Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 14:11
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#15: Politikvinden Britta jages af familiens hævn

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 15 =

Britta så pludseligt op på Alvin med et smil der dirrede i kinderne. Hendes ord berørte ham, og gjorde ham bange for at bedrøve hende. Aldrig vise din frygt når du møder et rovdyr.

"Jeg føler ikke for dig på den måde", sagde han. Han kunne høre på sit tonefald, at han var overraskende alt for ærlig, og Brittas ansigt trak sig sammen. Øjnene blev matte på et splitsekund. Hun fokuserede blikket.

"Hvad fühlst du så, for mig?"

Han kigger sig omkring. Lader blikket strejfe henover rækken af fortovscaféer. Så mange mennesker, så mange skæbner. Alle på vej et sted hen. Væk fra før. I nye sommersko, nyklippet hår, nye jeans. I retning mod det øjeblik som livet gælder, lige nu.

"Jeg føler mig glad når vi ses, fordi du stråler af power og frimodighed. Jeg elsker dig, den måde du klynger dig ind til mig når vi har sex, de ord du hvisker i mit øre. Du er inspirerende Britta, fordi du kæmper og du fortsætter. Det er så fedt at opleve hvordan du bliver mere rask og mere livsglad, dag for dag. Du er smuk, min sjæl bliver glad når du ser på mig."

Britta trak hænderne til sig, strejfede sin kaffekop så den klirrede og dansede rundt på sin lille scene. Irriteret slog hun hånden ned på den, så den standsede sine bevægelser.

"Ja, og bla-bla. Du er så fuld af ord, Alvin! Jeg kan ikke mærke dig!"

Der bliver stille et øjeblik mellem dem. De nærmeste café-gæster har ikke hørt hårdheden i hendes udbrud, i hvert fald snakker de uanfægtet videre med hinanden.

"Jeg har hørt det før, undskyld Britta. Der må være noget galt med mig, der er mange der klager over at jeg er følelsesløs, undskyld."

Han bøjede hovedet i afmagt og skam. Håbede det kunne formilde hende.

"Det er ikke så fedt, fordi jeg vil gerne tænke om mig selv at jeg er empatisk og følsom. Men du er ikke den første der siger det til mig, at jeg mangler følelser. Jeg snakker med min psykolog og vi finder ud af det, jeg skal nok lære det."

Britta lagde sine hænder på Alvins og klappede ham blidt. "Det går nok Alvin." Hun trak vejret dybt og pustede ud.

"Fortæl mig, hvad er det for en kvinde du drømmer om, nu da det åbenbart ikke er mig. Hvordan ser hun ud? Store bryster, eller små?" Hun forsøgte at grine og skabe lidt god stemning, hun tog sig sammen, det kan han godt lide ved hende.

"Min kvinde skal være glad for at leve, frigjort og kunstner og kreativ!"

"Ikke en platfodet politi Bulle som mig?" Hendes tonefald var surt som citron.

"Vi skal ikke snakke mere om det, du bliver bare træt af mig."

"Du kan tro vi skal snakke!" Hun vipper med skulderen så jakken åbner lidt mere og pistolen kommer til syne under armhulen.

"Hvis ikke du snakker om dine følelser, så bliver du anholdt, lige nu og her!"

Han lo. "Anholdt for hvad?"

"For at være en pussy!" Hendes ansigt strålede, fuld af dril og godt humør.

"Fuck det Alvin, jeg fik bare følelser, undskyld, jeg er ustabil. Jeg vil gerne høre om den kvinde der skal kysse dig og hygge om dig når jeg er død. Jeg har ikke andet tilbage end at høre om folks drømme om fremtiden. Er hun den rigtige kvinde for dig?"

Han tøvede, men Britta talte uden selvmedlidenhed. Så fortalte han hende mere om sin drøm.

"Måske, men i hvert fald drømmer jeg om leve og sove sammen med en kvinde som jeg elsker, og jeg elsker Lisa. Vores sex er fantastisk, og hun er så fin."

Det gav et gib i Britta. Øjnene blev mørke, med en blafrende lyd fra jakken trækker hun pistolen frem og sætter den lige ind i panden på Alvin. Hun trækker vejret helt roligt. Metalløbet presser hun let ind mod huden. Hendes øjne er store. Fokus. Ro. Solen skinnede ned over dem. Det roligste øjeblik i livet.

"Det er 2 kilo, Britta. Mit liv har aldrig været så let som nu." Han smilede til hende, men det var ikke fordi han var glad.

"Was?"

Han nikkede forklarende med sine øjne i retning mod hendes pegefinger på aftrækkeren.

"Nå." Britta hostede diskret, stak pistolen tilbage i hylsteret, gav nabobordene et forklarende grin. "Vi leger kun, rollespil, det er fake." De smilede usikkert tilbage og fokuserede derefter 100% på deres egne sager.

"Ikke 2 kilo, aftræksvægten er to et halvt kilo på sådan en Glock, det er faneme også for meget, hvis du spørger mig. Fuck du pisser mig af! Jeg kan faktisk ikke tåle at høre om din fremtid. Undskyld mig."

Hun rejste sig fra bordet med et"vi ses", skubbede stolen ind og gik sin vej langs med åen i retning ned mod havnen.

Han er ked af at Britta gik, og lettet. Hun bliver god igen, det ved han, det håber han. Ked af at hans behov for en dyb forbindelse med en kæreste, vækker så voldsomme følelser i hende.

Kigger på de øvrige gæster på fortovscaféen. Vi er i kontrol, vi lærer at lukke øjnene og spise vores salat med vand til.

Han frygter Brittas krop har trang til at eksplodere i vrede og afmagt inden hun får sagt undskyld til verden. Håber hun når det. Han vil gerne at hun bliver healet.

Eller, nej. Han skal bare leve sammen med Lisa. Det er fint.

"Er du okay?"

En mørkhåret kvinde er standset ved bordet og læner sig ned mod ham. Hun har smukke bryster der falder fremad i udskæringen.

"Hvad?"

"Kvinden". Hun nikker i retning mod Britta der stavrer afsted langs åens caféer.

"Ja, vi var lidt, det må du undskylde. Hun går gennem en svær tid, du ved. Temperament. Hun er en hidsigprop."

"Hun hedder Britta, ikke?"

Kvinden strækker sig og spejder efter Brittas ryg.

"Jow."

"Hun er politibetjent."

"Ja."

"Hende der skød den dreng på Vesterbro?"

"Ja, men det var et uheld, eller, det ved jeg ikke noget om. Kender du hende?"

Kvinden svarer ikke. Løfter sin hånd og taler ind i sin telefon. Et par hurtige ord på arabisk. Smiler kort til Alvin.

"Tak."

Vender ryggen til ham og går sin vej. Længere nede langs åen ser han et par mænd følge efter Britta, men det må være varmen, en kold øl og for meget fantasi.

Den arabiske kvinde går langs åen i den modsatte retning af Britta. Ser sig ikke tilbage.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg