Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 13:27
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#11: Erotiske Masja får blid massage på sine bryster

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 11 =

"Alvin Bach! Martin Munch er død!" Arthur taler hårdt til ham i telefonen. Det er svært at høre hvad han siger.

"Der skete en tragisk ulykke i går aftes. Martin var på besøg hos noget familie, og så da de skal hjem, ham og Maria, binder han sine sko, rejser sig op og træder et skridt baglæns. Han falder hele vejen, ned ad en trappe bag ham."

"Nej!" Al Martins vrede galde, hans hån og fordømmelse, de blanke sko, alt sammen spildt på ingenting, guldbrillerne, de pletfri bukser.

"Jo, hør efter hvad jeg siger. Han er død."

"Okay."

"Eller ikke helt død. Hjernedød, men det er kun et spørgsmål om et par dage. Organ-donor var han, naturligvis. Røg ikke, kernesund. Tænkte altid på andre mennesker før sig selv."

Arthur trækker vejret dybt, inden han fortsætter.

"Nå, du kender Martin, han kommer op og stå og vil egentlig ikke på sygehuset, men de får fat i en ambulance fordi han har det dårligt, og da den så kommer, insisterer han på selv at gå ind i den. På vej til hospitalet mister han bevidstheden og vågner ikke op igen."

"Åh nej, det er jeg ked af at høre."

"Ja, det er frygteligt, men i hvert fald, vi kan glæde os over at hans død ikke er forgæves. Maria fortæller de har fundet 20 modtagere til hans, til øh, ja... Han var en god mand."

"Så han er ikke helt død?"

"Jo, han ligger i Aarhus på universitetets hospital. I respiratior selvfølgelig, for at holde organerne friske, men hjernedød. Og forresten, Maria beder om at du holder afstand til hende, hun vil have fred til sin sorg. Han vender ikke tilbage, Alvin, det er slut."

Alvin trak vejret dybt. Hospitalet er kendt for ikke at give slip på folk i coma. Efterspørgslen på organer er større end udbuddet. Vi er mange der har brug for at leve gennem andre. En 19-årig pige i coma vågnede netop som de skulle til at høste hende for organer. Svin.

"Jeg forstår", sagde han fåmælt.

"Godt. Nu er vi hårdt ramt Alvin, og jeg skal tage med til møder når du har brug for det, men du er nu alene om det nu. I første omgang tænker jeg på Nice og IBM. Du må flyve derned i næste uge."

"Ja."

"Så er det fint, og jeg er jo hernede i forvejen, så kig på det Alvin, og giv besked når du ankommer, så sender jeg chaufføren ud og henter dig i lufthavnen torsdag. Vi ses fredag så, på La Gaude."

"Okay."

"Og pas nu godt på dig selv, det er et stort tab for os alle, men vi skal nok komme over det. Sådan er det her i livet. Vi vælger ikke selv hvad der sker, men vi kan vælge hvordan vi kommer over det", sagde Arthur. Han afsluttede samtalen.

Katten så glad ud, da han lagde telefonen fra sig. Den mjavede spændt da han åbnede køleskabet. Laks til den, en øl og kartoffelchips til ham. De spiste sammen i sofaen, bagefter spandt katten og var glad.

Gik ned på værtshuset for at få fred for kattens livsglæde, satte sig i et hjørne for sig selv. Pakkede problemerne ned i en sort kasse. Klappede låget på. Tænkte i stedet på de dejlige tider de havde haft sammen gennem årene, ham og Martin. På café. Når de lagde planer. Lejede lokaler, fandt investorer. Fandt på flere idéer. Skålede for fremtiden.

Sagde farvel til sin kammerat, farvel til hans glade snak og de blinkende øjne. Drak øl. Holdt kæft. Alvin drak den kolde øl, tom, gik hjem og faldt i søvn.

Det tog weekenden at glemme Martin. Fortrængte ham fra øjeblikket, men vi glemmer ikke rigtigt nogensinde de døde. De lever videre i vores erindringer.

Mandag morgen vågnede han ved at slikke sig om munden. Den er så følsom, munden. I begyndelsen han arbejdede som tantramassør havde han opdaget at erotiske kvinder har en stor glæde ved at slikke og sutte. Alvins pikhoved var i den syvende himmel. Det er aldrig blevet suttet så meget.

Hvis han placerer sin pik i nærheden af kvindens mund, vil hun uvilkårligt dreje hovedet og tage pikken i munden. Der er meget kærlighed i den erotiske kvindes mund, og hun nyder at sutte indtil manden får udløsning.

Masja er en af de erotiske kunder. Det var hende han tænkte på da han vågnede og slikkede sig om munden.

Den eftermiddag lå Masja nøgen på briksen i Aarhus, og han var også nøgen. Det var en god dag i midten af juni, varmen lå tungt over byen, han var nøgen og en lille luftning strømmede ind i lokalet fra et vindue som stod på klem.

I livet var hun alene de fleste dage. En ensomhed i hjertet. Forældrene tog sig ikke af hende da hun var barn. De var skuespillere i København. Så døde moren, og faderen begik selvmord. Der var ikke anden familie, hun var alene i verden, overlevede ved at søge fællesskab med stærke mænd.

De kunne høre byen udenfor, Masja lukkede øjnene og han masserede hendes fødder og ben. Han kunne mærke sin fryd var bekymret for om briksens ben var sat så højt op at den ikke kunne nå hendes mund.

Hos en erotisk kvinde er brysterne særligt følsomme og de er store. Efter lårene og blid massage på venusbjerget og maven, nåede hans fingerspidser frem til venstre bryst. Samtidigt kunne pikken øjne hendes mund, og den kunne se Masja slikkede sig om læberne. En god smag af sperm i munden.

Masja er blevet knaldet for meget uden følelse, og har haft sex med mænd hun ikke elskede. Sex blev en handelsvare for hende. Med sex fik hun økonomiske fordele og fællesskab med mænd. Sådan er tantra ikke. Erotik er ikke en byttehandel, erotik er nydelse ved at sanse livet i andre og i os selv. Eller, jo på en måde var det også en byttehandel for Alvin, tænkte han.

I cirkler rundt om brystet masserede han de sanselegemer som i brystet er skabt til at bemærke enhver lille søgen efter mælk i babyens første levetimer. Hvis man gramser og klemmer en kvindes bryst, så fyldes alle sanselegemerne på én gang og bagefter mærker de ikke noget igen i lang tid.

Men hvis man med en fingerspids masserer og kærtegner brystet langsomt, så vil sanselegemerne blive vækket et for et, og hvis berøringen er så fin som en babys kind udløser den følelser af ekstase og lykke i kvindens brystkasse, maven og i hendes køn.

Et bryst tager på den måde lang tid at massere, fordi fingeren bevæger sig fremad i slowmotion. Hver eneste kvadratcentimeter bliver vækket i cirkler rundt om brystet, indtil fingeren ankommer til brystvorten som er spændt og ophidset.

Du kan massere fra areolaen ind mod brystvorten. Løft fingeren og vælg et nyt sted på areolaen hvorfra du skubber ind mod brystvorten som nu er ved at sprænges af ophidselse.

Til sidst masserer du brystvorten med dine læber og tunge, du sutter på den indtil hun strækker sig og siger"åh." Bagefter tager du det andet bryst.

Masja fik også ansigtsmassage, og til sidst et tæppe over sin krop. Så lå hun ubevægelig i flere minutter indtil nakken gav slip, broen til paradis. Hovedet drejedes og en tåre trillede ned ad kinden. Lingam betragtede hendes ansigt i benovelse. Hun var smukkere end nogensinde før, og noget havde forandret sig i hendes sjæl.

"Jeg kan mærke mig selv, Alvin. Tak", sagde hun stille.

Så åbnede hun øjnene, han krammede hende og kyssede hende på halsen. Sammen var de stille i nogle minutter, dernæst rejste han sig op. Hun fik øje på hans bløde køn.

"Nu fik han ikke noget i dag", sagde hun muntert. Han tog et par bukser på og smilede til Masja.

"Lig et øjeblik og mærk dig selv, så henter jeg noget vand." Hun nikkede taknemmeligt. Da han kom tilbage fra køkkenet sov hun. Han satte sig til at arbejde ved computeren. Programmerede hjemmesiden så det blev nemmere for folk at bestille kurser.

Pludselig stod Masja bagved ham."Tak Alvin, hvad laver du?"

"Det er et sommerkursus i tantra. Jeg tager op til Mors, ude på landet hvor solen skinner og man er fri for naboer. Et kursus i paradis."

Hun tog en trøje på. "Det må være svært at lave kurser? Folk er vel vidt forskellige, nogle er generte og andre er lidt for meget?"

"Jeg ved det ikke, faktisk har jeg aldrig lavet et sommerkursus."

Masja kiggede ham an.

"Men det er nemt at undervise i tantra, fordi tantra handler om at opleve virkeligheden, og virkeligheden den behøver man ikke planlægge, den kommer helt af sig selv."

Masja smilede. Hun gav ham et kys på kinden, åbnede døren og løb ned ad trapperne, ud i solen. Det gjorde ham glad.

Lukkede klinikken, fandt bussen og kørte ud til byens psykiatriske flygtningelejr for at besøge naboens kone som overlever dér.

Hun er på flugt fra det normale. Hvem er ikke det?

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg