Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 13:06
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#13: Kondomerne kan ikke trækkes fra i skat

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 13 =

Vejen er omkranset af parcelhusenes mørkegrønne hække. De følger fortovets fliser rundt om et hjørne, fortsætter i retning mod tankstationen.

Alvin betragtede englen foran sig. De er langlemmede. Ankommer slanke og tynde til fangelejren. Bliver fodret med pillerne der skaber den kemiske spændetrøje i sindet. Dernæst fyldes kroppen op med vand der forsøger at neutralisere spændetrøjens kemi.

"Synes du jeg er for grim?" Hun har vendt sig om og fanget hans blik.

"Du er smuk min pige."

"Men du vil ikke give mig massage?"

"Nej, Henrik skal give dig massage. Han er din mand, din partner. Jeg kan lære ham at give dig tantra massage."

"Så jeg bedre kan mærke min krop?"

"Ja."

"Jeg kan ikke li' min krop."

"Sådan er det. For os alle sammen. Kroppen er til besvær. I sindet, tankerne, følelserne og fantasien er vi frie. Kroppen er stærk og sund i ungdommen, og det er dejligt, men gennem livet falder kroppen fra hinanden, og det er træls. Sådan er det her på planeten, der er ingen grund til at græde over det. Mine tænder falder ud. Jeg kan ikke læse uden briller, og jeg hører dårligt."

"Er du også blevet impotent?" Hun lo.

"Nej, men det bliver nok det næste. Gud har en virkelig dårlig humor."

"Hvordan er det at give massage til de der kvinder? Bruger du også din penis? Det siger Henrik du gør. Du må have en stor penis, kan du så trække kondomerne fra i skat?"

"Nej, man skal ikke bruge kondom i tantra."

"Hvorfor ikke?"

"Det er lige meget. Eller... for at kunne mærke hinanden. Fordi vi kommunikerer gennem huden. Ikke gennem ord. Gennem hud uden gummi imellem os. Men det er lige meget, vi var ved at snakke om kroppen, det var det vi snakkede om, kroppen bliver nemt stresset, og så må vi finde en last. Hvilken last har du?"

"Du mener, hvad jeg gør for at være glad på en dag hvor der slet ikke er nogen grund til at være glad?"

"Ja."

"En cigaret gør mig glad. Chokolade, og så den is vi snart skal købe på tanken. Sådan noget."

"Super. I tantra er det fornuftigt at have en last til de dårlige dage."

"Hvad så hvis du får udløsning når du giver kvinden massage? Uden kondom?"

"Jeg er steriliseret."

De trådte indenfor i butikken. Hylderne er fyldt op med overvældende mængder af gode sager. Slik, chips, cigaretter, alkohol.

"Her er mange laster." Hun griner til fyren bag disken. "Det her er lastens hule, er det ikke, din butik er meget tantrisk og du er ham Alibaba!"

Hendes ord får et stort smil til at sprede sig i hans arabiske ansigt. Så grinte han. Den hjertelige latter løfter sig op mod himlen, den søger solen og universet.

De gik i retning mod fryseboksen.

"Men så kan du ikke få børn, er det ulyksaligt for dig?" Hun valgte den største vaffelis fra fryseren. Han nappede en magen til.

"Jeg har børn."

"Hvad siger de til dit arbejde? Han er tantramassør", betroede hun fyren bag disken og betalte ham for isene, de gik mod udgangen.

"God dag til jer begge."

"Tak. De siger ikke noget."

De træder ud i solskin, og det er sommer.

"Men jeg synes det er mærkeligt, hvorfor har du sådan et underligt arbejde, Store Alvin?" Hun kigger på ham, kniber det ene øje halvvejs sammen fordi solen pusler om hendes ansigt. De spiser af isen fra tankstationen, går hjemad mod hospitalet.

"Hvordan, mærkeligt?"

"Mærkeligt at du kan have kærlighed til så mange forskellige mennesker, det siger Henrik du gør, at det ikke handler om sex, men at du elsker dem inde fra dit hjerte, at du elsker dine kunder, giver dem kærlighed. Det er mærkeligt."

"Hvorfor?"

"Det er mærkeligt at du sælger kærlighed, den slags burde være gratis. Kærlighed skal ikke koste noget, det er forkert."

"Du har ret. Undskyld."

"Og så er det også mærkeligt at få besøg af en tantramassør! Det er vildt pinligt, og nogle af sygeplejerskerne har fået massage hos dig. Og jeg kan ikke sige sandheden til min mor, at jeg får besøg af en tantramassør flere gange om ugen mens jeg er indlagt."

Hun griner, flytter isen til venstre hånd og slår ud med den højre.

"Pyt, det er også lidt sejt at du er mærkelig og finder på underlige ting. Måske vil du give mig tantra massage næste gang du kommer?"

"Nej."

"Jeg har penge, jeg vil gerne betale for det."

"Nej."

"Hvorfor ikke? Er det fordi jeg er skør, og fed!"

"Du er ikke fed. Det er vand. Don't worry, det forsvinder når du holder op med medicinen. Den vil alligevel ikke gøre dig rask. Du stopper med den medicin en dag."

"Ja, og så bliver jeg virkeligt skør. Jeg har prøvet det. Det var forfærdeligt. Jeg var ligesom i psykose hele tiden."

"Jamen så må du hellere blive ved med medicinen, det kan jeg godt se."

"Kan jeg så få massage af dig?"

"Nej."

"Men jeg vil så gerne have massage af dig, fordi jeg er tryg ved dig."

"Nej. Men jeg vil lære Henrik at give dig massage, det er meget bedre for jeres parforhold, og så kan du få det lige så tit du vil. Gratis."

"Okay."

Alvin forlader hende ved døren da han kan se sygeplejersken gennem panserglasset. Det gør hende glad. Hun kan stikke af da han går ned ad trappen, men hun bliver stående ved døren og venter tålmodigt på at låsen bliver åbnet med en af nøglerne i kvindens nøglebundt.

Udenfor i friheden opfyldes han pludselig af en lyst til at drikke en flaske rødvin. Han smiler til solen, men hans nakke er stram, hans mave bløder. Han tager hjem, drikker den vin, slapper af. Bliver frisk dagen efter. Rejser over til København igen.

Alt det rejseri. Hvor er han på vej hen? Kommer den kvinde nogensinde som han længes efter? Kæresten. Kvinden.

Og det gjorde hun. I københavn. På en tirsdag.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg