Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 15:09
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#6: Britta elskede kebab, inden hun skød den dreng

Forfatter Ambiorn Happy • Fredag 6. august 2021

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 6 =

Pistolens skæfte stikker frem derinde under Brittas armhule. Det er ikke tilfældigt hun viser ham pistolen ved at åbne jakken. Alvin ved ikke hvorfor hun gør det, tåbelige trusler pakket ind i sort politi-humor. Der må være sket noget grusomt med hende da hun var et lille barn.

"Nej, jeg vil gerne have alt med mig i graven, Britta. Mine lunger, mine hornhinder, min hud, min pik, mit hjerte. Så nej, jeg er ikke nogen fucking organ-donor, det ved du også godt."

Britta griner.

"Du ryger sgu også for meget", siger hun. "De vil kun have ikke-rygere. Det er derfor de forsøger at få folk til at holde op med at ryge. Rygning ødelægger de rige menneskers organer."

"Og du er lidt for ivrig efter at skaffe organ-donorer til Rigshospitalet, hehe. Får I procenter, eller hvad? Eller er det fast pris. En hjernedød kriminel, 2.000,-"

Trøjen er strikket, mørkegrå. Hun har gamle solbriller på. De er brune og firkantede. Håret er en paryk. Det er blondt med store krøller. Han kigger på hendes mad.

"Fisk og pasta, det ser godt ud", tilføjer han med en hånd der laver små anerkendende bevægelser i retning ad hendes tallerken. Hun har også et glas vand."Tomme kalorier, kalder vi det, ha."

"Og hvad får du zum aftensmad?" Efter et langt liv har hun stadig tysk accent i sit sprog. Vi løber ikke fra kulturen hvor vi er født.

"Grøntsager og kød, det er godt, min krop elsker det. Nemt at nedbryde. Proteiner til mine muskler, til mit begær. Svitsede grøntsager fulde af fedt, kulhydrat, vitaminer og mineraler. Det smager fantastisk. Kalorier, der vil noget."

Alvin kigger udfordrende på hende, sådan vil han også kigge på en løve, ansigt til ansigt på savannen. Rovdyr lugter svaghed, dyret har næse for frygten som lammer vores muskler. Britta er et rovdyr, han må ikke vise sin svaghed, så hugger hun til.

Det undrer ham at Martin kalder ham luder, og at hans veninde truer ham på livet. Er han ikke bedre værd end det? Regner han ikke sig selv for noget, bare fordi de andre børn hujende fangede ham, bandt ham til en stolpe og gav ham kløpulver? Slog ham hårdt.

Alvin ruller med øjenbrynene og nikker i retning af hendes valg for at holde sig i live. Men hun trækker en grimasse af modvilje, skubber sin mad til side.

"Skulle bare købe et eller andet, du ved, tradition, fuck. Faktisk brækker jeg mig hvis jeg spise noget lige nu."

Hun havde faktisk et par svedperler på panden. Fugtig mellem kind og næse.

"Du ser ud ad helvede til", sagde han ærgerligt til hende. Så begyndte hun at græde. Det kan han ikke lide. Krig er okay, børn, trafik. Men lyden af en kvinde der græder, det stresser ham for vildt. Det er vel derfor hun gør det.

"Hvad er der sket, Britta?"

Hun greb hans hånd, kiggede ham indtrængende i øjnene. Måske. Han løftede langsomt venstre hånd og trak brillerne af hende. Jo, hun var virkelig ked af det. De brune øjne var omgivet af rynker og rød hud.

"Jeg skal dø, Alvin. Ich will das nicht."

Han nikkede og smilede taknemmeligt til hende. "Nej, men hvem skal ikke det?"

Britta rynkede panden og skulede til ham. "Jeg vil ikke, Alvin, det er for tidligt!"

"Måske, men så må du hellere gøre noget ved det, fordi du ser ærlig talt ret dårlig ud. Jeg vil hjælpe dig. Eller. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at du kan hjælpe dig selv."

Hun lagde hovedet på skrå. Senere smilede hun til ham da han roste sin mad, og grinede fordi Alvin smasker når han spiser. Men æde ville hun ikke. Det er et dårligt tegn, hun er meget syg.

"Kom over her og sid hos mig", sagde Alvin. Det gjorde hun. Hun lagde sig på bænken og hvilede hovedet på hans lår mens han spiste færdig. Han aede hende på panden imens.

Kan man ae en løve på panden? Ja, han forsøger at tæmme Britta, det er det han gør. Mordere skal ikke aflives, de har brug for kærlighed, det skal de have. Han vil gerne hun bliver et ordentligt menneske igen, siger undskyld fordi hun dræbte den dreng, men der er lang vej hjem. Familien har spejdere ude for at få øje på hende en dag hvor hun ikke er på vagt, for at slå hende ihjel.

Britta er kold. Dengang hun spiste, åd hun hvad som helst. Engle elsker grøntsager fordi de styrker tænkningen. Trolde elsker kød fordi det giver muskler. Britta plejede at æde masser af kød, særligt kebab, indtil hun skød kebabmandens nevø i hovedet så han døde, og så lukkede den forretning på Vesterbro.

Faderen blev syg, drengens storebror fik angst, familien stødte på grund. Nu spiser hun hverken grønt eller kød, hun er kold.

"Tager du til København morgen?" Britta vågnede og havde sat sig op. Parykken sad lidt skævt, men hendes fingre ordnede håret helt automatisk. På et øjeblik så hun frisk og nærværende ud.

Næste formiddag hentede han hende. De købte en sandwich overfor banegården og noget frisk vand. Tankede hans Audi 100. En bil fra den gamle årgang, men luksus ældes med ynde. Den er fantastisk kvik og velkørende, spinder som en kat, masser af plads til benene.

Katten Maya hoppede rundt på bagsædet eller stak hovedet op og kiggede på vinkende børn i de biler som de overhalede. Den elsker at rejse, katten.

De snoede sig afsted gennem trafikken på motorvejen, ned gennem Østjylland. Alvin nød at styre bilen, mærke dens kræfter og være nærværende. Britta var også godt tilpas. I hvert fald huggede hun maden i sig og skyllede den ned med masser af vand. Da hun havde spist det ene brød, skævede hun til ham. Han sagde til hende, at hun bare skulle æde hans brød også. Det gjorde hun. Et godt tegn, synes han.

Da de nåede Odense brækkede hun sig. Bagefter var hun ked af det.

"Jeg kan ikke spise noget, og når jeg gør det, kommer det op igen!"

Han sagtnede farten, rullede vinduet et par tommer ned for at ryge en cigaret. Britta fulgte hans eksempel. I en tid kørte de uden at snakke, først på den anden side af broen over Storebælt vendte samtalen tilbage.

"Hvad kan jeg gøre, Alvin?"

"Grøntsagssuppe med blomkål, broccoli, knoldselleri. Blended. Sved. Godt humør. Giv den familie en undskyldning, ikke? Find en grund til at leve. Kaffe, tonsvis af kaffe. Chili, hvidløg. Sperm."

"Ja? Echt?"

"Giver dig zink."

Britta så ud til at være i tvivl om værdien af Alvins råd, men hun gav ham et blowjob mens de kørte.

På vej ind mod København. Han gryntede, holdt sig i læ bag en lastbil. Den havde en stor reklame for øl bagpå. En mand sad i silhuet på en bjergtop, han havde nået toppen i sit liv, en ligegyldig øl fra supermarkedet, tynd i smagen.

Kyssede hende på toppen af hovedet og gav hende et halvt kram med højre arm, trak i hende. Hvordan er det at give et kram til en morder? Smitter hendes onde handling af på en anden persons aura? Ville det være bedre at forstøde hende, bedre for menneskeheden?

"Jeg elsker dig Britta, du er dejlig." Alvin drejede af ind mod byen.

Ordene er sande på et overordnet plan. Det er den eneste måde han kan elske Britta på. Ikke personligt, men principielt kan han elske hende. Hun er menneske, hun er elskelig, alle er det. Bortset fra en kæreste. Det er noget personligt.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg