Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 13:29
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#17: Hun kysser pikken mens manden kigger på

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 17 =

Sex med Lisa i et flytoilet, støbt i plastic, for lille og for trangt til 2 personer. Den dybe forbindelse mellem dem er langt væk, stående i en flyvemaskine med skrævende ben. Fanget i et alternativt solsystem, ingen tid til kærlighed, tænker Alvin.

Men det er frækt. Han tænker Lisas mand fortjener et sidste glimt af sin kvinde som han ikke elskede nok. Et sidste øjeblik, og så er hun hans for altid. Sikke et fjols. Man skal passe på sin kvinde, ikke lade hendes rejse med sin tantramassør til Nice.

Lisa kiggede kærligt på telefonens skærm.

"Hey min mand, jeg savner dig! Når jeg savner dig, så er jeg nødt til at finde noget at kysse på. Jeg ryger ikke tobak, så jeg må ta' denne her, mens jeg tænker på dig."

Hendes tunge legede med lemmets glade hoved, og så tog hun den dybt. Frem og tilbage, mens hun kiggede sin mand i øjnene.

Pause.

"Åh, jeg savner dig sådan, Kristian, jeg elsker dig", sagde hun.

På det tidspunkt opdager Alvin at hans lingam råber om hjælp. Alvin troede det var frækt, sex for sjov. Men der er smerte i lingams råberi. Den føler sig voldtaget. Brugt til et andet formål end kærlighed og forbindelse. Misbrugt.

"Elsker også dig. Du skal nyde Alvins lingam. Åh bliv ved, skat, slik ham. Tag ham til roden, sådan der ja. Jeg vil se ham komme. Du elsker hans sperm, det ved jeg. Den er sund for dig, fuld af den guddommelig livskraft. Åh skat. Ja, slik ham."

Alvin er ikke længere en mand, han er blevet til ham den danske tantramassør med pikken og tid til moneyshot.

"Du skal komme, Alvin", sagde hun til ham.

Lingam hylede og skreg, men Alvin synes også det er forfærdeligt ophidsende. At tage hende mens manden ser på. Og det billede ville være det sidste han ser af hende inden hun bliver min, tænker Alvin.

"Åben munden helt", sagde han bestemt. "Ud med tungen."

Hun drejede ansigtet så vinklen var perfekt for manden på telefonen, og hun kunne stadigvæk se manden i øjnene ud af øjenkrogen.

"Giv mig din sperm!", sagde Lisa på svensk.

Han greb fat i hendes hår og fik udløsning. Bagefter slikkede hun ham ren, mens hun flirtede med telefonen og småsnakkede med manden derhjemme.

"Den minder om din smag, Kristian, den er jo også dansk sperm", sagde Lisa med godt humør. Hun stak en pegefinger dybt ind i munden og slikkede den langsomt ren.

Kvalme. Liderligheden var dampet af. Tilbage stod toilettets hårde plasticvægge.

De satte sig tilbage i sæderne. Hans sjæl fik mere kvalme og gjorde ham tavs. Kiggede ud af vinduet, Alperne lå dernede, kridhvide i solskin og spredte skyer.

"Er du okay?" Lisa rettede sig op og kiggede uroligt på ham.

"Ja."

"Det var godt. Tak for sex!"

"Selv tak."

Hun satte sig ind til ham så han bedre kunne høre hendes ord selvom hun talte lavmælt. "Alvin?"

"Ja."

"Du ved jeg holder meget af dig. Du er så fantastisk fin en mand. Jeg kan godt lide dig."

Hun talte med overdreven dansk udtale. Fik ham til at smile, og han kyssede hende på panden. Det er en underlig vane, hvorfor bliver han ved med det?

"Sådan har jeg det også med dig, søde Lisa. Du er min kvinde, vi skal bo sammen i Aarhus, jeg har god plads i min lejlighed. Åh, det vil jeg så gerne, Lisa."

Lisa svarede med en klukkende latter. Hvad havde han sagt som er sjovt? Han elsker hende.

"Tack!"

"Øh, selv tak."

"Men du, snälla Alvin, du må altid huske at jeg elsker min mand, og med ham vil jeg leve hele livet. Dette har jeg lovet frem for Gud, dette har jeg sagt til mine forældre, lovet det foran min slægt, mine venner. Han er min mand, med ham vil jeg leve hele livet, og i efterlivet i Paradis sammen med Jesus! Jeg kan aldrig forlade Kristian."

Han sank noget mundvand og nikkede. Indser hun har to forskellige måder at sige hans navn på. En varm og luftig stemme, eller en venlig og faktuel stemme.

"Søde Alvin, du må aldrig tro at vi kan leve sammen, og du må ikke tvinge mig til at vælge. Jeg vil have dig, og Kristian, jer begge to! Men Kristian er min mand, vær sød og huske det." Hun smilede til ham.

"Og hvad er jeg?"

"Du er Alvin!" Hun overdrev den svenske udtale af hans navn så det lød mest muligt bjørneagtigt, varmt og lækkert. Når hun taler med den stemme, tror han hun elsker ham.

Kort efter landede flyet. De trak deres rullende kufferter gennem lufthavnen og ud i det blændende solskin.

Der stod den, en funklende ny sort Mercedes, sportsudgave. Chaufføren passede perfekt ind i den bagende sol, den lette vind fra Middelhavet som puffede til et par af hans hårlokker, solbrillerne, jakkesættet, afslappet.

"Velkommen til Nice, mister Bach", sagde han.

De kørte ind til byen og endte på et virkelig fint hotel. De gik efter det værelse som Alvins forretningspartners kone havde bestilt til Martin, inden han selv bandt sine sko, selvom det holdt hårdt i receptionen.

"Who are you?"

"Alvin Bach." Han sagde sit navn så alvorligt som det er muligt.

"Bach? Not Munch?"

"No."

"But this room on your reservation is reserved to Mr. Munch, where is he?"

"He is dead, sorry. He fell down a staircase with his shoes, eh tightened?" Han kan mærke øjnene er blanke af vand. Lisa bliver aldrig hans kvinde.

"Dead?"

"Unfortunately, Mr. Munch is dead. He had accident, he fell and hit his head, I am sorry, he cannot come today."

Lisa kigger søgende på Alvins ansigt. Han smiler til hende. Ikke fordi han er glad, bare for at vise hende at hun er god nok.

"Is okay! Sorry. You can have room, you from same company?"

Lisa vender sig bort for at skjule sit ansigt, efter hun har stirret på hans ansigt.

"Yes, I am the boss of our company. Munch is dead. Sorry."

Hun har syndet for meget, jeg er hendes legetøj, hun skammer sig, tænker han.

"Is okay! I am sorry, Munch is dead", gentager han.

Det behøver hun ikke gøre. Der er ingen skam i tantra. Det er ham der er et fjols. Han kan elske alle kvinder, bortset fra én. Hans kærlighed er spirituel, den elsker for mange uden at kunne finde en enkelt kvinde. Han har ingen jordforbindelse, åbenbart.

"He cannot come today", gentog Alvin undskyldende. Usammenhængende.

Han er en mand der har samtaler med sit køn. Han er splittet. Det må holde op nu. Han lever i drømmenes verden.

Lisa har en mand hun elsker, og en tantramassør hun er glad for. Fakta. Hun er glad for pik. Ingen grund til ligefrem at gifte sig med den, når man kan nøjes med at bruge den når man har lyst. Købe den efter behov.

Eller få den gratis, en flyvetur med i pakken, hotel og restaurant.

“Men du er en god mand", trøster lingam. “Og mon ikke vi kan få lidt sjov ud af situationen, trods alt. Du er i Nice med en 26-årig sexglad pige. I skal sove på samme værelse. Dobbeltseng. Jeg ser for mig et par fornøjelige dage!"

Jeg skal holde op med at tale med min penis, tænker han. Med sin fløjlbløde stemme forfører den ham i retninger som er mest til dens egen fordel.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg