Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 13:58
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#10: En slank, lyshåret pige vil optage tantra på sexvideo

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 10 =

Århus. Frida har lyst hår, en slank krop, et behageligt væsen. Der er noget dejligt frisk ved hende. Men der strømmer samtidigt en følelse fra hende som vækker Alvins mistanke. Et tilbageholdt åndedræt. Frygt.

"Hun er uskyldsren og har behov for at få en god oplevelse. Der er ikke noget galt med hende", svarede lingam afvisende.

Efter flere hundrede massager var Alvins køn blevet vant til, at der faktisk kan være mange årsager som forhindrer den i at sammenføje sig med en kvinde. Derfor tilføjede den da et par ord, belagt med en sky af patos.

"Vi fornemmer hun har brug for at mærke sig selv, føle min store kærlighed i sig, få mere jordforbindelse. Hun ligner en kvinde der har behov for en grundig massage med lingam", sagde den.

Han smilede ad den og fik øjenkontakt med den unge kvinde. "Er du klar, Frida?"

Den unge kvinde var kommet ind fra badet og havde sat sig på den stol hvor hendes tøj lå, og tasken stod nedenunder. Hun nikkede genert med armene om sig selv. Han satte sig i skrædderstilling på madrassen og så ud af øjenkrogen at hun rejste sig, men så tøvede hun, satte sig på hug og rettede på sin taskes placering. Flyttede den ind under det lille bord hvorpå der stod glas med vand til dem.

Det var så underligt at han ikke forstod det.

Så lagde hun sig på maven og han begyndte at massere hendes fødder, mens han sad med ryggen til hende. Fødder er fantastiske, og det er dejligt når vi får dem masseret. Alvin er god til at massere fødder, men Frida lå anspændt og stiv.

Alt hvad vi tænker siver ud gennem hudens porer og bliver til en duft i luften. Frygt. Bange. Det er altid en gåde, som de fleste hunde løser hurtigt og elevant. Hvorfor føler mennesker som de gør? En gåde tantramassøren skal løse for at undgå fejltagelser og i stedet åbne den lykkelige følelse og slippe den fri i kroppen.

Der er hundrede årsager til at være bange. Hvilken en af dem kunne være Fridas?

"Hvordan har du det, Frida?"

"Godt."

"Skal det være blidere, eller hårdere?"

"Nej, det er okay. Bruger du også lingam?"

"Ja, hvis det er passende for dig. Det kan være meget rart at få masseret sin yoni med lingam. Det fjerner spændinger."

"Det vil jeg gerne have. Tak."

Noget var galt med Frida. Når en kvinde ønsker at mærke lingam, så har hun luft i stemmen når hun taler, kroppen er løs og bevægelig, og han kan høre det på åndedrættet, lugte lysten i rummet, mærke hende i sine testikler.

Men Frida er stiv og kølig, bange og frygtsom, ikke det mindste i nærheden af at længes efter mandens lingam. Hvorfor så bede om det?

Senere vendte han sig om og stod på knæene mellem hendes ben, masserede hendes lår, ballerne og ryggen. Hans pung begyndte at sammentrække sig rytmisk og lemmet rejste sig fordi han kunne se yonis læber hvor lårene møder hinanden.

Måske var Frida alligevel kommet for at mærke lingams kærlighed? Det rykkede i lemmet, men var det hendes lyst eller hans egen?

Tvivl. Intet er mere ødelæggende for nuet, end tvivl. Tvivl er altid nej. Det irriterede ham. Tantra rummer ingen tvivl. Noget havde skubbet ham og Frida ud af tantraens univers, ud af nuets virkelighed, ud af tantraens 'ja'.

Masserede underbenene, inderlårene og venusbjerget der hvilede ned mod madrassen. Fulgte læberne, nulrede de indre og masserede ind på siden af klitoris. Hun begyndte at bevæge bagdelen frem og tilbage. Løfte den op fra madrassen.

Det meste af tiden ser Alvin ingenting når han masserer. Øjnene ser alt, men hænderne og kroppen udfører massagen. Synet er ikke vigtigt. Billederne falder på gulvet på den indvendige side af hovedet, som blade på træerne om efteråret, men mistanken fik dem til at falde langsomt.

Hans blik strejfede tasken. Den stod underligt, meget præcist midt for madrassen med siden mod dem. Hvis nogen ønskede at optage en hemmelig video, ville de putte et kamera i sådan en taske og lave et lille hul i det sorte stof. Men han forkastede idéen, fordi gennem det lille hul ville linsens glasøje afsløre videokameraet.

"Nu skal du være nærværende", sagde lingam uroligt. Den havde fået en kæmpe rejsning på grund af duftene der steg op fra Fridas søde yoni. Hun løftede bagdelen helt op i retning mod lingam, stillede sig på alle fire foran ham. Åben. Længselsfuldt. Det ville være rimeligt at massere hendes yoni med lingam, hun bød sig til, men han var stadigvæk i tvivl.

Gennem hullet i stoffet ville en glaslinse skinne og afsløre sig selv. Hov, der var ingen tvivl. Midt på tasken var der faktisk et skinnende øje så stort som diameteren på en blyant. Af en årsag ønskede Frida at optage tantra massagen på video.

Hvorfor gøre det hemmeligt?

Der bor en blotter i mange der søger at opnå mere personlig frihed i livet. Hvis Frida havde spurgt om hun måtte optage massagen fordi hun tændte på det, eller ville dele massagen med nogen, eller hun ønskede at se sig selv få massage når hun kom hjem, så havde Alvin sagt ja. Tantra er naturligt og smukt.

Han masserede hendes baller. Fulgte inderlårene op til kønnet. Masserede åbningen af hendes skede med lingams spændte hoved.

Men at optage video af massagen skjult, det virkede krænkende på ham. Privatlivets fred skal vi ikke så gerne bryde. Det er bedst at spørge først, før man tænder sit videokamera.

På den anden side set, han blev ikke vred på Frida. Det er okay. Hun troede måske han ville sige nej, hvis hun spurgte.

"Kan du beslutte dig", spurgte lingam utålmodigt. "Et det et problem med den taske, eller det ikke et problem. Du virker fraværende."

Nogle få gange er lingam klogere end manden som bærer den. Derfor skubbede han Frida fremad, så hun lagde sig ned på madrassen, rejste sig og gik over til bordet, tog en slurk vand. Frida så ikke noget da han med en fod skubbede tasken rundt under bordet så videokameraet filmede ind mod væggen.

"Nu er der ikke noget problem", svarede han lingam og masserede igen Frida. Hun løftede bagdelen og stillede sig på alle fire.

"Jeg har tabt rejsningen", sagde penis skuffet.

"Det forstår jeg godt. Du føler dig krænket over at blive filmet i skjul som en forbryder man ønsker at putte i fængsel."

"Ja."

"Det er okay. Frida er okay. Jeg elsker hende, fordi hun findes. Hun får massagen uden lingam, det er også fint."

"Øv, jeg er skuffet", sagde lingam. Så faldt den i søvn, og i resten af massagen fik den kun rejsning hvis der var en våd drøm indenfor dens rækkevidde.

Straks han kom hjem til lejligheden i Aarhus, ringede telefonen i inderlommen. Katten mjavede og snoede sig om hans ben, mens han lukkede døren og besvarede opkaldet fra firmaets bestyrelsesformand.

"Det er Arthur. Alvin, Martin er død."

Alvin fnes og smågrinede. "Nej, Martin er ikke død." Han tog hånden til munden. Hvorfor fnise når fok er døde? Det er upassende.

Tog sig sammen."Nej, det passer ikke", protesterede Alvin. Men Arthur holdt fast. "Martin er død."

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,00 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg