk møder Alvin hendes mand på gårdspladen, igen. Nikker til ham.

"Nå, hvordan var det så?"

Hendes mand læner sig mod en skovl og kigger nysgerrigt. Et simpelt spørgsmål. Ingen anelse om hvad han skal svare.

"Det var var... det var godt."

Manden nikker tilfreds.

"Det er jeg glad for at høre. Sådan plejer det også at være. Mænd synes det er meget tilfredsstillende at få massage af min kone. Det er jeg glad for."

Han kigger ham an. Udfordrer Alvin.

"Ja."

Mandens øjne bliver smalle og han lægger hovedet på skrå.

"Hvad så, kom du", spørger han kammeratligt.

Alvin smiler til ham. Vinker til ham med en gryntelyd, og vender ryggen til ham. "Det er sgu da noget underligt noget at spørge om", tænker han.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg