Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 14:38
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#4: Tantra handler mest om sex, gør det ikke?

Forfatter Ambiorn Happy • Torsdag 5. august 2021

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 4 =

Understellet er nede. De fede hjul nærmer sig den våde asfalt, og så er der kontakt. Det giver et ryk, Alvin ånder lettet ud da flyet fra Stockholm via Kastrup lander i Aarhus lige over middag. Det regner. Passagererne går ned ad trappen og ind i den lokale lufthavn. Tager bussen ind til byen, imens solen udmatter regnskyerne så de glider fra hinanden. Det klarer op.

Der var nogle spredte grupper af mennesker på gågaden, men en del hjemløse samlet på Klostertorv. Kvinder med en øl i hånden og skinnende øjne, mænd i Alvins alder. En af dem var faldet omkuld ved busstoppestedet. Kan se på klokken at bussen kun er et enkelt eller to minutter væk. Folk træder udenom fyren, som om han er et hul i fortovet.

"Han er bare fuld", siger Alvin til sig selv. Kigger på mandens viltre hår. Skægget er langt og uplejet. Tøjet er den slags de færreste køber i genbrugsbutikken, så de hjemløse får det gratis.

De var vel 7-8 mennesker som ventede på bus 2A. Åbenbart var Alvin den eneste som havde set manden på fliserne, i hvert fald kiggede de andre mennesker tomt frem for sig. Skuttede sig i vinden.

"Hvad så min ven. Hvordan går det?" Rører ved skulderen og bevæger hånden en anelse.

Fyren hverken rørte på sig eller svarede. Kroppen var helt slap. Han lugtede af tis, sved og øl. Ellers var der ingen forskel mellem ham og Alvin. Det er en illusion når vi påstår vi er forskellige. I virkeligheden er vi det samme, siddende på hug eller ligende fladt på et regnvådt fortov. Vi er mennesker.

"Halløj, vågn op min ven."

Eftersom han ikke svarede, lagde Alvin to fingre på halsen for at finde pulsen. Den var svag og hurtig. Tog telefonen frem og ringede til politiet. Ret hurtigt ankom en ambulance og tog ham. I stedet for at vente på den næste bus, gik Alvin hjem.

Listede op ad trapperne i opgangen. Det er ikke fordi han er bange for naboen og hans rockervenner, men de har ikke meget at snakke om. Den gode Henrik, han har set hvordan Henrik bor, og hørt om vilkårene i hans branche. Han er fin nok, selvom der plejer at være rodet inde hos ham, og det lugter sødt og krydret som brændenælder i hans lejlighed.

Samtidig med at Alvin sætter nøglen i sin dørlås, hører han naboen åbne døren bag mig.

"Hej Alvin!"

Alvin stivner, men så vender han sig om og smiler til Henrik. Vil egentlig helst være alene.

"Henrik! Hvordan går det?"

Kigger ham lidt an, kniber øjnene sammen, så nikker Henrik og smiler tilbage. "Ah, som det nu kan gå, kæresten har fået sit halvårlige anfald, jeg var nødt til at få hende indlagt, så det er som det plejer, he."

Alvin nikker forstående. kan jeg godt lide den filosof"Vil hun have besøg?"

"Ja, det vil hun. Men jeg tænkte på, har du plads i dit kælderrum?"

Vil helst ikke have hans ting derned. På forskellige tider af døgnet bliver der ringet på døren hos Henrik, et par ord bliver udvekslet med dæmpet stemme, og så går folk igen.

"Plads til hvad?"

"Konens kuffert. Jeg har set du har god plads i dit rum, og så kan den stå i hjørnet, hvis du går med til det. Du ved helt stille, uden at bevæge sig, he-he." Henrik griner og ryster på hovedet. Så løfter han skuldrene, lidt undskyldende, ubekvem med situationen. Han kunne få et job hvilken som helst dag. Skuespiller eller sælger. Begge dele. Svær at sige nej til.

Alvin presser læberne sammen. Forstår ham. Henrik vil passe på konen, og i hvert fald holde sig udenfor mens hun er indlagt, det er fornuftigt at sætte Henriks what-ever ned i kælderen, holde sig fri af retsvæsenet. Det koster ingenting at hjælpe naboen, bortset fra at han vil ringe på døren en gang imellem og påstå han har et par af konens ting der skal hentes fra kufferten eller lægges derned.

"Det er ingen problem. Bare ring på, så låser jeg op for dig."

Henrik strakte sig om bag døren og kom frem med kufferten.

"Jeg har den faktisk lige her", sagde han i godt humør.

"Super."

De gik ned i kælderens halvmørke. Placerede kufferten i hjørnet inde i tremmeburet. Henrik kiggede bekymret ind gennem tremmerne mens Alvin låste.

"Hvordan går det med din tantra?", spurgte Henrik nysgerrigt da de gik op ad trapperne. De standsede et par minutter udenfor døren. Alvin fortalte ham et par hurtige ord.

"Men det handler mest om sex, ikke?"

"Også sex, men tantra er et grundlag for mere kærlighed og bedre erotik. Det er lige meget hvilket parti man stemmer på, vi har alle de samme følelser og drømme. Vi elsker nogen, og vi bliver kede af det hvis vi mister dem. Vi er glade for at byde gæster indenfor, og vi er stolte over den mad vi har lavet til dem."

"Med mindre det er svigermor, ha-ha."

"Ja, men vi er fælles om at være mennesker. Det som gør naboen ked af det, det gør også mig ked af det, og dig. Vi føler med hinanden. Du og din kone er ens, selvom I er forskellige. Tantra får os til at erkende ligheden mellem mennesker."

"Det giver en masse på den dumme, gør det ikke?"

Alvin ærgrede sig.

"Undskyld, jeg mener bare, det er da noget af et job du har. Vi andre vi pudser vinduer, kører pizza om aftenen og laver unoder om natten. Du er tantramassør. Får penge for at duske den ene kvinde efter den anden. Hvad siger din kæreste til det?"

"Jeg har ikke nogen."

"Stadigvæk ikke? Det forstår jeg ikke. Josephine ovre i nummer 16, hun har en kæreste, men hun er selvfølgelig også kvinde. Kvinder har brug for nogen til at passe på sig, når man har sådan et arbejde."

Han kiggede på Henrik uden at trække en mine.

"Savner du ikke at have en kæreste?"

"Jow."

Henrik nikkede alvorligt. "Jeg laver sjov med dig, jeg ved godt du giver de kvinder healing. Du er en god mand. Det er pænt af dig at holde den kuffert."

"Ja". Alvin tog sig sammen. "Jeg hilser din kone og ønsker hende god bedring fra dig. I dag eller i morgen."

Henrik nikkede, drejede rundt og gik tilbage til sin lejlighed. Alvin nåede at se noget blankt i det højre øje. Døren smak. Øjeblikket efter åbnede Henrik døren igen og stak ham et brev.

"Hils hende", sagde han. "Sig jeg savner hende."

Indenfor springer katten ham i møde, den spinder og stryger sig rundt om hans ben så han er ved at falde. Tager jakken af og løfter katten Maya op i favnen. Den er glad for at nusse, med mindre den er sulten, så vil den hellere æde rejer.

Alvin satte katten på gulvet og tog rejerne ud af køleskabet. Hun kan lide dem kolde.

Så ringede telefonen.

"Det er Martin." Afmålt, tonløst, korrekt, neutralt. Alvin fornemmer det sure humør som han er allergisk overfor.

"Hej Martin." Alvin lægger mærke til sit eget tonefald. Han er træt af skænderierne. Martin er alt andet end tantra, mørk og lukket. På vej til at dø, uden at være klar over det. Det er den største fejl vi laver.

Jeg vil ikke være bange for døden, siger Alvin til sig selv, men det er han. Hvem er ikke det?

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg