Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 15:06
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#18: Den rige kvinde køber sin sex hos tantramassøren

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 18 =

Lagnet folder sig ud i luften og daler ned over madrassen. Olien står klar på gulvplankerne, og Alvin har været i bad. Telefonen ringer.

"Hvordan var turen til Nice?" Thors stemme er klar og godmodig i telefonen. Godt humør. De har kendt hinanden altid. Han er Alvins kammerat, hans ven selvom der kan gå flere år mellem at de mødes ansigt til ansigt.

"Jeg havde et par møder med nogle af IBM's udviklingsfolk fra Israel og USA, der kom ikke noget ud af det, men måske på længere sigt."

"Nå, men fik du ordnet hende den svenska flickan?"

"Det var fint, men vi skal ikke noget, hende og jeg. Thor, jeg er lige på vej ud af døren, eller der kommer en på besøg. Men jeg vil godt med når du sejler til Göteborg. Du kommer forbi Aarhus, ikke?"

"Ja, ja. Stil dig ud på den yderste mole, så samler jeg dig op. Var det godt? Hun er helt ung, sagde du. En kærlighedsferie i Frankig, du forstår sandelig at nyde livet. Skal I være kærester?"

"Nej, hun er gift."

"Det var jo det du skulle lave om på, sagde du."

"Jamen, det. Ja. Hun er stadigvæk gift."

"Det forstår jeg, hører hvad du siger. Det bliver ved 11-tiden, den sidste fredag i juli. Jeg kan sgu ikke huske datoen, men vi ses, yderst på molen ligesom sidste gang, ikke? Den ved lystbådehavnen."

Det ringede det på døren. "Vi ses."

Han lukker Signe ind. Hun arbejder i finansverdenen og tjener flere penge end de fleste mennesker. Hendes bil er ny og lækker, skinnende blank med læder og en dyrisk motor der elsker at løbe hurtigt som et rovdyr. Hun har råd og lyst til at købe dyrt tøj. Smykker der fremhæver hendes klasse. Dyre parfumer. Eksklusivt undertøj. Hun er lækker, og meget behagelig.

"Hej skat", siger hun. Krammer ham så han forsvinder ind mellem hendes bryster.

"Velkommen." Han sætter et smil op. Professionel.

Signe har alt. Hun bor i Nordsjælland i et kæmpe hus. Børnene fik hun tidligt, de er flyttet hjemmefra. Manden er sød. Han er glad for gode franske vine, og så elsker han at se fodbold på skærmen i deres store stue med udsigt over Øresund.

Hun siger mandens mave er blevet for stor på grund af al den vin han drikker. Desuden er hans lem skrumpet på grund af fedts skrumpende indvirkning på mandens køn. Det er svært at gøre en pik større, men det er nemt at få den til at blive mindre.

"Åh, jeg har glædet mig til dig, Alvin", siger hun mens hun trækker kjolen over hovedet. Inde under kjolen har hun smart, sort undertøj. BH'en er åben, blot en sort streg rundt om hendes bryster. Trusserne er mindre end små. Kigger ham i øjnene.

"Jeg er så trængende, Alvin. Håber du har lyst til at give mig den helt store tur."

"Det må vi kigge på." Han smiler.

Signe har råd til at købe en dejlig lingam og nyde den i sin yoni. Hun lægger sit undertøj, tager bad, lægger sig på madrassen. Smiler til Alvin. Strækker sig.

Lingam hvisker til ham. "Hvad føler du nu, Alvin?"

Han vil ikke tale med den, selvom den opfører sig en del bedre efter oplevelsen i Nice. Synd med IBM, men det følelserne fra Nice der fylder i ham, og lingam er enig. Den er begyndt at udvise medfølelse overfor ham. Empati. Penge er mindre vigtige.

Signe har en dejlig glatbarberet yoni og en varm mund, og hun elsker sex. Men hans køn har fået forbindelse med en ny side i sig selv, synes han. Sukker indvendigt.

"Jeg føler mig købt og betalt", svarer han. Selvfølgelig kan de tale sammen.

"Du føler du er en luder?" Lingam nikker alvorligt. Den har rynker i panden.

"Ja, hvis det ellers er en følelse, så gør jeg."

"Tantra Gigolo", konstaterer lingam. "Hvad har du behov for, Alvin?"

Spørgsmålet får ham til at gå i stå. Hvad han har behov for? Det er svært at vide. Han vil gerne gøre alle glade, inklusive sig selv. Måske har han behov for et nyt job.

"Så så, rolig nu", siger pikken og skifter toneleje."Man skal aldrig sige sit job op før man har et nyt job på hånden. Og det har du ikke", konstaterer den. "Så, vi må vel til det, Alvin."

Han skuler til pikken.

"Kom, vi kan ikke lade kunden ligge og vente", siger pikken. Rejser sig op.

Alvin følger efter ham. Ved godt det er forkert at sælge sin krop til Signe, men han lærer noget nyt. Noget om at smelte sammen med sig selv. Gøre noget for sig selv. At være egoist, den rettighed mangler han for at kunne elske kun en enkelt kvinde, tænker han.

Senere, da han er kommet hjem, åbner han en flaske rødvin. Han savner Lisa, hun var perfekt, hun var hans kvinde, hans soulmate. Men hun er kun en drøm. Telefonen ringer. Hun er en fantasi.

"Hej brormand." Alvin kan høre hans bror er glad.

"Hej Jesper! Hvordan går det?"

Han bror lo. "Jeg har det meget godt, Alvin. Hvor er du henne, er du på vej hjem?"

"Nej, jeg er lige kommet hjem. Sidder og ryger, drikker et glas vin. Fedt at høre du har det godt. Hvad er der sket?"

Han kan se Jespers ansigt for sig gennem telefonen. Afslappet, med smilerynker ved øjnene. Kan høre han ryger.

"Jeg er lettet, Alvin."

Han ser for sig hvordan Jesper puster røgen ud foran sig. Kan høre han smiler.

"Jeg er glad, jeg er virkelig lettet. For første gang i måneder er jeg glad."

"Det er så godt at høre", siger Alvin taknemmeligt, fornemmer sjælen rejser sig og folder sig ud i kroppen. "Hvad er der sket?"

"Jeg har truffet en beslutning. Alt for lang tid har jeg snakket om at ville dø. Måske et år faktisk, men i går fandt jeg ud af, at jeg ikke skal tænke på det mere. Lad os bare glemme alt hvad jeg har sagt. Jeg har truffet valget, ikke flere spekulationer. Jeg er færdig med det."

"Wow, lyder godt." Alvin puster ud.

"Undskyld Alvin, jeg beklager jeg har været sådan en tudetøs. Undskyld, jeg har plaget dig med mine bekymringer og mine overvejelser. For og imod. Det må du undskylde."

"Helt okay, bare fedt at du har droppet de spekulationer, der er så meget at leve for, Jesper."

"Ja, hvordan var det i Nice? Fik du lavet en aftale med IBM?"

Alvin fortalte ham om sit tab, drømmen om Lisa. De snakkede længe, i flere timer. Al den frygt for selvmord Alvin havde ophobet, den sivede ud af ham. Hans brors forandring gav ham en lykkelig følelse i hjertet. Ingen bekymringer havde Jesper, og de grinte meget.

Det var den bedste samtale mellem brødre, nogensinde, tænkte han bagefter. Fire timer i telefonen. Personligt, hjerteligt og broderligt.

Og Jesper var glad, og han var empatisk, huskede Alvin på at elske sine børn, roste ham alvorligt og sagde han elskede ham som sin bror, og det havde han aldrig sagt tidligere.

"Du Alvin, noget helt andet, mit fotoudstyr, jeg kan ikke bruge det mere. Det er for tungt. Du ved lamperne og stativerne, det kan jeg ikke slæbe rundt på mere. Jeg får det sendt over til dig."

"Men øh."

"Brug det selv, eller giv det til dine døtre. Du gør mig en tjeneste. Det er alt for godt til ikke at blive brugt. Tak, Alvin. Jeg er stolt af at du er min bror", sagde han.

"Og jeg er også glad for dig, min bror", svarer Alvin overrasket.

Bagefter fejrer han livet med endnu en flaske rødvin. Han kan stadigvæk genkalde sig glæden og lettelsen i Jespers stemme.

Pludselig ringer det på døren.

Lister ud og kigger gennem spionøjet. Der står den unge nabo, Henriks kone. Hun er udskrevet igen.

Han er for fuld til at snakke med hende, og for ædru til at lade hende stå på trappen. Derfor åbner han døren. Ser hun har en jakke på og et par jeans. Det venstre lår er gennemblødt af blod, og hun holder på det. En falden engel.

"Vil du køre mig på skadestuen, Store Alvin?"

Han er temmelig beruset og naboen ser ud til at være ved at forbløde. Det går jo ikke.

"Hvor er Henrik?"

"Jeg er bange for ham, han er også gået med hans venner. Kører du mig på skadestuen, Store Alvin?"

Han gjorde en grimasse der skulle give naboen et hint om hans tilstand. Men hun var ikke til stede, nogle gange er hun væk selvom kroppen er her.

"Store Alvin, se, jeg skal på skadestuen, skal jeg ikke?" Hun kiggede ulykkeligt på sit ben, med venstre hånd holdt hun sammen på kødet under stoffet. Han er bekymret over alt det blod der har samlet sig på dørmåtten.

"Øjeblik." Han henter nøglen, de går ned til bilen, han starter. Fuck det. Han kan se klart, han kan registrere lys og farver, han kan finde pedalerne, han kan køre bil, og han kan bremse. Så kører han.

Da de ankom til skadestuen stillede han bilen hvor der var plads, og han var ligeglad med sygehusets advarende skilte med forbud mod parkering. De gik ind. Kvinden bag skranken brokkede sig øjeblikkeligt.

"Har I ringet først", spurgte hun.

"Nej. Min nabo her har brug for at få syet sit ben."

Kvinden bøjede sig frem og kiggede på låret og blodet der dryppede ned på linoleummet. Meget blod, og et spor helt henne fra indgangsdøren.

"Man skal altså ringe først" sagde hun.

Hun pegede med en finger, og de gik hen til det nærmeste behandlingsrum hvor en kvindelig læge kiggede på såret.

Naboen havde skåret så langt som en fod og så dybt som en tomme. Han kunne se gult fedtvæv i det åbne sår der gabte en fingerbredde. Naboen så bort, hun græd.

Lægen var hurtig og effektiv. Mens hun syede såret sammen, mærkede Alvin sine fødder, sin puls, sin ånd, og han sendte lys ud i rummet så lægen bedre kunne se. Det blev ret fint, det hun lavede.

"En anden gang skal du ringe først. Du er heldig vi lukkede dig ind", gentog kvinden i skranken bagefter.

Alvin smilede til hende. Da de kom ud til bilen, sagde han henkastet til sin nabo:"Kører du hjem?"

Det ville hun gerne, selvom hun virkede overrasket. Hun har ikke kørekort, men han ved hun gik i køreskole sidste år inden det blev vinter.

Psykosen er blevet mindre, og hun lykkedes fint nok med gearene, hun kører ganske udmærket, og Alvin var stadigvæk for fuld.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg