Frizone.dk Følg Kontakt

Lørdag 25. september 2021 kl. 20:18 295
Frizone for frisprog, frihed og drama.

Amlet.dk

Onde kvinder dræber med sladder og bagvaskelse i #MeToo

Tekst H.Amlet • Lørdag 6. marts 2021

De fleste drab begås af onde mænd. Men karaktérmord gennem #MeToo, det er onde kvinders foretrukne drabsmetode. Bør karaktérmord være strafbart? Skal vi forbyde sladder og bagvaskelse? Smide onde sladderkællinger i fængsel?

Skal karaktermord være strafbart?

#MeToo-bølgen har vist menneskeheden, hvad vi lykkeligt havde glemt. Sladder og bagvaskelse kan effektivt dræbe et menneskes ære så man mister sin anseelse, sit job, sin familie og sin karriere. Uden rettergang bliver mændene smidt på bålet.

#MeToo begyndte som et sundt oprør mod onde mænd

Oprindeligt skabt i 2017 er hash-tagget #MeToo blevet et symbol på kamp mod seksuel udnyttelse. Der var i den amerikanske filmindustri en kultur hvor kvindelige skuespillere havde sex med instruktører for at få filmroller. En af de kendte instruktører var Harvey Weinstein som gennem 30 år havde sex med et utal af kvindelige skuespiller. Hver gang frivilligt, sagde han.

#MeToo er blevet til en heksejagt styret af onde kvinder.

100 kvinder fortrød sex med Weinstein

I 2017 fortrød 100 af hans sexpartnere deres sexuelle oplevelser med ham. Kvinderne syntes han var grov, krænkende og et røvhul, det var dårlig sex og det havde heller ikke gavnet deres karriere. I 2020 blev Weinstein dømt til 23 års fængsel for to tilfælde af voldtægt, det ene tilfælde fra 2006 og det andet fra 2013. Mange års fængsel, fordi USA straffer deres forbrydere hårdt. I Danmark havde han formodentlig fået mellem 18 og 36 måneders fængsel, og det er også en hård straf.

Udover at miste sin frihed, mistede Weinstein sin rigdom og sin kone. Han har 5 børn. Formodentlig kommer han til at dø i fængslet, født i New york 1952 i en jødisk slægt. Helbredet skranter. Han er udstødt. Færdig.

Piger solgte deres krop til Epsteins venner

Næste mand i #MeToo var milliardæren Jeffrey Epstein i Florida. Han var glad for at købe prostituerede, både til sig selv og til sine gæster. Engelske Prins Andrew var en af vennerne som mødtes til fest hos Epstein. Fester hvor frække piger trippede rundt med stramme baller og uskyldige bryster, langt hår og blinkende øjne som kærligt omfavnede gæsterne. Flere af luderne var under 18, og nogle af dem var kun 14 år gamle, som tjente penge til deres forældre og familier. Det er meget forbudt, og helt vildt almindeligt i lande med stor fattigdom. Epstein blev tiltalt for sex trafficking og hemmelige planer om at ville købe mindreårige til sex med andre end ham selv. Han blev sat i fængsel for at afvente sin retssag.

En aften alene i sin celle døde han

Et par måneder senere, stående i sin fængselscelle, bed Epstein tænderne sammen. Han var 3 uger tidligere blevet forsøgt kvalt (påstod han) af sin cellekammerat og var blevet indlagt på sygehuset. Myndighederne troede ikke kammeraten havde gjort ham noget, og desuden var CCTV-optagelserne forsvundet, der var ingen beviser mod cellekammeraten. Man mente det havde været selvmordsforsøg. Derfor blev Epstein tjekket hvert 30. minut da han var tilbage i sin fængselscelle, overvåget desuden af 2 videokameraer.

Denne søndag aften blev hans cellekammerat imidlertid ført væk. Epstein var alene i cellen. Vagterne holdt op med at kigge ind til ham, de faldt i søvn. Kameraerne holdt op med at fungere, ingen ved hvorfor. Mandag morgen halv syv blev han fundet død.

De fandt ham med knust tungeben

Vagterne fandt Epstein i en knælende position på det grå betongulv med et orange sengelagen om halsen. Lagenet var bundet fast til den øverste stålkøje i cellen. Det lignede selvmord, men obduktionen viste at hans tungeben var knust. Noget der er forholdvis umuligt ved langsom kvælning med et lagen, men meget almindeligt hvis man hurtigt og kraftfuldt bliver kvalt med de bare næver. Død var han i hvert fald. Alle sigtelser mod Epstein blev droppet og retssagen lukket.

Det var et selvmord som lugtede grimt, og en stank spredte sig. Rygter om at Epstein blev dræbt, fordi han ville fortælle om festerne under den kommende retssag. Afsløring af navnene på de berømte mænd som gennem årene havde deltaget i hans fester og haft sex med mindreårige ludere. Epsteins festvenner var baroner og millardærer fra den britiske overklasse. Der var amerikanske toppolitikere. Stormavede direktører i modeindustrien. Amerikanske forretningsfolk rigere og stærkere end nogen demokratisk valgt præsident. Adskillige privatfly proppet med magtfulde mennesker der er vant til at løse ubehagelige problemer effektivt, ved at skille sig af med noget, eller nogen.

#MeToo skyller ind over brancher hvor onde mænd har magt

#MeToo-bølgen kom fra en tsunami af oprør blandt kvinder i amerikansk filmindustri. Den spredte sig til de rigeste i USA som af kulturelle årsager er vant til at købe sig til blowjobs og analsex, på grund af de mange professionelle ægteskaber i overklassen. Derefter væltede #MeToo ind over mediebranchen, modebranchen, musikindustrien, sportens verden, den politiske verden. Alle de steder hvor onde mænd traditionelt har haft magt, og hvor kvinder har brugt sex som en vej til at få en større karriere.

Det er slut nu. Kvinder vil ikke længere knalde sig til tops. De vil respekteres for deres faglige kvalifikationer. Det forstår vi godt, men er #MeToo-tsunamien ved at ødelægge mænd på samme måde som mænd ødelagde kvinder? Det tror jeg.

I dag er #MeToo brakvand, en slimet pøl af ondskab

Sladder og bagvaskelse, det er hvad #MeToo er degenereret til. Oprindeligt medfødte #MeToo at gerningsmænd, der havde begået noget strafbart, blev tiltalt, stillet for en dommer og et nævningeting, og idømt fængsel. Respekt for det.

Men i dag drives #MeToo af ondskabsfulde kvinder der nyder at stille en mand op i offentligheden og snitte ham i stykker med løgn, sladder og bagvaskelse sådan at han mister al sin ære, sit job og sin familie. Mænd bliver aflivet på byens torv uden hverken advokat eller beviser på kriminalitet som ville holde i en retssag.

Kriminelle overgreb og krænkelser, de hører lovmæssigt hjemme i en retssal hvor dommere kan vurdere sagen nøgternt. Sådan skal det være. Weinstein og Epstein blev stillet for en dommer, og det var godt. Men det er skidt at dømme folk i medierne. Der sker forfærdelige justitsmord når pøblen sammen med tabloid-medier dømmer ud fra sladder. #MeToo har udviklet sig til at være en generel heksejagt, Mccarthyisme, berufsverbot, hatekrime uden rettergang.

Derfor mener jeg vi skal straffe sladder. Sætte sladderkællingen i fængsel. Og vi skal stoppe alle former for heksejagt, ved at stoppe med at lytte til sladder. Sig nej til sladder.

Når onde kvinder dræber uskyldige mænd, dukker kujonerne nakken

En udmærket TV-journalist mistede det meste fordi han i en 20 år gammel brandert klappede en ondsindet kvinde i røven. En populær journalist blev jaget ud i mosen fordi han lagde en hånd på låret af en ond kvinde for 13 år siden. En fin politiker blev smidt i havnen fordi han kyssede en ondskabsfuld kvinde på kinden da han var fuld for 10 år siden, og hver gang han forsøger at kravle op igen, træder vi på hans fingre. Det er underholdning, det er udmærket sladder, og det er uværdigt at dræbe en mand på den baggrund.

Heksejagt lever af sladder. Men den lever også af kujoner. Mænd og kvinder der dukker nakken når heksen skal på bålet. I tider hvor pøblen - de mest onde mennesker af os - hærger gennem gaderne, skal man passe på sig selv. Alle er bange for at blive grebet ved vingeroden og smidt på bålet.

De fleste mænd har faktisk klappet nogen i røven. Vi er et folk der er frimodigt, og vi drikker og holder fest. Kontorelever var altid i høj kurs. Der blev knaldet til de julefrokoster, og mange har fortrudt sex i en brandert. Den slags sex er sjældent godt, men kan være sjovt.

Jeg gætter på der er en million mænd der har knaldet en kvinde så dårligt at hun har fortrudt. Fået erfaringer. Lært noget om kærlighed og sex. En million mænd der slår blikket ned, når de ondskabsfulde kvinder slæber en ny mand ud på torvets midte og slagter ham i fuld offentlighed med sladderen og bagvaskelsens skarpe klinge.

Det skal vi holde op med. Sig nej til sladder.

Forskellen mellem onde kvinder og onde mænds vold mod uskyldige

Onde mænd er kendt for at være fysiske når de rammer den uskyldige. I gamle dage var det gode tider at være ond mand. Han havde ret til at tæve sit tyende. Konen kunne han slå lige så meget han havde til lyst til. Børnene fik tæsk. En god tid at være psykopat i. Han kunne voldtage sin kone når han var ville.

Men tiden ændrer sig. Flere og flere tilfælde af onde mænds vold blev forbudt. Til sidst måtte han ikke engang slå børnene i skolen. Faktisk har onde mænd det så hårdt, at bare de spytter efter en mand, så bliver de straffet for vold af domstolen. Det er blevet vanskeligt at være ond mand i Danmark. Derfor rejser nogle af dem til Thailand eller Sydafrika. Fattigdom giver bedre plads til onde handlinger.

Onde kvinder bruger psykisk vold når de dræber deres ofre. Hun bruger ikke sine muskler, hun bruger sin tunge. Hun bagtaler og render med sladder. Hun forstår sociale spilleregler. Laver alliancer. Spiller skuespil. Hun er det stakkels offer som veninderne skal støtte op om. Hendes ekspertise er at begå sociale drab, og slippe godt fra det.

Men de fleste piger lærer dette her spil, og de lærer at tage sig i agt for ondsskabsfulde kvinder. De lærer at forsvare sig mod sladder og bagvaskelse. Mænd, vi kan ikke det. Vi lærte at forsvare os mod ondskabsfulde drenge der ville slå os. Så vi løber hurtigt eller går til træning i bokseklubben.

Kvindesladder, vi forstår det ikke. Vi har aldrig lært at forsvare os mod ondskabsfulde kvinders sladder.

Sladder er vold vi skal afsky og fordømme hårdt

Førhen holdt vi med kvinderne, og vi sagde onde mænd skulle holde op med at slå. Kvinder har mindre muskler. De kan ikke forsvare sig mod onde mænds vold.

Nu er det på tide vi også holder med mændene, og vi skal sige at onde kvinder skal holde op med at bagtale. Mænd har mindre sociale hjerner. Vi kan ikke forsvare os mod onde kvinders vold.

Sig nej til sladder. Nej til vold. Ja til retfærdighed i domstolen.

Skriv en kommentar
Ytringsfrihed 1. Tænkepause
Nyeste i frizonen

Frisprog uden censur Amlet.dk Ytringsfrihed Tænkepause Erotik & Drama E-bøger Lydbøger Papirbøger Dokumentar Dramatik Erotik Krimi Psykologi Sci-fi Spænding Thriller Tantra Gigolo Bognyt Hele Virkeligheden Christiansborg Livet i Lykkeland Lykkehjulet Tænkning Krig & Kamp Krop & Sex Livskunst Nøgenfotografi Nøgenbilleder Kærlighed Erotik Begær Orgasme Nøgenfotograf Model søges Tid til pause Pausesjov Sjov Glad for sex Sexglad Lingam Yoni Tantra Tantra Gigolo Vitalogi Vitalog Brevkasse Vitalogi European Writer


Sikkerhed: Pixlogin beskytter din adgang til Frizone.dk sammen med den globale anycast firewall fra Cloudflare. Din kommunikation fra IP.3.238.95.208 er krypteret med HTTPS/SSL. GDPR-compliant: Denne side anvender teknisk nødvendige cookies, og indsamler ingen private data uden accept. Din IP er anonymiseret i forhold til Google Analytics GA4.
Økonomi: Frizone.dk er en no-money no-profit personlig hjemmeside.
Kontakt Happy

Søger du en fotograf i Aarhus? Køb et foto eller flere. Se priser for fotograf i Aarhus. Også videofilm, speak og journalistik.


Sand Historie


Frizone.dk © 2021
Fast page technology: 0,02 seconds


Velkommen til frizonen

Klik "ok" på linket i mailen, og få adgang til frizonens tekster, foto og video. (ingen penge, ingen spam)


OPRET

- eller login hvis du har adgang.
Login


Velkommen til frizonen

Læs historierne og se billeder og video.

LOGIN

Følger du ikke siden?
Følg