Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 13:49
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#9: Kvinderne betaler kontant når de køber massage

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 9 =

Jesper løfter ansigtet og ser Alvin direkte ind i øjnene. Huden omkring øjnene er rynket som hos en gammel mand. Hans blik er mat. Vandet i hans øjne er gråt og mudret, tårerne har tabt deres glans. Æv.

"Min bank vil have 80 tusinde, de røvhuller, fordi deres computer mener min lejlighed er kun 340 tusinde værd", siger Jesper.

"Det er løgn, enhver kan se det, lejligheder som min sælges i det her område for omkring 500 tusinde, men de vil ikke høre!"

"De er nogen fjolser."

"Jeg ender i Brøndby eller Roskilde, og det vil jeg ikke, så får jeg helt sikkert aldrig et socialt liv igen. Det er herinde mine venner er, jeg kan ikke bo i et socialt boligbyggeri ude i Roskilde, det kan jeg ikke!"

Alvin nikkede forstående. "Du kan bo hos mig i Aarhus, Jesper." Han kan ikke slippe ham nu, ikke sin egen bror, ikke naboen, ikke den ukendte på gaden! Han kan ikke give slip og lade folk dø, ikke med mindre de er 90! Fuck. Der er altid en mulighed!

"Eller jeg kan skaffe dig nogen penge. Hvis du afdrager de 80.000 til banken, jeg kan give dig 1.000 måske 1.500 hver måned, det skal nok gå Jesper, måske kan jeg få fat i nogle flere!"

Hans bror nikkede anerkendende. Derefter fokuserede han igen på sin mad mens han talte.

"Nej brormand, jeg skal ikke tilbage til Aarhus, og du skal ikke betale min gæld. Det er bare sådan det er, Alvin. Der er ikke mere. Den klogeste i Danmark når det gælder smerter, overlægen på smerteklinikken på Rigshospitalet, hun har sagt at jeg ikke kan få morfin til indsprøjtning, det sagde hun i går."

"Det er jeg ked af at høre."

"Flydende morfin er det eneste der tager mine anfald, nogle få milligram sprøjtet ind lige der hvor jeg mærker uro inden anfaldet kommer, og så er jeg ovre det. Uden at gå i spas og pisse i bukserne. Så kan jeg næsten have en normal hverdag. Men det er imod Sundhedsstyrelsens anbefalinger, hun må ikke give mig det."

Alvin var holdt op med at spise.

"Vi kan stjæle morfinen fra apoteket, eller købe den på nettet, måske hos rockerne, jeg kender en rocker som kommer hos min nabo, du ved Henrik. Vi finder ud af det."

Hans bror sukkede, ignorerede forslaget. "Lars arbejder på hospice, han giver mig det. Han kan miste sit job, det er ikke holdbart. De har ikke styr på morfinen på sådan et sted, det er forskelligt hvor meget morfin folk skal have for at dø, men han stjæler for min skyld, og det vil jeg ikke have mere."

"Tilbage er kun ekstremt høje doser morfinpiller som gør at jeg ikke kan tænke, ikke kan sove, ingenting! Og så 2-3 anfald om dagen oveni, og det bliver kun værre. Lægerne siger hele ryggen er ved at bryde sammen. Hvert eneste led falder fra hinanden på grund af knogleskørhed. Jeg kommer til at ligge på et plejehjem på et værelse, dopet af morfin, det siger min læge."

Jesper tav. Kiggede ned i sit skød. De var stille en tid, han tændte en cigaret. Trak vejret dybt ind og pustede røgen ud foran sig mens han kiggede tankefuldt på den.

"Hvad tænker du på, Alvin?"

"Karma, tror du på karma, Jesper?"

Broderens svar faldt uden tøven."Næ."

"Det gør jeg."

"Hvad er det så?"

"Tror det er en god ting. Vi bliver klogere for hvert liv. De første liv kører vi på første klasse, ligesom babyer i en barnevogn. I de første liv er vi konger og dronninger, fordi det kræver ingenting at leve når man bor i et palads med hundredvis af tjenere."

Hans bror løftede opgivende på skuldrene.

"Karma er kærlighed. Visdom. Jo klogere vi er, des nemmere er det for os at være hjemløs, måske handicappet, syg, alene. At kunne leve lykkeligt som et fattigt menneske, det kræver den største personlige udvikling gennem mange liv. Fattigdom og sygdom kræver den højeste udvikling at leve med."

"Jeg har det ikke i mig, Alvin, og jeg tror ikke på noget karma-pis. Nope." Han pustede røg ud foran sig."Ja, undskyld, men det gør jeg ikke."

Desperat griber Alvin ud efter en gammel historie, som han fortæller igen.

"Da jeg var 18 år og ville dø, fordi jeg ikke kunne tale frit uden angst og stammen, og var udstødt, alene, så var det en ostemad og et glas rødvin der holdt mig i live. Man skal leve for de små ting. Der er altid noget godt i dit liv."

Jesper gjorde en grimasse. Trak læberne ind i munden, kneb øjnene sammen. "Jeg ved det Alvin, du har fortalt det før. Hvordan går det med jobbet som Tantra Gigolo?"

"Tantramassør."

"Ja, ja. Er det stadigvæk noget kvinderne vil have? Betale tusind for at blive bollet af dig?"

"Fjorten hundrede, og jeg boller dem ikke", svarede han fortørnet. "I hvert fald ikke på den måde. Det handler om at finde sig selv, mærke sig selv, føle mere."

Jesper grinede. Halvvejs hånligt og lidt som en god bror. Alvin kunne ikke helt forstå hvorfor Jesper skulle have noget imod tantramassage? Hans egen bror.

"Og nu starter du på at holde kurser også?"

"Ja." Trak på det, fordi han følte de havde været i gang med en anden samtale om liv og død. "Mit første tantrakursus er i morgen aften, så kommer der 3 par og lærer at elske hinanden dybere."

"Tre par! Du scorer kassen", sagde hans bror. De er brødre, føler han. Når han kigger på musklerne i Jespers underarme, kan han se de har de samme gener. Samme højde. Dybe stemmer. De står på samme måde når de venter ved bussen, med dirrende knæ. De er brødre, synes han.

"Ja, det er gode penge, næsten 10 tusinde for 5 timer, det er meget godt. Du ved jeg er fattig, men hellere fattig end fortsætte for evigt med IT sammen med Martin. Jeg er tilfreds", sagde han stolt."Mine kunder betaler kontant. De skal ikke have noget over banken som manden falder over. Det er dejligt."

"Hvad med jeres firma? Det må kunne give dig en bedre pension at fokusere på din opfindelse, den er sgu da god, fremfor at have sex med kvinder for penge?"

Alvin sank. "Det kunne gå bedre. Martin tager til Nice og forsøger at sælge idéen til IBM på globalt plan, men jeg ved ikke. Det er op ad bakke."

Hans bror nikkede. Blikket var blevet tomt og mørkt. Hele rummet skælvede. Så pludseligt, uendeligt langt borte fra, ankom et lys som satte sig i Jespers øjne og strålede blidt når han så på Alvin.

"Hvorfor har du ikke en kæreste, Alvin? Jeg vil tro at de fleste kvinder kan gøre et fund i dig."

"Ja, og spare nogen penge, men jeg ved det ikke. Det er som om jeg ikke kan finde ud af at være personlig. Jeg er tantramassør, det er lidt køligt, lidt for professionelt, tror jeg."

"Hvad er det egentlig tantramassage går ud på? Ligger du bare og knalder de kvinder, eller hvad sker der?" Jesper smilede og havde et kærligt og drillende glimt i øjet. Den gode bror.

Så snakkede de om parforhold, og pornografi, og kønsroller, og om livskraften i sex. Man er sit sexliv, først og fremmest det. Uanset om man har noget, eller ej.

Et par timer senere, da katten Maya hånligt havde afvist skålen med kaffefløde, og tjekket køleskabet for fisk og rejer, gav Alvin sin bror et kram til afsked.

Og det var den sidste gang han mærkede varmen fra Jespers krop. Men det ved man først bagefter.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg