Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 13:54
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#16: Rider på ryggen af pikken mens den knalder Astrid

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 16 =

Astrid vipper op og ned på trappen, da han åbner døren. Hendes øjne strutter af godt humør. Hun er kommet for at få sin medicin. Den der holder hende sund. Han er hendes dope.

"Hej Alvin!"

Hun træder indenfor med alle sine poser, en trøje og sandaler. Giver ham et bundt penge. Han lukker døren efter hende. Udenfor falder solen tungt, sætter sig i mursten og asfalt. Meteorologerne siger sommerens hedebølge vil fortsætte de kommende uger. Hun sveder på grund af varmen, så hun får hurtigt lagt tøjet og tager et forfriskende bad. Han vasker hendes krop. Hun vasker Alvin og griber fat om lingam der rejser sig.

"Han er glad for at se mig", konstaterer hun. Sætter sig på hug i badeværelset og kysser pikken, slikker på den og sutter et par gange. Hun har så strålende øjne når hun gør den slags, og så griner hun. Pikken er vild med hende.

Det er Alvin ikke ubetinget, hvis han betragter Astrid med professionelle tantramassør øjne. Tantra massage skal jo følge bestemte hensigter om at opnå større erkendelse, synes han. Det er ikke sex bare for sjovs skyld som man kan købe sig til. Han er ikke gigolo, vel. Han er tantramassør.

"Hø, hø", lyder det fra pikken. "Jeg klager i hvert fald ikke."

"Skal jeg give dig lidt massage først", spørger Astrid efter badet. Hun er god til at give massage, men hun er kunden i hans butik, det er meningen han skal massere hende. Synes han, men hans livsglæde er uenig. Når Astrid er i huset rejser pikken sig med blanke øjne og hører ingenting.

"Øhm", siger han.

Madrassen ligger klar, en af dem skal lægge sig ned. Astrid griner. Hun sætter sig på hug og hilser på penis. Kysser ham. Det er som om Alvin slet ikke er til stede, som om han bare er en god ven af pikken som tilfældigvis følges med ham, når han har sex med Astrid.

Det er bare ikke i orden. Hans autoritet som seriøs tantramassør bliver nedbrudt af det sjov Astrid laver med ham, og hendes pjatteri med lingam. Hun snakker med den. Kildrer den under pungen. Rækker tunge ad den. Kysser den.

"Godt, så bliver det mig først." Hun lægger sig, spreder benene og trækker ham ned til sin krop så lemmet præcist glider op i hende, hvilket får hende til at grine lykkeligt.

"Jeg elsker at mærke din pik i mig", siger hun. "Åh ja, mere Alvin, ta’ mig. Eller undskyld, din lingam mener jeg, åh den er så dejlig, din lingam."

Pikken elsker at knalde hende, mens Alvin dinglende sidder på hans ryg og undrer sig over hvordan pikken pludselig har formået at overtage hans kunde.

"Tantra er sjovt", jubler pikken. Så kommer den med et vældigt spektakel der efterlader Alvin tømt for energi.

"Det var dejligt, Alvin. Det var lige hvad jeg trængte til", siger Astrid og strækker sig tilfreds. Hun putter sig ind i hans armhule med kinden på brystkasse. Hun falder i søvn. Pikken sover.

Alvin ligger og kigger op i loftet.

I morgen rejser han til Nice sammen med kvinden han elsker. Aner at det kan blive vanskeligt at erobre Lisa og få hende bragt hjem til sin lejlighed. Få lejet en stor vogn og flytte alle hendes ting fra Sverige. Maven er fyldt med sommerfugle. Kan ikke vente. Han vil have hende.

"Hvad tænker du på, Alvin?"

"Åh undskyld, jeg skal rejse til Frankrig i morgen, til nogle møder med IBM. Det tænkte jeg på."

"Det lyder spændende!"

Han trak på det. "Nej, det handler om computere og software, det bliver kedeligt, men jeg gør det alligevel. For mit firmas skyld."

Astrid godtede sig og trak sig ind til ham.

"Du er et fantastisk menneske, Alvin. Altid på vej. Og opfinder er du. Du er så ansvarlig, det kan jeg godt li'. Håber du overlever de støvede IT-møder og også får tid til at spise noget god mad. Skal du have nogen med derned?"

"Nej, jeg rejser selv." Han vil ikke fortælle hende om Lisa, bange for at Astrid bliver ked af det, hun forlader ham, vender ryggen til ham, det sædvanlige. En lille løgn dækker fint i regnvejr.

"Det er synd for dig at du skal rejse alene", sukker hun. Han tier. Han har svært ved at trække vejret roligt. Det bliver så stort at rejse sammen med min kvinde, min kæreste, min kone, tænker han.

Han holder fast i hende. Larmen fra jetmotorerne er enorm. De presses tilbage i sæderne, flyet får rejsning på startbanen og kaster sig dernæst med et brøl direkte op i skyerne. Lisa slipper hans arm, griner af fryd.

"Jeg elsker den her stærke følelsen når flyvemaskinen åbner for sine motorer." Hun klemmer fast om hans overarm for at understrege hvad hun mener. Alvin kigger tilfreds rundt i kabinen. Flyver altid Norwegian. Europas bedste, ingen tvivl. God Wi-Fi forbindelse til mobilen. Lækkert, dejligt, destination til tiden.

"Jeg elsker Norwegian", sagde han. Lisa så forfærdet på ham.

"Nej, du gør ikke! Slemme dreng! Du elsker SAS!"

"Hvorfor?"

"Fordi SAS betaler min løn, skøre Alvin."

"Din løn er for høj", grinede han. Men det fortrød han. "Undskyld, næste gang må vi flyve SAS, for din skyld."

"Når vi skal hjem fra Nice?"

"Nej næste gang, som i næste gang jeg køber flybilletter til dig og mig."

"Du kan få dem refunderet?"

"Ikke hos Norwegian."

"Med SAS var det aldrig sket." Hun trak ham ind til sig, kyssede ham mens hendes hånd kærtegnede hans inderlår.

"Jeg synes du er dejlig, Alvin", hviskede hun ham i øret. Det gjorde ham glad, fordi den faste plan er at få Lisa til Aarhus, og så skal de bo sammen og leve som mand og kone, og hun kan arbejde i Aarhus Lufthavn, eller Billund Lufthavn. Det er noget pjat med ham fyren der lader andre mænd bolle hans kone.

"Kender du milehigh-klubben? Kom med mig."

Lisa dansede ud fra sæderne og forsvandt i retning mod toiletterne. Han måtte banke på 2 af dem, inden han hørte hendes stemme svare ham.

"Er der fri bane!"

"Ja."

Hurtigt åbnede hun døren, trak ham indenfor og låste igen.

Ved ikke hvordan det lykkedes for hende. Rummet var for småt til en person, og to personer gav ingen mening. Lisa gav ham sin telefon og åbnede bukserne, kiggede på den telefon. Hendes mand nikkede tilbage til Alvin. Hans øjne virkede store, og Alvin synes kuløren i hans ansigt viste tegn på ophidselse.

"Vend telefonen", sagde han. Alvin adlød.

"Er du klar skat", spurgte hun. Hun snakkede til telefonens skærm som Alvin holdt i den rigtige vinkel. Mærkede en uro i maven.

Han filmede Lisa, og hun smilede direkte til manden på skærmen. Mærker det rykker i lemmet af liderlighed, og for én gangs skyld mere overlader Alvin rattet i hænderne på sin pik. Men så må det også være sidste gang. Hans pik er døv og blind af liderlighed. Porno, den stærkeste ild.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg