Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 14:27
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#1: Kvinder køber erotisk massage hos Alvin

Forfatter Ambiorn Happy • Fredag 30. juli 2021

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 1 =

Kvinder elsker sex. Alvin elsker kvinder. Og matematik. Han kan høre græshopperne synge i det tørre buskads, og solen får den ny asfalt til at klæbe under skoene.

Står sammen med Martin udenfor IBMs center for cloud løsninger nordvest for København, venter på en taxa. I 7 år har Martin og Alvin drevet deres eget IT-firma, sammen med stærke pengefolk, og de er stadigvæk iværksættere.

"Føj for den, jeg forstår ikke du gør det." Martin kigger demonstrativt væk, spejder efter taxaen.

Alvin kigger på sin kammerat. Hvis han er det endnu, kammerat? De skabte firmaet sammen som venner, men Martins ansigt er blevet mere hårdt, de seneste år. Han er frustreret, fordi det lykkes ikke for ham at sælge deres idé til nogen. Pengene er snart slut, alle 5 millioner.

Varmen flimrer over parkeringspladsens biler. De har været til møde for at sælge deres opfindelse om mere sikkerhed online, men Alvin tænker ikke på mødet, han tænker på sit job som tantramassør i København og Aarhus. Dét job der betaler hans husleje, mens de forsøger at sælge idéen.

Han tænker på sine følelser.

Hans drøm er at elske en enkelt kvinde med både hjertet og lingam. Ikke dem alle sammen. Sådan er hans frække drøm, monogami. Kvinden, fremfor tre hundrede kvinder han indtil nu har elsket for penge.

"Ja, jeg synes det job som tantramassør gør dig til luder, undskyld jeg siger det direkte", siger Martin. "Tantra er sex", konstaterer han. Hårdt. Foragtfuldt. Viser sin afsky ved at trække læberne skævt og løfte dem samtidigt.

Alvin tager et sug af cigaretten. Kvinder køber massage hos ham, man skal jo have mad. Der er et rend af unge kvinder, modne skolelærere, bankansatte, gravide, psykologer, dværge, muslimer og flotte babes fra Helsingør. Tantra køber de, spirituel tantra massage.

"Nej, Martin, det er jeg ikke..." Suger tobaksrøg ned i lungerne. Faktisk føler han sig ikke som en luder, fordi han elsker kvinderne og de elsker hans berøring. De har noget tilfælles, og de søger efter noget dybere, nemlig at kunne mærke sig selv.

"Tantra er healing. De kommer for at blive healet, Martin."

Men også for at få sexuel nydelse, indrømmer han for sig selv. Spirituel elskov er hans kunders lykkelige drøm, og han er den konkrete pakkeløsning man kan købe for penge. En professionel elskov, en tantrisk massage fra en mand der sælger erotisk kærlighed til kvinder.

"Jeg kan lide at give folk en god oplevelse, jeg kan lide at dele", tilføjer Alvin. "Ligesom jeg har delt min idé med dig."

Han gav Martin halvdelen af sin opfindelse som for 2 millioner har fået patent i Europa og Kina, nu synes han Martin er utaknemmelig. Det er svært at få en god idé, fordi gode idéer er disruptive. Martin vil gerne være rig, Alvin er mere glad for idéerne. At gøre noget nyt. Skabe en forskel. Penge er ikke så vigtige, bortset fra mad og husleje.

Det trækker ud med den taxa. Mens han ryger kigger Alvin på Martin. Fyren spiller fornærmet. Måske ulykkelig, uretfærdigt behandlet. Ja, men Alvin vidste jo ikke noget! Siden efteråret har deres forhold været et helvede, hvor de er holdt op med at arbejde tæt sammen, og Martin er konstant sur.

Hans hår sidder perfekt glat og skarpt klippet, den lyserøde skjorte er nystrøget. Mister perfect. De mørke linnedbukser har opslag og pressefolder, de nye brune laksko stråler. Utaknemmelige skarn.

Martin er ranglet, Alvin er muskuløs. Martins ansigt er glat og klassisk aflangt. Alvins er skrammet og har smilerynker. Martin har en kone, selvfølgelig har han det. Kvinder elsker den flotte mand med glat hud, dyre sko og en fed pension, fornuftens bryllup.

Alvin har ikke dét gen i blodet. Ægtefælle. Partner-genet. Hans hoved er kuglerundt, han er skaldet med en kort hårpisk i nakken, og har blå øjne. Når han bliver ophidset bliver de strålende blå. Han onanerer tre gange om dagen. Ryger og drikker, dét gen har han. Opsparing nul. Har altid levet kunstnerisk, mange steder i Danmark, fattig, glad.

"Tantramassage handler om at finde sig selv, det er ikke kun sex", siger Alvin til Martin.

Glad, men parforhold fucker han op. Kan ikke være kæreste med en kvinde, det er nemmere at være bolleven. Slukker cigaretten ved at træde på skoddet med støvlens tykke sål.

Alvins personlighed er kantet og ustabil, men også blød og føjelig. 'Du har en bred personlighed', siger hans psykolog. 'Det er jo helt vildt! Helt herude', psykologen flytter en stol, 'er du maskulin, logisk og ren handling. Og herude,' han flytter en stol til den modsatte side af værelset, 'er du følende, fornemmende, blød. Det er ikke normalt!'

Ja, han er ikke normal, men nogen tænker måske at jobbet er et større problem end hans personlighed. 'Ingen kvinde vil have en mand der arbejder som luder.' Nogen tager fejl, tror Alvin. Kvinder drømmer om at være kæreste med en tantramassør. Han er dyb, filosofisk og kærlig. Veludrustet. Super kvik. Hvem kan sige nej til sådan en mand?

Men der er alligevel noget galt i med hans kærlighedsliv, det forstår han. Noget inde i ham sidder skævt. Måske er han bange for nærhed? Bange for at åbne sit hjerte? Overfladisk. Nej nej, sådan er det ikke, naturligvis ikke.

Han tænder en ny cigaret. Ja, dér ligger måske problemet. At kunne mærke sig selv, sine følelser. Han fik for mange tæsk som barn, af alle mulige. Pigen forsøgte at drukne ham allerede som spæd i badekarret. De jagtede ham rundt om højhuset. Bandt ham. Slog ham. Begyndte at stamme af det. Blev bange for mennesker.

"Når jeg giver en kvinde tantra, så handler det om at hjælpe hende til at genfinde sin krop. De fleste af os har oplevet dårlige ting i livet, så vi har brug for at blive healet, komme tilbage til os selv. Mærke os selv dybere", siger Alvin.

"Og så skal du lige have pikken op i dem, for at de kan 'mærke sig selv'? Det er faneme smart, du!"

Alvin kigger uforstående på Martin. Som om der er noget grimt ved mandens penis? Hovedet er blødt som en hestemule. Det tykke lem har kraftige blodrårer som svulmer ned langs siderne. Lingam er et stolt væsen, både når den står strunkt, men også når den er afslappet.

Martin fnyser. "Føj for satan, du bilder kvinderne ind at din pik er noget - uuuh - helt specielt! At den kan gøre noget som psykologen ikke kan. Få dem til at 'mærke sig selv dybere'. Hold kæft du er udspekuleret."

Solen vælter ned over dem. Hvor fanden bliver den taxa af? Puster røg ud. I retningen væk fra Martin, ellers bliver han sur. Tænker på sin bror i Sydhavnen. Han savner Jesper. Hos ham kan han ryge indendøre, mens de hyggesnakker og drikker en øl, og snakker om selvmord og om livet.

Bider sig i læben. "Okay, så siger vi det er købesex, en slags prostitution. Men det er også noget mere. Som tantramassør giver jeg kvinder en spirituel berøring, og det kan de godt lide. Tantra kan helbrede en kvinde, få en hende til at mærke sin krop igen."

Martin pruster, bevæger hovedet fra side til side, uden at have øjenkontakt med ham. Som en blind høne.

"Du får aldrig en kæreste, Alvin, du bliver bare ødelagt af at være tantramassør, og så længe du giver tantramassage, er du en luder! Ingen kvinder vil have en mand som dig, en hanluder!"

Martin spytter ordene ud, strækker hals og kigger efter bilen.

"En fucking dum tantra gigolo! Og ja, Maria har fortalt mig om den massage du gav hende, da hun var hjemme fra Tyskland. Hun fortæller mig alt! Men tro ikke at bare fordi vi har et firma sammen, at jeg så vil tilgive dig. Næ nej, du kan tro nej, det vil jeg aldrig tilgive dig for. Du er bare så heldig at du ikke brugte din grimme pik på hende, fordi så havde jeg slået dig ihjel!"

Alvin gør en synkebevægelse, men han er helt tør i halsen.

"Hun bad selv om tantra, Martin. Hvordan kunne jeg vide hun var din kone? Jeg har set hende én gang for mange år siden. Hun rejser altid rundt i Europa, og hun ser helt anderledes ud med det lyse hår hun har nu. Er det min skyld hun bad om at få en tantra massage? Hvordan kunne jeg vide det? Der er mange kvinder der hedder Maria. Hvordan skulle jeg vide hun var din kone? Skulle jeg have tjekket indersiden af hendes vielsesring?"

"Bla-bla-bla. Tantra gigolo. Luder!" Martin er så vred. Alvin sveder. Sommeren ligger som en tung dyne over parkeringspladsen.

I det samme ankom taxaen. Martin steg ind, smækkede døren, rullede vinduet ned. "Du tager den næste", sagde han koldt og kørte afsted.

Det er så ærgerligt. Martins kone elskede at få massage. Åbnede sig og græd lykkeligt bagefter.

"Du må ikke sige noget til Martin", havde hun sagt inden hun forlod hans klinik. "Vidste ikke du brugte lingam. Det var virkelig dejligt, men sig ikke noget til ham. Han vil ikke kunne forstå det."

"Martin? Oh shit, du er hans kone, Maria? Det er mange år siden. Du sagde dav da du hentede ham oppe på kontoret i IT-byen, men det er så mange år siden. Jeg kunne ikke genkende dig."

Maria nikkede, han kunne se hun havde lyst til at give ham et stort kram til afsked.

"Jeg siger ikke noget. Du har fået nyt hår."

"Ja, Alvin, men kunne du ikke regne det ud? Hvor mange af dine kunder hedder Maria? Kunne du virkelig ikke genkende mig?"

"Nej, så ville jeg da aldrig, nej for fanden."

Så krammede hun ham. "Det er ikke så godt hvis du siger noget til Martin", gentog hun."Jeg siger heller ikke noget om det", tilføjede hun alvorligt."Han forstår ikke tantra på samme måde som dig og mig."

Efter IBM-mødet med Martin tog Alvin op til en meditationslejr i Sverige, hvor de skulle lære at dø med vilje. Meditere og skyde sjælen ud gennem toppen af hovedet, og så bare håbe på at den kan finde hjem igen til hans eget kranie.

At dø med vilje, uden at dø. At miste alt frygt. Og billigt. Kun 1600 plus flyet. Han glædede sig til at slippe sin frygt for døden.

Fuck Martin.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg