Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 12:52
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#21: Nøgne har de tantra med hinanden, midt i naturen

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 21 =

Et bragende solskin da de kører ud af Aarhus, katten og Alvin. Den gamle bil spinder af velvære, og katten fylder hele bagsædet. Vejrforandringer er på vej. En hedebølge fra Rusland prøver kræfter med koldere vejr fra England over deres hoveder, forsvarer sit territorium.

Han har lejet sommerhuset for en uge, sat to kurser op med 4 par på hver, købt alt muligt, og mad og drikkevarer. 3 pakker cigaretter. Massageolie. Pavilloner til haven. Pakket musikken i bagagerummet. En madras. Tæpper. Whiteboard markers. Det skal nok blive godt. Køber drive-in kaffe på en burgercafé i Viborg.

Der er lang vej til Mors, og vejene er smalle.

Kører over broen, ind på Mors. En lille ø, omgivet af en fladbundet fjord. Selv er den også flad. De kører gennem grønne marker i retning mod sydvest. Der er mange vindmøller. Vejene er små.

Pludselig er de der. Et gammelt hus ligger i en have omgivet af høje træer, og bag dem er der store kornmarker. Privat og ugenert, her kan kursets deltagere være nøgne under solen.

Endelig fremme. Smider tøjet, giver katten mad og vand, tømmer bilen. Sonderer terrænet. Beslutter sig for at sætte tre pavilloner op i en sammenhængende trekant i haven bagved huset hvor der er mest sol.

Søndag eftermiddag ankom det første hold. De kører i nye biler, mennesker med overskud og eventyrlyst.

"Må man være nøgen her", spørger en mand med et grin, da han ser Alvin kun iført en T-shirt.

"Ja, her må du alt, men du skal ingenting."

I tre dage fortæller Alvin om tantra og de laver øvelser. Han elsker det. De fire par går nøgne rundt i haven og opdager i stilhed naturen. De skiftes til at ligge i midten af gruppen og få healing fra fremmede mennesker, enten med hænderne svævende over kroppen eller hud mod hud. De får strålende øjne. Slapper af.

"Det er utroligt", siger en af kvinderne i en pause hvor de drikker juice og spiser frugt. "Jeg havde aldrig drømt om at jeg efter halvanden time kan gå nøgen rundt blandt alle jer andre, i en have på Mors, helt nøgen og afslappet som det mest naturlige i verden."

Det er intentionen som er miraklet i tantra massage. De giver massage til hinandens kroppe i det solvarme tempel, mens han sidder i lotus-stilling og guider dem. Det er så fint. De er forbundne med deres partner. Ingen kigger på dem bortset fra Alvin der åbner øjnene med mellemrum og tjekker at folk har det godt.

Ny pause.

"Det føles så naturligt og rent. Vi ligger side om side, og det føles bare helt rigtigt", siger en kvinde. Mændene nikker.

"Vi har prøvet swingerklub", siger en fyr,"flere gange, men det her er noget helt andet. Jeg kan mærke min kone, og jeg er totalt ligeglad med I andre. Om I knalder, eller hvad I gør, jeg ser kun min kone."

Folk ler samstemmende.

"Men hvordan med dig, Alvin? Bliver du ikke frustreret? Du kunne godt have en kvinde med på kurset, så kunne I undervise sammen. Hvorfor har du ikke det?"

Han smiler til kvinden der stiller spørgsmålet, og han er ikke glad.

"Fordi jeg ikke har nogen kæreste, og det er jeg ked af. Jeg savner at have en partner, sådan som du har det. En stærk forbindelse, kærlighed, omsorg, erotik, sjov og ballade. Det drømmer jeg om."

Den unge kvinde nikker til ham og gruppen er enig med hende,"håber du finder hende, Alvin, det fortjener du så meget", siger hun.

Om aftenen laver de steg i ovnen, rodfrugter, tzatziki, drikker rødvin og hvidvin. Haven omkring dem er stille. De taler om følelser, tanker, oplevelser, deler historier fra livet.

"Det her skulle man gøre noget mere af", siger kvinden fra det unge par, da hun som den sidste har været i bad. "Godnat, søde drømme, Alvin."

Han går udenfor og lægger sin madras på græsplænen. Kigger op på stjernerne og synes det var en god dag, men dog ensom uden en kvinde. Falder i søvn og drømmer.

Vågner tidligt ved et brag og regndråberne begynder at falde, først forsigtigt og dernæst skyller de ned i haven.

Kursets sidste dag, tirsdag. De får morgenmad i stuen og går bagefter udenfor. Regnen trommer på taget i pavillonerne, men det er stadigvæk en varm sommer.

Folk elsker med hinanden, snakker og griner til de sidste øvelser. Siger farvel, og pludselig står han midt på dagen alene på gårdspladsen. Det britiske lavtryk er afvist. Det er klaret op, den russiske varmebølge går langt ind i knoglerne. Kører ind til Nykøbing for at købe mad til det næste hold som skal ankomme dagen efter.

Alvin fylder bilen med mad fra Rema1000, og bagefter gør han noget usædvanligt.

Han holdt fri uden at drikke sig fuld, uden at se film, bare sådan drive rundt i centrum af øens handelsby. Kigger på vinduer. Drikker en kop kaffe på torvet.

Alt er godt. Mærker hvordan brystkassen løfter sig, skuldrene folder sig ud og lyset fra hans øjne gør verden til et meget smukt sted.

"Er der optaget her?"

Han kigger op på en kvinde med gnistrende øjne, brunt hår, store bryster og en stram sommerkjole, rød. "Ja ja, sæt dig ned."

Hun vrider hul på en brik af stanniol og hælder mælk ud i sin kaffekop.

"Du er en smuk kvinde", siger Alvin.

Hun griner. Lægger hovedet på skrå. De kigger hinanden ind i øjnene et kvart sekund for længe, og derefter i tre sekunder mere.

"Det kan du selv være", siger hun.

Hendes knæ strejfer hans under bordet, men hun siger ikke undskyld.

"Jeg skal læse digte her på torvet, klokken 14. Også i morgen. Det er fra min nye digtsamling jeg lige har fået udgivet. Hvad laver du?"

"Ingenting. Jeg holder kursus nede i Karby."

"Kursus, hvilken retning?"

"Det er et kursus om tantra", svarer han. "Hvad er det for nogle digte du skriver?"

Hun kigger ned og bider sig i underlæben. Så smiler hun. "Det er digte om at overleve og finde sig selv, finde sin egen krop, sin seksualitet, at vælge sig selv."

Hun åbner bogen og læser et af digtene højt for ham. Det er det smukkeste han har hørt. Skræmmende. Med en følsom afslutning hvor hjertet giver slip.

"Nå, jeg skal læse mine digte om 10 minutter."

Han nikker. "Jeg må også hellere komme tilbage med al den mad jeg har købt, inden den bliver dårlig", siger han.

Et øjeblik sidder de og kigger hinanden i øjnene. Det er mærkeligt. Folk omkring dem forsvinder, der er kun hende og ham i hele verden. De er verden.

"Kommer du igen i morgen klokken to? Jeg vil gerne læse flere digte for dig, og så kan vi drikke en kop kaffe bagefter og du kan fortælle mig om tantra. Vil du", spørger hun.

Han trækker på det. "Nej, jeg kan ikke rigtig, men det var rart at møde dig. I morgen skal jeg undervise fra klokken 13, så det må blive en anden gang."

De rejser sig, giver hinanden et knus. Så går han, og han ved ikke hvorfor. Var hun ikke perfekt? Livsglad, kunstnerisk, kreativ, ligefrem, smuk, varm. Nejtak. Hun er dejlig, men han skal ikke have en kæreste på Mors.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg