Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 14:43
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#22: Tantra lærer folk at tage ansvar for sig selv

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 22 =

Katten lægger sig i solen på det tørre græs. Kigger på den, Alvin er misundelig. Men så indser han, at al rejseriet er slut. Han er klar til at slå rod i Aarhus. De to klinikker er opsagt. Bare fokusere på at være telefonsælger i Aarhus. Og dovne den ligesom katten.

Rejser sig og gør klar til det nye hold kursister. Tænker på hende igen. Alvin føler sig tryg ved hende, som om de er ens, selvom de er forskellige.

Det er stjernerne i hendes øjne, det er måden hun bevæger sig på, det er skønheden der vælter ud af hende. Men mest er det en følelse af at hun er ukompliceret. Ligefrem. Hun er i balance. Normal.

Han giver katten nogle rejer på fliserne ved døren. Skal ikke have en normal kæreste. Hele sit liv har han været unormal og det er han stolt af.

Hvem er normal? Hvad betyder det overhovedet?

Drikker en øl i skyggen. Katten lægger sig igen på græsset og suger sol til sig så pelsen bliver gnistrende sort og elektrisk.

Hun er i hvert fald ikke kedelig, og hun er dejlig, og indeni er hun rolig som havet i solskin. Nej, det kommer ikke på tale at have en kæreste så langt fra Aarhus. Nej, tænker han, bilen bliver solgt, han skal ikke have en kæreste på Mors.

Slår sine fantasier ud af hovedet. Men han kunne køre afsted og overraske hende derinde på torvet? Bare lige sige dav. Nej, håbløst, ufornuftigt. Bliv væk.

Tantra handler om ansvar. Han har forpligtelser overfor mennesker der har købt et kursus. Det er jo komplet umuligt at køre ind til byen klokken to, selv hvis han ville. Længes efter at se hende igen, men desværre kan det ikke lade sig gøre. I tantra er det vigtigt at tage ansvar og acceptere virkeligheden.

Klokken bliver halv et og de nye kursister begynder at trille ind på gårdspladsen. Det første par hilser begejstret. Kvinden har tidligere fået tantra massage hos Alvin.

"Laila, det er mig. Kan du huske mig?"

Det kan han godt, så han smiler høfligt til hendes mand. Ham der ikke vil elske med hende, fordi hun mangler et bryst.

"Nej, slap af Alvin, det er ikke ham. Ham gik jeg fra, den sure stodder", siger hun og griner. "Ham her er min ny mand, ham jeg mødte fordi du lærte mig noget vigtigt i mit liv da du gav mig tantra massage."

De hilser og endnu flere ankommer. Alvin farer rundt og viser værelser frem, laver kaffe, beder folk om at tage tæpper med ud på græsset så de kan begynde undervisningen præcis klokken et.

Præcision er vigtig i tantra, at være i sync med tiden og energien, at være til stede lige nu. Handle ud fra nuet.

Alvin elsker at være nøgen. Han elsker at undervise i tantra. Han er en lykkelig mand. Lettet over at det snart er slut. Kigger på gruppen foran sig. Tror det bliver et godt, sidste kursus. Folk begynder at fortælle hvad de gerne vil have med sig hjem, når kurset er slut på fredag.

"Vi kommer på kurset her, fordi jeg har fået tantra af Alvin", fortæller Laila begejstret. Folk kigger beklemte på hendes mand.

"Det her er min nye mand, Johannes. Det er Alvins skyld at vi har mødt hinanden, fordi inden jeg fik tantra levede jeg i et forhold hvor min ægtemand ikke ville elske med mig, fordi jeg mangler et bryst, og det var jeg ked af. Men Alvin lærte mig noget fantastisk vigtigt om at være fri."

De øvrige kursister kigger interesseret på hende. "Hvad", spørger en kvinde med langt lyst hår og slank krop.

"Kan du huske det?" Laila kigger udfordrende på Alvin.

Hvad regner hun med? Naturligvis kan han ikke det. Han lærer hundredvis af mennesker noget vigtigt, det må folk selv huske. Selv foretrækker han at glemme, kun at være i nuet.

"Nææ, det øh. Hvad var det?"

"Du lærte mig at tage ansvar, kan du huske det? Du sagde, det er mange gange de andre menneskers skyld, men man er fri til selv at tage ansvaret for sit liv. Du lærte mig, at ansvar betyder at man svarer an, at man giver sit svar til verden. Tantra har lært mig at tage ansvar for mig selv og mine følelser, og det virker fantastisk."

Laila griner højt og larmende. Hendes ord får ham til at forstå at læreren altid er sin egen vigtigste elev. Han underviser for selv at blive klogere, og derfor er han dygtig i sit fag, hans dumhed er større end hos de fleste mennesker.

Det holder jo ikke. "Undskyld mig."

Chokeret går Alvin over til liggestolen og samler sine jeans op og en T-shirt, tager dem på, løber ind i huset og henter bilnøglerne.

"Det må I virkelig undskylde, jeg er tilbage om et par timer. Drik hvad I vil, spis mad fra køleskabet, slap af i haven, elsk med hinanden og snak sammen, så er jeg tilbage senest klokken fire. Katten hedder Maya, den kan ikke lide mælk. Undskyld!"

"Hvad sker der", spørger Laila nysgerrigt.

"Jeg er nødt til at køre ind til byen. Jeg skal hente noget jeg har glemt."

Så vender han rundt, løber hen til bilen, starter motoren og giver den gas. Hvordan kunne han glemme det? Betydningen af ansvar. Sætter farten ned igen. Vejene på Mors er slyngede og smalle, man skal passe på de lokale børn og unge mennesker på cykel.

Bilen parkerer han ulovligt på torvet i Nykøbing. Klokken to. Sætter sig ved cafébordet. Lytter til de digte der bliver læst højt. Folk holder ferie, og de lytter også. Varmen indhyller dem, folk virker afslappede og lykkelige. Kvinden træder frem til mikrofonen. Hans lingam sukker. Hun smiler til dem. Den er også forelsket.

En halv time senere sætter hun sig ved hans bord midt på torvet. Så naturligt som om de aldrig havde forladt hinanden en eneste time. Hun hælder mælk i sin kaffe.

"Jeg hedder Alvin, hvad hedder du?"

Hun smiler til ham. "Jeg er din kvinde", siger hun. "Du må kalde mig hvad du vil, fordi jeg er din kvinde. Du må kalde mig skat, min kvinde, min elskede." Hun lægger hovedet på skrå, hendes mund ler og han smiler glad.

"Firenze", tilføjer hun med strålende øjne. "Det er mit navn, samt der hvor min slægt kommer fra."

"Jeg tager på kursus i Norge i morgen tidlig, jeg er tilbage om en uge", siger Firenze. "Jeg bor i Aarhus, så kan vi mødes igen."

Men de mødes allerede igen om aftenen, hos hendes tante. Elsker. Langsomt, uden plan. Snakker, drikker hvidvin. Knalder, masserer, berører. Det er elskov der udfolder sig uden grund. Uden penge, uden fornuft, bare fordi det er dejligt og føles rigtigt. Som om de har kendt hinanden. Altid været tætte, men først nu har mødt hinanden efter et halvt liv.

Tilfældigt? Nej, guld er noget vi søger, kærligheden er noget vi finder. Som to mennesker i verdenshavet der hører hinanden på hundredvis af kilometers afstand, fordi vi søger hinanden. Det tror han på.

Da han er kommet hjem fra sommertantra er han i balance og fuldstændigt tilfreds.

Firenze bor i Aarhus, tæt på ham! Jeg har en kæreste! I samme by som mig, tænker han. En enkelt kvinde! Ental. Et job til huslejen. Alt er godt. Jeg er fri til at være lykkelig. Alt er perfekt, kan slet ikke vente på at se hende igen.

Men dagen efter, det ringer på døren. Fragtmanden afleverer nogle kasser med det fotoudstyr hans bror vil af med. Der er mange kasser, og da han får dem slæbt op i lejligheden på tredje sal er han forpustet.

Synes der er for mange kasser. Forvirret sidder han på gulvet mellem dem. Undrer sig.

Derfor ringer han til broderen. Før sommertantra havde de snakket i mange timer i telefonen med hinanden, på tværs af landet. Jesper havde været glad og i godt humør. Dejligt at høre ham så levende og lettet, slet ikke deprimeret.

Men der er for mange kasser nu. Alvin kigger på dem, mens han ringer op. Jesper svarer ikke telefonen. Metaldamen gør det.

"Nummeret du har kaldt, eksisterer ikke."

Skriv en kommentar




Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo




Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds






Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg