Frizone.dk Følg

Lørdag 16. oktober 2021 kl. 14:36
Frizone for frisprog, frihed og drama.
Sand hstorie, ren fiktion. 321

Bogland.dk

#7: 'Jeg har aldrig knaldet en dværg', klager pikken

Forfatter Ambiorn Happy • Fredag 6. august 2021

Følg Frizonen for at høre lydbogen eller læse historien.

= 7 =

Britta strækker bagover sig i passagersædet. "Ingen elsker mig. Niemanden."

"Jeg gør", svarer han. "Jeg kan elske alle mennesker, det er den gave jeg har med mig til verden. Min psykolog siger, jeg skal holde op med det. Han synes det er sygt."

Britta snappede sikkerhedsselen af og puttede sig tættere ind til Alvin."Gør du virkelig?"

"Jep."

"Hvorfor?"

"Jeg elsker alle mennesker. Kærligheden har ingen årsag, i stedet har kærligheden et objekt. Ligesom solen elsker dig hver morgen, uden nogen personlig årsag. Bare sig undskyld til den drengs familie, så skal det nok blive godt igen."

"Argh Alvin, du er så fandens rummelig, og hvorfor skriver du ikke bare en fucking digt", svarede Britta hårdt, men hendes greb i kroppen blev alligevel stærkere. Hun gav ham et smækkys på siden af halsen. Et af de hårde kys som gør lidt ondt.

Torsdag middag kyssede han hurtigt Britta farvel, og tog hen til sit center på Frederiksberg nede ved søerne. Han er glad for sit sted i København, selvom det er et kælderlokale. Den sommer der var oversvømmelser i byen, måtte de rive alt træ ud af lokalerne, tørre murene og male det hele forfra. Kæmpe arbejde.

Der lugter fugtigt da Alvin kommer ned i kælderen. Han luftede ud, gik i bad, satte ekstra varme på radiatorerne i lokalet hvor han giver tantra massage.

Det gør ham glad at være tantramassør. Synes det er et demokratiserende job. I tantra er vi alle lige. Nøgne uden skam og skyld, vi lægger fortiden fra os i en time. Samme rettigheder. De grimme og de smukke. I tantra er der plads til alle mennesker. De onde og de gode. Kvinderne der ankommer til hans gadedør, dem elsker han ligeværdigt.

Men ikke folk der kommer for sent, deres adfærd irriterer ham. Præcision i tiden er vigtig. Der er penge nok i verden, men tiden er stærkt begrænset af vores udløbsdato. Klokken er torsdag, 4-5 minutter over klokken 11 om formiddagen. Hvor bliver hun af?

Dørklokken skingrer uventet, og han slipper sin irritation. Forsinket kan man altid blive, det forstår han godt. Han gik ud for at åbne, men gennem gadedørens matterede glasrude kunne han se at der ikke stod nogen udenfor. Drengestreger.

Alvin vendte sig om, men i det samme ringer det igen på døren. Denne gang to hidsige tryk på knappen som får klokken til at ralle som et genfærd der klaprer med tænderne.

Men der er ikke nogen udenfor døren. Det er uforståeligt. Det er spooky. Forsigtigt åbnede han gadedøren og kiggede ud. Der er ingen!

"Hej Alvin!"

Kvindens stemme får hans krop til at trække sig sammen i forskrækkelse. Han kigger ned, og der står hun. Ikke meget højere end trappetrinene fra fortovet og ned til kælderdøren. En meter måske, 80 centimeter. Tre-fire trappetrin høj.

Donna tog tøjet af, skyllede sig, lagde sig forventningsfuld på madrassen. Hans hænder begyndte at massere hende.

"Hun er så lille", sagde lingam undrende. "Hendes ben er kortere end mig."

Ja, men hendes bryst havde almindelig størrelse. Hendes ansigt var en kvindes ansigt. Læberne omkring hendes skede var fyldige som hos andre kvinder. Det var blot armene og benene der var usædvanligt korte. Hun er forskellig, men ligner fuldstændigt alle andre.

"Jeg skal til Jylland i morgen, på date", sagde Donna. Hun trængte til at blive værdsat som menneske, blive beundret som kvinde. Han kunne høre hvor stort det var i hendes liv, at rejse til Aarhus og gå på date med en fyr.

"Hun lugter ellers dejligt, rent og sødt", sagde lingam i et tonefald der virkede skuffet. Den vidste hvad han tænkte.

"Jeg har aldrig knaldet en dværg", tilføjede pikken med en trist mine. Den kunne se muligheden forsvinde som vand i en hånd der spreder fingrene, fordi han havde andre planer med Donna.

"Massage med lingam er også godt for selvværdet", forsøgte pikken. Og det er sandt.

Men lingams energi ligger i skeden i et døgns tid, eller mere. Hans plan er at få Donna til at stråle uden at massere hendes yoni med lingam. Der skal være plads til en ny mand hos hende.

"Ej, du er så hellig, Alvin." Pikken tabte sin rejsning, satte sig ned i et hjørne af kroppen og surmulede. Så faldt den i søvn mens Donna strakte sig og nød tantra massagen. Hun grinede lykkeligt fordi Alvin elskede hende.

Da dværgen Donna var gået, vækkede han lingam.

"Din kærlighed er så stor at ikke alle kvinder kan rumme dig første gang de kommer her. Din kærlighed skaber forandring hos en kvinde der har mødt andre mænd end dig, måske nogen der ikke var så kærlige som du er. Store omvæltninger er en lagkage man skal spise langsomt."

Kønnet nikkede søvnigt. "Det er så i orden", sagde den. "Men du må ikke kalde hende dværg."

"Okay."

Penis fik pludelig ny energi. Lemmet strakte sig.

"Jeg tænker, hvis hendes date skuffer hende og hun kommer tilbage til os, så kan det være hun han rumme min kærlighed." Lingam fik et glad udtryk i ansigtet. Den er en evig optimist.

De tog ud til hans bror bagefter. Katten på forsædet, stående stolt med forpoterne på instrumentbrættet som en general i krig. Han skæver til den, ved ikke hvad der er med den. Forbi Hovedbanen og ud til Sydhavnen stod den strakt op på forsædet og fulgte levende med i byens livfulde menneskemylder som de passerede.

Alvin holder meget af sin bror. Han er en fredelig fyr, men præget af voldelige tanker angående ham selv. Han bor i en mindre lejlighed på 4. sal i nærheden af Mozarts Plads. Han går dårligt og der er ingen elevator.

Parkerede bilen, gik over til sin brors opgang med katten gående ved sin side.

Ringede på.

Katten satte sig ned. Ingen svarede. Et stød gik gennem hans ben. Ringede på igen. Intet svar. Var han kommet for sent? Det stresser ham, broderens vedvarende snak om pludselig død.

I det samme hørte han Jespers stemme som råbte hans navn. Han havde været hos købmanden, og kom nu humpende med en kæmpe pose mad i den ene hånd, støttende sig til krykken i den anden arm.

"Jesper! Godt og se dig."

"I lige måde", svarede hans bror neutralt. Baksede en nøgle frem og åbnede døren ind til trappeopgangen.

"Lad mig ta' den der", sagde Alvin glad for at kunne give broderen en hånd. Men Jesper fnyste bare.

"Jeg er jo ikke helt handicappet, endnu", påstod han og startede opstigningen. Et trappetrin ad gangen, vaklende som den kæmpe på lerfødder han er.

Alt ved Jesper er ellers stærkt og sundt. Hans ansigt, huden, musklerne. Måske maven er lidt for tung, men det er kun fordi han sidder for meget i sin sorte lænestol foran skærmen på væggen. Forestil dig at hans styrke og sundhed også er i hans tanker og hans væsen. Altid venlig, omsorgsfuld og god til at lytte, og så de der lerfødder.

En fredelig og venlig mand, men ikke mod sig selv. Det er så uretfærdigt, selvmord. Fordi offeret er værgeløst. Offeret kan ikke forsvare sig mod gerningsmanden.

På den måde er selvmord den mest uværdige form for mord. I alle de andre tilfælde har offeret en chance for at overleve, tænker Alvin.

Skriv en kommentar
Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Komedier 5. Krimi 6. Kærlighed 7. Psykologi 8. Sci-fi 9. Spænding 10. Thriller 11. Tantra Gigolo
Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Komedier Krimi Kærlighed Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Forbindelse Lyst Styrke Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.80.3.192 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Frizone

Søger du en fotograf i Aarhus


Sand hstorie, ren fiktion.


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg