Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 12:56
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#14: Lisas mand siger ja til sex hos massør i København

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 14 =

København er pakket ind i en varm sommer. Byen er fyldt op med lette kjoler uden trusser og brysteholder, softice, store kolde fadøl og biler der kører for stærkt i gaderne. Det er en fin dag, den dag Lisa ankommer, kvinden, helt uventet ringede hun på døren til Alvins klinik på Frederiksberg.

Det er hendes første besøg. Han er straks tiltrukket af hende. Hun er frigjort og glad. Ung. Da hun trådte ind ad døren blev hans forelsket på et øjeblik. Hjertet slog hop og øjnene snurrede rundt.

Det er forkert. En tantramassør må ikke forelske sig i sine kunder, kun elske dem uden forbehold. Tantra massage er ikke personligt, det skal være spirituelt, medmenneskeligt.

De er begge nøgne. Han er forelsket. Hun er svensk og 26 år gammel, lidt yngre end hans børn. Det betyder ikke noget, aldersforskellen. 23 år.

Pigen er i Danmark for at få spirituel tantra massage og hendes gamle ægtemand ved det godt. Han er dansk, 40 år gammel. De bor i Malmø, er medlemmer af en kristen kirke hvor man styrter i Helvede hvis man bliver skilt.

Lisa er glad for sex. Kroppen er toptrænet, slank, muskuløs. Svensk mester i akrobatik. Nu står hun foran ham på alle fire på madrassen, lemmet strejfer hendes inderlår.

Lingam gør store øjne, men Alvin tøver.

"Åh ja, giv den til mig", hvisker Lisa med svensk accent. Hendes fromme stemme er mørk og luftig, hun trækker vejret hurtigere end normalt. Han elsker hende allerede dybt i sit hjerte, siger han til sig selv.

Normalt får kvinder ikke massage i skeden med lingam første gang hun er til tantra massage. Men nu er Lisas skede våd og musklerne dirrer forventningsfuldt, hun vil have en mand, hun vil fyldes ud og tages bagfra af den danske tantramassør i København. Opslugt af sit syndige begær. Hvordan kan han sige nej?

Det er vanskeligt at sige nej til kærligheden. Kærligheden kræver tilfredsstillelse. Hans kærlighed begærer hende, men Lisas begær får ham til at tvivle. Han er bange for hun er kommet for kun at få en del af ham. Bruge ham, og kaste ham bort bagefter. Som en sjov erindring i et syndigt liv. En finger i øjet på hendes gud.

Han kan mærke sit eget private begær, Lisas krav, varmen og fugten i hendes skede. Det føles elektrisk, pirrende, et kram om lingam som får den til at udvide sig.

"Mere", kræver hun. "Djupare, jag vill att din lingam är djupare i mig." Hendes yoni sluger lingams hele længde, suger den op i sig.

Så knalder de, slet ikke politisk korrekt, langt fra spirituel meditation og fordybelse. På ingen måde tantra massage. Det er en svedig løbetur, en brydekamp for sjov, kaste sig ud i havet, æde en lagkage med fingrene, frugtsaft i munden og ned ad hagen, udløsning af opsparet energi og endelig er det juleaften.

Bagefter kysser hun toppen af lemmet og smager på en dråbe sperm med tungespidsen.

"Det har jeg hørt mænd godt kan lide! Du har en god smag, Alvin." Hun stråler. Han griber fat i hendes hår og trækker hende op i sin armhule, passer på hende og kysser hende på panden. Der er noget underligt ved det kys, men han skubber tanken væk.

Han er taknemmelig for at have mødt Lisa. Midt i livet efter mange skuffelser. Han ser fremtiden sammen med hende. Hvordan hun flytter fra Malmø til Aarhus. De kan være mand og kone, et par, et spirituelt par som er kreative og lykkelige sammen. Frigjorte sammen.

Han kysser hendes stærke hals. Forbudt at blive forelsket i sin kunde, men hun er skabt til ham. Hun er hans kvinde, endelig er det sket.

"Vil du med til Frankrig? Jeg skal til Nice på torsdag."

"Hvad skal du gøre i Nice?"

"Besøge IBM La Gaude. Det er en IT-konference, plus møder med nogle folk. Kedeligt. Men vi kan snige os væk når det bliver for slemt at høre på, og alt er betalt. Fly, mad, hotel. To overnatninger."

"Hvilken tid?"

"Det er ved 9-tiden fra København, vi skal bo midt i Nice. Lækkert hotel, god mad. Fredag har jeg møder et par timer, og så tager vi hjem lørdag."

"Det er tidligt på dagen. Jeg er i London."

"Okay, det forstår jeg godt."

"Nej, det vil jeg gerne, Alvin. Jeg tager flyveplanet om morgenen fra London, og så flyver vi til Nice sammen fra København. Det bliver cool. Jeg skal bare lige spørge min mand, men det er okay."

Han tænkte for sig selv, at hvis han var hendes mand, ville han sige nej.

"Jeg fortæller ham alt, og han giver mig lov til at gøre alting."

"Alt? Også at rejse med din tantramassør til Nice?" Han havde forestillet sig de kunne rejse til Nice i hemmelighed. Ingen grund til at være så ærlig.

"Ja, selvklart. Vent." Hun rejste sig fra madrassen og kom tilbage med sin telefon. Trykkede på et nummer. Ingen anelse om hvad hun ville gøre. Så blev telefonen svaret.

"Hej skat." Lisa holdt telefonen ud i strakt arm og vinkede til sin mand. Hun lagde sig ned ved siden af Alvin med telefonen i venstre hånd."Dette er Alvin, han har just givet mig en fantastisk tantra massage."

Alvins kinder dirrede. Manden på billedet sad i et kontor bag et skrivebord. Han var gammel. Lidt tyk. Han vinker.

"Hej Alvin, har du givet min dejlige kone tantra?"

"Ja." Et kort nik.

"Det var godt, Lisa er en del yngre end mig, så hun skal få lov til at undersøge alt det som jeg undersøgte dengang jeg var på hendes alder. Lyder det ikke rigtigt, Alvin?"

"Jo". Nyt nik. Mærkede pulsen i sine tindinger. Lisa flyttede telefonens fokus i retning af hans køn.

"Jeg var vældigt glad for denne tantra." Hun berørte kønnet blidt. "Alvin har meget kærlighed i sin lingam. Det var så dejligt. Tak."

Hun bøjede sig frem og kyssede lingam. Den undrer sig, ligesom Alvin selv gør.

"Det ser ud til at være en pæn lingam, Lisa." Han kunne høre på mandens stemme at han blev ophidset. "Hvilken størrelse har den?"

"Så stor", svarede Lisa efter hun havde kysset og kærtegnet den i 20 sekunder.

Det var på det tidspunkt tanken brød sammen. Er Lisa også forelsket i ham, som han er i hende? Eller er han hendes sexlegetøj? Hun må være forelsket, måske skjult for sig selv, når hun vil med ham til Nice.

Han sagde undskyld til parret og rejste sig. I baggrunden kunne han høre Lisa spørge manden, om det var okay at rejse med ham til Nice.

Hun stod op fra madrassen og kom hen til ham med telefonen. Han kigger på den venlige mand på skærmen. Stakkels fyr.

"Tak Alvin, det gør mig glad at du vil tage min kone til Nice. Jeg kan se du er en voksen mand, lidt ældre end mig går jeg ud fra, så du forstår at passe godt på min kone. Ha' en rigtig god tur!"

"Selv tak", svarer han venligt, men i sit indre har han besluttet sig for at denne mand snart bliver en kone fattigere.

Helvede eller ej. Han vil få Lisa til at være forelsket i ham, og så lade ægtemanden brænde op, eventuelt fastnaglet på et kors af skam og skyld.

Lisa hun er min, tænkte han.

Det fortæller han til Britta da de mødes til frokost ved åen i Aarhus. Solen skinner. Gaden er fyldt med mennesker som spiser og drikker øl.

"Jeg længes efter en kvinde som jeg kan kalde min egen, og sådan er det med Lisa. Hun skal være min."

Britta sænkede blikket mens lyset forsvandt fra hendes øjne. "Hvad med mig?"

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg