Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 13:28
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#20: Nøgne muslimske kvinder er varmere end kristne?

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 20 =

Aisha er en ærbar muslimsk kvinde, 12 år yngre end Alvin. Hun har taget sin hijab af da han åbner døren for hende, lægger stoffet ned i sin taske. Hun træder blidt indenfor. Hendes bevægelser er harmoniske og ansigtet er venligt overfor ham.

Aisha satte tasken fra sig.

"Jeg glæder mig til at få massage", sagde hun. Lagde tøjet på en stol og trådte hen til briksen. Hun dufter af et land i den vestlige del af Asien, appelsiner og kebab, ørken og solskin.

Når han ser ind i Aishas sjæl er den rolig som de største søer i vindstille vejr. Hendes krop er tryg ved hans hænder. Alt ved hende er blidt, og hun er meget sanselig.

Forstår det ikke.

Da Aisha var ung pige i sit hjemland blev hun en dag standset af det religiøse politi. De tog hende ind i bilen og kørte hende til et øde sted hvor begge mænd voldtog hende. Bagefter kørte de hende hjem.

Da hun blev voksen kvinde flygtede hun til Danmark. Voldtægt kunne hun ikke tale om med nogen, hverken i familien eller blandt sine veninder.

Det synes han lyder traumatisk, men alligevel nyder hun massagen, og hun nyder sin livskraft. Hun er tryg og glad for berøring af kroppen, mere glad for berøring end danske kvinder generelt.

"Du er så fin Aisha, det er dejligt du er her."

"Ja, og jeg er glad for dig", sagde hun. "Du er næsten som en rigtig mand. En god muslimsk, mand. Du passer på mig. Det er derfor vi værdsætter manden. Han beskytter os og passer på os. Vi kvinder er hengivne overfor manden. Er danske kvinder hengivne overfor deres mænd?"

"Næ. Jo, måske når de er forelskede, men ellers ikke, tror jeg. Nej, det ved jeg faktisk ikke noget om. Jeg har ikke en kvinde."

Aisha struttede med numsen. Han hoppede op på briksen og masserede hendes yoni med lingam. Det var dybere og mere begærligt, end det plejede at være. Mere kærligt, også.

"Det er så dejligt, Alvin", stønnede hun, sukkede tungt og fik orgasme. Sank omkuld på briksen. Græd af lettelse.

"Jeg havde aldrig troet jeg ville kunne nyde sex igen med en mand. Tak Alvin", sagde hun. Satte sig op og kyssede ham på næsen."Jeg kommer ikke igen", tilføjede hun."Alting slutter på et tidspunkt. Dette var min sidste massage hos dig. Tak."

Aisha løftede hånden og lagde den på sit sit hjerte.

Sidst på eftermiddagen ringede det igen på døren. Udenfor stod en mand med en ung kvinde i favnen. Han var forpustet efter at have båret hende op på 2. sal. Mange trappetrin.

"Hun kan ikke gå", hviskede lingam. "Kan de ikke gå, så kan de heller ikke føle", afgjorde den. Men han tog ikke dens ord alvorligt. Alle mennesker kan føle.

Efter kvinden var blevet skyllet, kom hendes mand ind i rummet og lagde hende forsigtigt på madrassen. Sarah kiggede nysgerrigt på Alvin. Han spurgte hende hvad hun gerne ville have ud af tantra massagen.

"Åh, jeg har bare drømt om at få massage af dig. Jeg har taget min mand med, fordi jeg kan ikke gå selv. Han bærer mig alle steder hvor jeg skal hen", sagde hun.

Alvin nikkede.

"Er det okay han sidder hos os, mens du giver mig massage? Så er jeg mest tryg, fordi jeg ved han passer på mig."

"Yeah, det er helt okay." Lagde hovedet på skrå. "Hvor meget kan du bevæge dig?"

Sarah smilede glad."Sådan her." Hun drejede hovedet fra side til side. Et par centimeter i hver retning.

Han tog olie i sine hænder og begyndte at massere hende. Hun var meget smuk. Ansigtet var levende, hun udstrålede energi og livsglæde.

"Må jeg også få massage af yoni med din lingam", spurgte Sarah, da han vendte hende om på ryggen.

Han nikkede. "Selvfølgelig må du det."

"Min mand har ikke noget imod det", sagde Sarah. "Faktisk synes han det er lidt frækt, ikke sandt Mathias?"

Manden smilede usikkert."Jo, det er det vel. Frækt."

"Tag tøjet af, så kan jeg slikke dig mens Alvin masserer mig."

Mathias kiggede undersøgende på Alvin. "Er det okay med dig."

"Ja."

"Og det koster ikke ekstra, vel?"

"Nej."

Efter jobbet tog Alvin hjem og købte fastfood, 2 flasker rødvin. Mathias havde ramt ham på brystkassen med noget af sin sperm. Det var et uheld, sagde Mathias. Drak sig fuld. Jeg er en gigolo, bestemt af en skæbne til at stå til tjeneste, tænkte han. Den skæbne slutter her, det er slut med at give tantra massage. Jeg vil finde kvinden som gengælder min kærlighed, eller bare leve uden kvinder.

Dagen efter tog han ned til et firma i midtbyen. Nysgerrigt træder han indenfor. Lokalerne er fyldt med mennesker der sælger forbindelse mellem firmaer over telefonen. Sætter møder op for erhvervslivet.

Chefen, en høj ranglet gut i skjorte og jeans, strækker hånden frem og byder velkommen.

"Vi skal sidde herinde", siger han. "Tag plads. Hvorfor vil du være mødebooker hos os?"

Alvin trækker på skuldrene.

"Jeg har brug for penge til min husleje", siger han. "Og så kan jeg lide at snakke med mennesker i telefonen. Respektfuld, du ved. Altid respektere et 'nej', så vi kan finde frem til det rigtige 'ja'."

"Lønnen er 125 i timen med mulighed for bonus."

Alvin nikker. Med hurtig hovedregning indser han, at han skal arbejde flere end 10 timer, for at tjene de 1400 en enkelt tantramassage giver. Og betale skat oveni.

"Penge er ikke alt", siger han.

"Hvad plejer du at tjene?"

"4-5.000 om dagen, sort. 10.000 sommetider."

Chefen griner. "Hvad fanden har du arbejdet med? Nej, jeg tror ikke jeg vil høre det."

"Kærlighed. Healing."

"Er der så mange penge i det? Hvorfor vil du hellere arbejde med telemarketing." Fyren undrer sig.

"Det ved jeg heller ikke om jeg 'hellere' vil, men jeg skal bruge penge til min husleje. Ved ikke om jeg kan bruge dit job til noget, men jeg har brug for 12 tusind før skat, det er 3 dage om ugen hos dig. Det vil jeg gerne."

"Hvorfor kun tre dage? Det er jo ingen penge, 12 tusind." Chefens tonefald afslører at han er irriteret.

"Tre dage er nok, så kan jeg betale min husleje, og der er penge til mad, så er det fint. Jeg kommer til at sælge min bil om et par uger, så er der kun husleje og mad. Jeg er fattig, men jeg har en cykel."

"Det er flot, men jeg vil have at du starter med 5 dage om ugen, så kan vi kigge på senere om du har råd til at nøjes med 3 dage."

"Hvorfor?" Alvin undrer sig.

"Fordi du skal regne med at din station står tom de dage du holder fri. Det er penge ud af vinduet for mig. Jeg har brug for at du arbejder 5 dage om ugen, som alle andre, hvis du vil arbejde her."

"Okay, det forstår jeg, jeg vil gerne arbejde for dig så. 3 dage om ugen." Alvin er venlig, professionelt venlig.

Chefen ryster kort på hovedet, men så trækker han på skuldrene. "Vi vil gerne have sådan fyr som dig. Du har en god telefonstemme, og du ved noget om mennesker. Jeg kender din type. Det kommer til at gå godt."

"Tak", siger Alvin. "Og den der bonus, hvor meget er den på?"

Chefen skubber stolen tilbage og rejser sig. "Det skal du ikke tænke på nu. Det er kompliceret. Du starter på mandag, er det en aftale?"

"Nej tirsdag, jeg vil arbejde tirsdag, onsdag og torsdag for dig."

Chefen spærrer øjnene op, ser bort, synker, men tager sig sammen.

"Jamen, så siger vi det, tirsdag."

"Første tirsdag i august. Jeg kan ikke før det, chef. Jeg holder tantrakursus, og jeg skal ud og sejle. Men august, efter sommerferien. Er det fint for dig?"

Chefen ryster igen på hovedet. Trækker vejret dybt. "Okay, Alvin." Han strækker hånden frem, og de bekræfter aftalen med et håndtryk."Men lige en ting til, kan vi være enig om at det er mig der er chefen?"

"Ja, chef."

"Det er var godt, for et øjeblik kom jeg faktisk i tvivl. Så vær sød og huske, at det er mig der chefen."

"Ingen problem, chef." Alvin smiler. Fordi han er glad. Det er farvel til tantra gigolo og mister nice guy.

Jeg tager den sommerlejr med tantra, og derefter det slut med at redde folk nogensinde igen, og holde deres hash, ringe efter ambulancen, knalde deres koner. Fremover må de faneme klare det selv, tænker han.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg