Frizone.dk Følg Forfatteren

Lørdag 25. september 2021 kl. 20:54 295
Frizone for frisprog, frihed og drama.

Bogland.dk

Tysk sex på værkstedet

Forfatter A.Happy • Lørdag 17. april 2021

Jeg mødte hende på en ferie i Thailand. Asiat. Lille, varm og buttet. Vi havde sex på stranden imens månen glimtede i havets dovne bølger. Blev glade for hinanden. Jeg tog hende med mig tilbage og vi blev gift da vi landede i lufthavnen. Kørte hende hjem fra brylluppet i min elskede AMG63. Kridhvid. Den er kraftfuld og viser folk at jeg har klaret mig godt i catering. Parkerer foran garagen og bærer hende ind over dørtærsklen til min villa.

Straks vi har lukket hoveddøren i entréen, tager jeg tøjet af hende og elsker hende dybt indtil jeg kommer i hendes mund. Hun griner og slikker spermdråber væk fra sine læber. En fantastisk asiatisk pige. Og så taler hun mit sprog. Jeg er en meget heldig mand.

På bare fødder lister vi ud i køkkenet. Jeg har de bedste køkkenvarer, alle køkkenmaskinerne og et stort gaskomfur med detaljer i funklende kobber. Lækkert. Udstyret skal være i orden, hvis man skal præstere et sublimt resultat.

"Her, det er dit nu, min skat! Køkkenet, det ejer du."
Hun smiler til mig og virker ret begejstret. Det betyder noget for dem, det gør det.
"Det er meget bedre end det køkken jeg er vant til", siger hun.

Fører hende ind i stuen. Vi står foran de store vinduer og jeg beundrer udsigten over haven hvor græsplænen, omgivet af høje træer i begge sider, strækker sig hele vejen ned til bugten. Mit sejlskib ligger for anker et stykke ude, og en gummibåd ligger på hovedet på badebroen hvor jeg har bygget en sauna til venstre.

"Herinde kan du slappe af." Jeg viser hende musikanlægget, filmskærmen, lædermøblerne, billardbordet, pejsen, de tykke gulvtæpper. "Når du har brug for en pause, så er du velkommen her."
Hun smiler varmt til mig. Griber fat i min hånd og lægger den mod sin kind.
"Jeg elsker dig", siger hun.

"Men det bedste er nok mit soveværelse."
Jeg slår dørene op til et paradis af god søvn. En kæmpeseng med bløde dyner, det hvideste betræk og de lækreste håndklæder ude på badeværelset.

"Jeg arbejder hårdt, og når jeg holder fri kan jeg lide at forkæle mig selv. Sådan lever jeg. Man skal arbejde hårdt, før man kan nyde", siger jeg. "Min sidste kone forstod det ikke."
"Det er et fantastisk soveværelse", siger hun overrasket. "Så stort. I min barndom boede vi en hel familie i et hus der var mindre end dit soveværelse." Hun kigger på med med forelskede øjne.

"Nu skal vi vist have noget mad", siger jeg. "Vil du kigge på det, så ordner jeg lige noget i garagen imens."

Min kone nikker. Jeg viser hende køleskabet som er proppet med de bedste råvarer.
"Lav noget asiatisk mad til mig", foreslår jeg.
"Hvad er det?"
Hun har grebet fat i en agurk som hun mistroisk drejer rundt mellem hænderne.
"En agurk."
"Men dette her, hvorfor er den pakket ind i plastik."
"Af sikkerhedsmæssige årsager", siger jeg. Det må være forklaring nok. Hun har meget at lære om at leve i et kultiveret samfund, det forstår jeg.

En halv time senere sætter vi os til bords. I dagens anledning åbner jeg en flaske rødvin. Maden smager fantastisk. Bagefter drikker vi en god kop kaffe med cognack. Side om side i den bløde lædersofa. Jeg er en heldig mand.

"Skal vi ikke gå og sove", hvisker hun til mig.
"Jo, det skal vi, nu skal du se, jeg har en overraskelse til dig", svarer jeg glad. Tager hendes hånd. Leder hende gennem køkkenet, forbi den store bil udenfor i indkørslen og ind ad en sidedør til garagen.

"Jeg elsker dig så højt, at jeg simpelthen har valgt at lade min bil stå udenfor selvom det nok skader lakken, men du fortjener det bedste. Se, jeg har sat campingsengen op, og en sovepose, og den gode pude fra min tante Berta."

Jeg smiler. Hun kigger bekymret på mig og spørgende. Forståeligt nok.
"Bryllupsnatten, jeg forstår, man kan blive usikker på om man er god nok.
Hun ser bekymret ud. Jeg tager tøjet af hende og vi har fantastisk sex i værkstedet. Stående ved høvlbænken, knælende på gulvet, og til sidst en fantastisk udløsning ud over hendes ansigt.

"Men hvad med den store fine seng du har inde i soveværelset?" Hun tørrer spermen væk fra ansigtet.

"Mit soveværelse. Du kan tro, det skal vi kigge på hen ad vejen, det er klart. Men jeg vil sige, indtil nu synes jeg du gør det rigtig godt. Nu får vi se, men indtil videre er jeg i hvert fald meget tilfreds med dig."

Hun kigger overrasket på mig. Formodenligt ikke vant til at blive rost, hun kommer jo fra en anden kultur. Kysser hende på næsen. "Sov godt, min elskede. Husk at slukke lyset inden du falder i søvn."

Næste morgen vågner jeg tidligt. Går ud i køkkenet, men der er hverken lavet kaffe eller ristet brød. Det undrer mig. Jeg går ud i garagen, men den er tom. Hun er væk, det indser jeg, fordi hendes kuffert den er også væk.

Jeg bliver ikke ked af det, men dog skuffet. Pakker campingsengen væk, åbner porten og triller min elskede Mercedes på plads i garagen. Tjekker lakken. Det er tysk kvalitet. "Ordnung sein muss." Jeg elsker tyskernes sans for orden og redelighed. Klapper bilen kærligt på motorhjelmen.

Skriv en kommentar
E-bøger Lydbøger Papirbøger 1. Dokumentar 2. Dramatik 3. Erotik 4. Krimi 5. Psykologi 6. Sci-fi 7. Spænding 8. Thriller 9. Tantra Gigolo
Nyeste i frizonen

Frisprog uden censur Prins (H)Amlet Ytringsfrihed Tænkepause Bogland.dk E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.238.95.208 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Happy

Søger du en fotograf i Aarhus? Køb et foto eller flere. Se priser for fotograf i Aarhus. Også videofilm, speak og journalistik.


Sand Historie


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg